|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wymianka styczeń
Witam mam na wymiankę kilka kosmetyków
![]() 1. Krem ochronny z filtrem IWOSTIN 25SPF ACNE 50ml (użyty 1raz) 2. Krem na dzień Natural Being Manuka Honey Organiczny NOWY 3. Oil-free moisturiser krem nawilżająco-wyglądzający Neutrogena 50ml ( zużycie 20%) 4. lakiery z golden rose Care + Strong mięta użyta raz i brzoskwiniowy NOWY . 5. Lakier Golden Rose Jolly Jewels 103 - Nowy 6. Lakiery z essence cookies&cream raz użyty i cookie love Nowy 7. Szminka Kate Moss Rimmel 22 użyta raz 8. Róż ze sleek'a Life's peach użyty 5razy 9. Paletka z cieniami freedom system Inglot DUŻA : AMC shine 117, AMC 129, Double sp. 467 użyte 3razy 10. Paletka inglot mała - Double sp. 456 zużycie 40%, matte 363 zużycie 10%, AMC shine 120 zużycie 20%. Poszukuję JEDYNIE KOSMETYKÓW MAC'a ![]() Edytowane przez kejtys91 Czas edycji: 2013-01-02 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka styczeń
Hej
![]() Coś u mnie za: 2. Krem na dzień Natural Being Manuka Honey Organiczny NOWY 3. Oil-free moisturiser krem nawilżająco-wyglądzający Neutrogena 50ml ( zużycie 20%) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za
9. Paletka z cieniami freedom system Inglot DUŻA : AMC shine 117, AMC 129, Double sp. 467 użyte 3razy 10. Paletka inglot mała - Double sp. 456 zużycie 40%, matte 363 zużycie 10%, AMC shine 120 zużycie 20%. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
niestety nie
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
znajdziesz u mnie coś za filtr iwostin? jaka jest jego data ważności?
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
:)
|
cos za 7 i 8 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos za? 2. Krem na dzień Natural Being Manuka Honey Organiczny NOWY
3. Oil-free moisturiser krem nawilżająco-wyglądzający Neutrogena 50ml ( zużycie 20%) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
nie oddam różu za krem.. chyba ze masz cos poza wątkiem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Krem ochronny z filtrem IWOSTIN 25SPF ACNE 50ml (użyty 1raz) Lakier Golden Rose Jolly Jewels 103 - Nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
7. Szminka Kate Moss Rimmel 22 użyta raz
8. Róż ze sleek'a Life's peach użyty 5razy 9. Paletka z cieniami freedom system Inglot DUŻA : AMC shine 117, AMC 129, Double sp. 467 użyte 3razy 10. Paletka inglot mała - Double sp. 456 zużycie 40%, matte 363 zużycie 10%, AMC shine 120 zużycie 20%. cos u mnie? odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za róż i małą paletkę?
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
Oil-free moisturiser krem nawilżająco-wyglądzający Neutrogena 50ml ( zużycie 20%) Szminka Kate Moss Rimmel 22 użyta raz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.