|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() LISTOPAD POCZĄTKUJĄCA wymieni kilka sukienek/tunik :)Witajcie dziewczyny, to mój pierwszy post tego typu, dlatego na początek zaprezentuję tylko 4 rzeczy. Regulamin przeczytałam od deski do deski, więc nie powinno być żadnych nieporozumień. ![]() ![]() 1. "bez firmowa" bluzko-tunika w kolorze białym, z czarno-białymi guziczkami w kratkę. Dostałam ją od siostry i jest dla mnie za luźna. Rozmiar to według mnie M, ale bluzka posiada z tyłu baaardzo rozciągliwe gumeczki i spokojnie może być to nawet większa L ![]() 2. Długa bluzka (może służyć jako tunika) w rozmiarze 8 czyli S, ale jest wiązana z tyłu i kobiety, które mają czym oddychać :P nie powinny mieć problemów z noszeniem jej. Zakupiłam ją w Anglii jakieś 2 lata temu w którejś sieciówce (na metce widnieje "denim co"), jest w kolorze białym z czarno-czerwono-niebieskim nadrukiem, stan dobry 3. Sukienka w paski z New Looka w rozmiarze 12 (40), ale na mnie, choć noszę rozmiar 8 (S) leżała dobrze, nie mam pojęcia jakim cudem ![]() 4. Sukienka dobrej firmy KOOKAI, która jest śliczna, ale niestety beznadziejnie na mnie leży ![]() ![]() ![]() Jeżeli coś w moim poście jest nie tak to proszę o konstruktywną krytykę i miłe rady. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Tak się zagalopowałam, że zapomniałam dodać zdjęć... Już się poprawiam, przepraszam ![]() ZDJĘCIA DODANE ![]() Edytowane przez bussy Czas edycji: 2012-11-24 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: POCZĄTKUJĄCA wymieni kilka sukienek/tunik :)
Nadal nie ma zdjęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dopisz sobie nazwę miesiąca w tytule
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Teraz tylko Mod może to zrobić
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie?
![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: LISTOPAD POCZĄTKUJĄCA wymieni kilka sukienek/tunik :)
up, up 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
poczekam na dokładkę, bo nic nie widzę, zajrzyj na moją wish listę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.