|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymiana - ubrania S/M/L! ;) czerwiec
Witam wszystkich bardzo serdecznie! Ostatnio w mojej szafie robiłam porządki i znalazłam ciuchy, w których ja już chodzić nie będę, a na pewno wielu osobom się spodobają!
Zasady są chyba proste. Jeżeli coś Ci się podoba napisz komentarz wraz z linkiem do twojej wymianki, pod którą następnie ja napiszę komentarz informujący o tym, czy coś mi się podoba i czy chcę się wymienić ![]() WISH Serdecznie zapraszam! Edytowane przez Justalka Czas edycji: 2013-06-18 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wymiana - ubrania S/M/L! ;)
1) Legginsy Atmosphere w róże - kolory różowo szaro brunatne! M (dla osoby niskiej, ze względu na nogawki) - stan idealny
2) Legginsy przeźroczyste z lateksowym motywem panterki M (dla osoby niskiej ze względu na nogawki) - stan idealny 3) Legginsy w motyw skóry węża M (nogawki dla osoby niskiej) - stan idealny 4) Lateksowe legginsy w kolorze fioletowym M (krótkie nogawki, idealne dla osoby niskiej) M stan idealny 5) Rockowe buty zabudowane czarne Wrangler r.40 stan idealny obcas 8 cm. 6) Białe buty w stylu Pin Up r.40, wysoki obcas - 10 cm. stan idealny 7) Czarne eleganckie buty z klamrą r.40, obcas 5 cm. Edytowane przez Justalka Czas edycji: 2013-06-19 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
8) Sukienka Reserved rozmiar S - kwiaty
9) Tunika w róże, koronka na plecach, poduszki na ramionach - S/M 10) Damska koszulka POGO M 11) Spódnica błękitna w grochy L Reserved 12) Falbaniasta bluzka na jedno ramię H&M M 13) Jeansowa Mini - Rock Angel - Troll M 14) Spódniczka w pasy H&M - M/L 15) Sukienka w skórę węża bez ramiączek - M/L ![]() Edytowane przez Justalka Czas edycji: 2013-06-18 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
16) Sweterek czarny S
17) Prześwitująca, wzorzysta koszula z rękawem 3/4 rozmiar M/L 18) Koszulka tuba CROPP fioletowa z pistoletami na górze - S/M 19) Koszulka marynarska w paski S 20) Koszulka rockowa z motorem M 21) Sweterek czarny z czaszkami i sercami S/M 22) Koszulka Pop Art z Wonder Woman S/M Edytowane przez Justalka Czas edycji: 2013-06-19 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za buty wranglera i koszulkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1371553804
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- torbę wolałabym wymienić na inną, nie znajdziesz nic innego? ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- wiem, ze byś chętnie wymieniła ![]() chodzi o to, że torba nie jest mi zbęda, czasem jej używam, tylko pasowałaby mi gładka, dlaTEGO CHCĘ JĄ WYMIENIĆ NA INNĄ. chętnie przygarnę bytu, ale za coś innego. masz jakąś wish?
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Moja Wish lista jest w podpisie!
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Cos w moich watkach za legginsy z motywem panterki?
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Chętnie go oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
chętnie
![]() zapraszam na pw
![]() |
#12 |
CORELIPS
|
tego kombinezonu niestety już nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie? w obu watkach? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1371552624
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.