|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kompakt Shiseido, FM Luxury Collections,La Roche-Possay,Meow Sample,Alkmene
Witam na moim wątku kosmetycznym.
*Wymieniam się wartościowo, więc nie zawsze jest to rzecz za rzecz. Za coś, co bardzo mi się spodoba mogę oddać kilka moich rzeczy i tak samo za niektóre moje rzeczy (głównie te, przy których zaznaczyłam, że mogę być wybredna) będę szukała czegoś o podobnej wartości. *Wysyłka tylko listem poleconym. 1. Shiseido kompakt wkład 13gr. I60 Natural deep ivory, NOWY (W sklepach internetowych jego cena to ok 90zł i więcej, więc proszę o poważne oferty ![]() 2. Perfumy FM z serii Luxury Collections ESCADA-INCREDIBLE ME, butelka 50ml-zużycie niewielkie,zostało ok 3/4,widoczne na zdjęciu 3. La Roche-Possay, Filtr Anthelios,zostało ok 1/3, za jakiś drobiazg lub dorzuce do ekstra wymianki 4.Tonik Alkmene z olejkiem z australijskiego drzewa herbacianego,dostępny WYŁĄCZNIE w niemieckiej sieci drogerii DM,troszkę mniej niż połowa(zostało ok80ml) 5. Sample Meow PINK Inc. sunshine 6.Nowy Carmex Jaśminowy, w oryginalnym opakowaniu 6. NIEOTWIERANY antyperspirant Nivea z minerałami(z promocji 3antyperspiranty za 19,99,2pozostale sa używane,potem przeżucamy sie na Kryształ) 7.Biosilk 15ml, NOWY 8. Ketoxin, szamponprzeciwłupieżowy zostało ok 1/3 dorzuce do wymianki Edytowane przez 201604280909 Czas edycji: 2013-02-09 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kompakt Shiseido, FM Luxury Collections,La Roche-Possay,Meow Sample,Alkmene
6.Nowy Carmex Jaśminowy, w oryginalnym opakowaniu
6. NIEOTWIERANY antyperspirant Nivea z minerałami(z promocji 3antyperspiranty za 19,99,2pozostale sa używane,potem przeżucamy sie na Kryształ) Coś u mnie? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kompakt Shiseido, FM Luxury Collections,La Roche-Possay,Meow Sample,Alkmene
Pytałam u ciebie o botki czy może znalazłabyś coś też za perfumy ?
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za perfumy, antyperspirant, carmex i biosilk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
. Perfumy FM z serii Luxury Collections ESCADA-INCREDIBLE ME, butelka 50ml-zużycie niewielkie,zostało ok 3/4,widoczne na zdjęciu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
6.Nowy Carmex Jaśminowy, w oryginalnym opakowaniu
6. NIEOTWIERANY antyperspirant Nivea z minerałami(z promocji 3antyperspiranty za 19,99,2pozostale sa używane,potem przeżucamy sie na Kryształ) Coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Kochana a o którą maskarę dokładnie Ci chodzi? ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- a nie masz może czegoś jeszcze z mojej wish poza wątkiem? ![]() na odlewkę amli nie mam już atomków, a za balsam do ust i deo nie za bardzo mi się opłaca oddawać paletkę ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
coś z
Nowy Carmex Jaśminowy, w oryginalnym opakowaniu NIEOTWIERANY antyperspirant Nivea z minerałami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
coś u mnie?
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- no to nie ma szans bo chciałam puder;( pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
pójdę sobie w najbliższych dniach powąchać tą escadę i się odezwe
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post39227570
![]() |
#14 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie shiseido i anthelios (:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.