![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj Kosmetyki
nieaktualne
Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2013-06-11 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj Kosmetyki
Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Flos Lek, żel ze świetlikiem i chabrem bławatkiem do zmęczonych oczu 10g-została połowa.
Czarny pękający lakier do paznokci cos u mnie?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
może znajdziesz coś u mnie za:
*Miniatura Yves Rocher So Elixir EDT 5 ml z kartonikiem. Ubytek 1 kropelka. *Próbki perfum Avon: 5 próbek Pure 02 for her EDT, 5 probek Christian Lacroix Absynthe EDP, 1 próbka Ballroom Beauty EDT *L'Occitane ultra comforting cleansing milk 50 ml-mleczko do demakijażu, nowe *L'Occitane ultra moistruizing fluid SPF20 50 ml-ochronny krem z masłem shea przed szkodliwymi promieniami słońca, użyłam kilka razy, ubytek ok 5-6 ml *L'Occitane ultra comforting mask 15 ml- nawilżająca maska do twarzy, skóra wrażliwa, nowe ?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
*Miniatura Yves Rocher So Elixir EDT 5 ml z kartonikiem. Ubytek 1 kropelka. *Próbki perfum Avon: 5 próbek Pure 02 for her EDT, 5 probek Christian Lacroix Absynthe EDP, 1 próbka Ballroom Beauty EDT *2 maseczki głęboko nawilżające Lirene 2x 6 ml *L'Occitane ultra comforting cleansing milk 50 ml-mleczko do demakijażu, nowe *L'Occitane ultra moistruizing fluid SPF20 50 ml-ochronny krem z masłem shea przed szkodliwymi promieniami słońca, użyłam kilka razy, ubytek ok 5-6 ml *L'Occitane ultra comforting mask 15 ml- nawilżająca maska do twarzy, skóra wrażliwa, nowe |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
*L'Occitane ultra comforting cleansing milk 50 ml-mleczko do demakijażu, nowe
*L'Occitane ultra moistruizing fluid SPF20 50 ml-ochronny krem z masłem shea przed szkodliwymi promieniami słońca, użyłam kilka razy, ubytek ok 5-6 ml *L'Occitane ultra comforting mask 15 ml- nawilżająca maska do twarzy, skóra wrażliwa, nowe i jeszcze miniaturka so elixir, moze znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
tyle co na zdjęciu, nie wiem do kiedy są cukierki, na papierkach nie ma daty, czekolada do 20.09.2013
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- wiesz co wziełabym jeszcze *Oriflame Nail Food odżywka do paznokci *Oriflame Growth Fooster odżywka do paznokci na porost. ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- która? i co byś za nią chciała?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
mam takie najzwyczajniejsze. żólte i czerwone
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-05-15 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nawet nie wiem co to woreczki strunowe, zaraz ci zrobie zdjęcia, większośc z nich jest wpleciona w coś
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
mam tylko te z minerałami, oto koraliki
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hm 10 nowych woreczków strunowych takich średniej wielkości bym miała ale nic poza tym
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos umnie?:
L'Occitane ultra comforting mask 15 ml- nawilżająca maska do twarzy, skóra wrażliwa, nowe Miniatura Yves Rocher So Elixir EDT 5 ml 2 maseczki głęboko nawilżające Lirene 2x 6 ml |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
*L'Occitane ultra comforting cleansing milk 50 ml-mleczko do demakijażu, nowe *L'Occitane ultra moistruizing fluid SPF20 50 ml-ochronny krem z masłem shea przed szkodliwymi promieniami słońca, użyłam kilka razy, ubytek ok 5-6 ml *L'Occitane ultra comforting mask 15 ml- nawilżająca maska do twarzy, skóra wrażliwa, nowe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to jesteśmu już prawie dogadane tylko napisz którą odżywkę masz dostępną
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- jeszcze by mnie zainteresowało L'Occitane ultra comforting mask
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
znalazłam takie woreczek - gigant
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
zgodzę się jeśli dołożysz mi
*Miniatura Yves Rocher So Elixir EDT 5 ml z kartonikiem. Ubytek 1 kropelka. ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- tak za torbę jestem chętna jak najbardziej może być + chciałabym tę miniaturkę, więc napisz co Ty chciałabyś za nią
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Oriflame Nail Food odżywka do paznokci mozesz mi powiedziec co ile ją trzeba stosować i czy moze być lakier na nią?
---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- no to podsumujmy u Ciebie: Flos Lek, żel ze świetlikiem i chabrem bławatkiem do zmęczonych oczu 10g-została połowa. Czarny pękający lakier do paznokci Oriflame Nail Food żółta u mnie: słodycze koraliki bibułki pw?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Rozświetlacz Inglot, tyle co na zdjęciu, za drobiazg.
*L'Occitane ultra comforting mask 15 ml- nawilżająca maska do twarzy, skóra wrażliwa, nowe Bez zdjęcia: *2 maseczki głęboko nawilżające Lirene 2x 6 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.