|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
styczeń 2013 - kosmetyki, biżuteria, książki! :)
Część rzeczy nie ma na zdjęciach - nie mam aktualnie aparatu!!
Preferuję polecony ekonomiczny z racji podniesienie cen w PP - priorytet tylko w wyjątkowych sytuacjach! 1. W nawiasach podaje (!) termin ważności i ile ZOSTAŁO produktu (jeśli inaczej, to informuję o tym), przykładowo ( 01.2012, 60%) 2. Produkty wysyłamy dobrze zabezpieczone w kopertach bąbelkowych lub w pudełkach. Dopuszczam zwykłe koperty, jeśli wysyłamy np. próbki minerałów w strunach. 3. Po wystawieniu przekupek - usuwam z wątku, chcę żeby było czytelnie ![]() na zielono - dokładka! na szaro -wymienione! Minerały (podkłady, róże, pudry itd.) Meow (sample) Skinny Dippers Light Abyssynian Skinny Dippers Light Manx Crystalline Cat Morganite Crystalline Cat Opal Crystalline Cat Topaz Crystalline Cat Tourmaline Lumiere róż Sugarberry 4gm - sample: formuła Cashmere : Medium Golden róż Mauvelous Lucy Minerals sampel Medium Olive Original sampel Golden Medium cień Blush beige - użyty 3-4 razy (beż) bronzer Sunny Bronze, 3g , użyty 2 razy Blusche (sample) cień Taffy cień Magenta Spice Bronzer English Toffee Original, Matte Foundation EDM Pearl Mint (malutka odsypka z wymiany) róż DVR Saturday 1g (prawie cały!) róż Cookie Sheet odsypka, dostałam jako 2/5 biga, użyłam 2 razy Silk Naturals sample Afterglow, Lychee ( Sheer Blush) Sweetscent transluscent mineral veil - nowy sampel w słoiczku Adorned with Grace Minerals (sample) Faith 3.5 Faith 4.0 Hope 3.0 Love 3.5 Grace 3.0 Grace 3.5 Biochemia: mocznik 30g (nowy, 02.2015) Filtry: Cien, Krem do opalania SPF +20 ( ciężko określić, ale połowa jest na pewno, d.w. 06.2014) Pielęgnacja: Nafta kosmetyczna z wyciągiem czarnej rzodkwi ok 70g/120 - 28.07.2013 Johnson's Baby, Oliwka w żelu Kwiatowa świeżość (90%, brak daty, kupiona w sierpniu 2012) Lacibios Femina, Specjalistyczny płyn do higieny intymnej dla kobiet w ciąży, połogu i karmienia piersią próbka 5ml Kolorówka: Tester L'oreal True match W3 Beige Dore 10ml, nowy 1/3 testera L'oreal Mat Morphose, kolor 200 Beige apricot pomadka ochronna Isana Pearl & Gloss - użyta raz błyszczyk Vollare, Extra lip gloss - użyty kilka razy, pięknie pachnie słynny błyszczyk Essence Stay with me, kolor 05 I like cotton candy - użyty kilka razy szminka AVON UCR, kolor Latte, testowana - ciemniejszy nudziak, sporo fotek w necie pomadka Celia 2w1 kolor 503, użyta kilka razy Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2013-04-15 o 20:24 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: styczeń 2013 - kosmetyki, biżuteria, książki! :)
Odlewki ( raczej na inne odlewki) :
- Lancome Tresor Midnight Rose 5ml - La Perla J'aime 5ml - Salvador Dali, Purplelight 7ml - Clean, Cotton T-shirt EDP ok 9,5ml - Emporio Armani Diamonds 8ml - Laura Biagiotti Venezia edt - 9,5ml - Cacharel Noa 10ml - Givenchy Very Irresistible L'Intense 2ml - YSL Parisienne 2,5ml - próbka CK One - próbka JP Gaultier "Classique" - puste atomki 10ml po Givenchy Very Irresistible L'intense i Lanvin Jeanne Couture Biżuteria - czerwona podwiązka - pierścionek z Audrey Hepburn nie ma śladów użytkowania)Próbki - iwostin, goldwell, farmona - proszę pytać ![]() Książki: 1) Harry Potter, części 5,7 : Zakon Feniksa i Insygnia Śmierci (mam też część 4, ale muszą ją znaleźć :P ) 2) Meg Cabot, Pamiętnik księżniczki, części: 2, 3, 4, 4 i 1/2, 5, 6, 7, 7 i 1/2, Gwiazdkowy prezent 3) Kornel Makuszyński, Szatan z siódmej klasy 4) Kornel Makuszyński, Panna z mokrą głową 5) Juliusz Verne, 20 000mil podmorskiej żeglugi Książki są w stanie bardzo dobrym, ostatnie 3 nawet nie były czytane - jeśli ktoś jest zainteresowany jakąś pozycją mogę podać szczegółowe dane ![]() Wishlista: - odlewki perfum - tylko nie cytrusowe w stylu Light Blue. Szukam w szczególności: YSL Parisienne A L'Extreme Cacharel Promesse Givenchy Ange ou Demon Le Secret CK One shock - hydrolaty, oleje- zawsze ![]() - olejek pichtowy ! - sok z aloesu - nowe chusteczki nawilżane - szampony bez silikonów, do ŁZS, a najchętniej emolium nawilżający - pomadka Rimmel Airy Fairy - pomadki Essence, Catrice, odcienie czerwieni, nude, brzoskwiniowo różowe - pomadka Celia 2w1 511 - pomadka Mollon 21 - zestaw do yerba mate - rosyjskie odżywki do włosów - antyperspirant w kulce - khadi henna orzechowy brąz - w każdej ilości Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2013-04-01 o 20:46 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
- cień Blush beige - użyty 3-4 razy (beż)
Blusche (sample) - cień Taffy - olej jeżynowy 30g ( 75%, 04.2013) próbka kremu odżywczego z witaminami C i E Iwostin Sensitia Coś u mnie?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,znajdziesz cośmza
Lancome Tresor Midnight Rose 5ml - Laura Biagiotti Venezia edt - 9,5ml - próbka Guerlain Insolence EDP Pozdrawiam
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos za
blyszczyk essence Odlewki ( raczej na inne odlewki) : - Lancome Tresor Midnight Rose 5ml - Laura Biagiotti Venezia edt - 9,5ml - próbka CK One
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
cos za blyszczyk?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- róż Sugarberry 4gm - słynny błyszczyk Essence Stay with me, kolor 05 I like cotton candy - użyty kilka razy - Lancome Tresor Midnight Rose 5ml ? |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, niestety nic
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarnę jasne minerały, ale może masz coś jeszcze poza wątkiem?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
same dość ciemne masz, nie masz nic jasnego w żółtej tonacji?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, niestety w tej chwili nic, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Corine de Farme, Krem nawilżający 50ml (użyty kilka razy) , krem ochronny farmona i próbki Iwostin ?
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam
Pozdrawiam
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

nie ma śladów użytkowania)