![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kwietniowa włosowa, perfumowa i SPA wymiana z asiskooo:)
aktualny tutaj!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=694126 Odlewki: Elizabeth Taylor White Diamonds Parfum 2,5ml/3,7ml (orginalna miniaturka) Demeter Wet Garden ok.7,5ml Kenzo L'eau par EDT raz do próbki użyty 5ml (orginalna miniaturka) Elizabeth Taylor Gardenia EDP ok.2ml/3,7ml (orginalna miniaturka) Parfumerie Generale 16 Jardins de Kerylos 4ml Kenzo Flower EDP ok.2ml/4ml (orginalna miniaturka) Rochas, Femme EDT ok. 2ml Christian Dior, Hypnotic Poison ok. 2ml Essence Vampire's Love LIMITOWANY 4ml - mogę odlać więcej Thierry Mugler Womanity 7ml Christian Dior, Poison 7ml Molinard Habanita 10ml Coco Chanel Coco EDP ok.3,5-4ml Botrytis EDT 5ml Nilang Lalique raz psikniete 5ml Thierry Mugler Eau de star 5ml Lolita Lempicka Minuit noir 5ml L'artisan Coeur vetiver sacre ok. 4ml Balea krem do cery tłustej i mieszanej dla młodej cery zużycie jak na zdjęciu Kapsułki rybki -koenzym Q10-złote -pod oczy-czerwone -do włosów i paznokci-niebieskie Balea bez spłukiwania rozświetlająca odżywka do włosów brązowych-uzyta pare razy, niewielkie zużycie Balea odżywka do włosów brąz-raz użyta Balea odżywka wygładzająca-nowa Alverde odżywka do włosów suchych i zniszczonych-nowa Seboradin-zużycie jak na zdjęciu Alverde odżywka do włosów brązowych-nowa Revlon Color stay podkład do tłustej i mieszanej kolor 150- zużycie minimalne z 30ml Bingospa żel pod prysznic-zyżycie jak na zdjęciu Bingospa 100% błoto z Morza Martwego-nowe Bingospa błoto algowe-odleje do 250ml Bingospa serum czekoladowo-miętowe-nowe Bingospa serum czekoladowo-limonkowe-nowe Bingospa migdałowe masło do ciał-nowe(nieziemski zapach) Bingospa mandarynkowe masło do ciała-nowe Bingospa krem z olejem sezamowym-nowy Bingospa kolagen-nowy ważny do kwietnia, więc szybko go wymienię, żeby komuś się jeszcze przydał ![]()
wymianowy lutowy kosmetyczny ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post50356324 i ciuszkowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=736740 Edytowane przez asiskooo Czas edycji: 2013-05-20 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwietniowa włosowa, perfumowa i SPA wymiana z asiskooo:)
coś u mnie za:
Bingospa 100% błoto z Morza Martwego-nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za coś z tego?
![]() Balea bez spłukiwania rozświetlająca odżywka do włosów brązowych-uzyta pare razy, niewielkie zużycie Balea odżywka do włosów brąz-raz użyta Balea odżywka wygładzająca-nowa Alverde odżywka do włosów suchych i zniszczonych-nowa Alverde odżywka do włosów brązowych-nowa
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Czesc interesuje mnie pilęgnacja wlosów (tylko taka nie za bardzo do brązu ) . moze widzialabys cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lux Mundi
|
Cześć Asiu
![]() ![]() znajdziesz coś u mnie za : Kenzo L'eau par EDT raz do próbki użyty 5ml Thierry Mugler Womanity 7ml Christian Dior, Poison 7ml Molinard Habanita 10ml Thierry Mugler Eau de star 5ml Lolita Lempicka Minuit noir 5ml Balea odżywka wygładzająca-nowa Alverde odżywka do włosów suchych i zniszczonych-nowa Bingospa 100% błoto z Morza Martwego-nowe Bingospa błoto algowe-odleje do 250ml Bingospa migdałowe masło do ciał-nowe(nieziemski zapach) Bingospa mandarynkowe masło do ciała-nowe Bingospa kolagen-nowy ważny do kwietnia, więc szybko go wymienię, żeby komuś się jeszcze przydał ![]() Najbardziej zależy mi na pogrubionych ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za wszystko z bingospa?
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się:
Bingospa serum czekoladowo-miętowe-nowe Bingospa serum czekoladowo-limonkowe-nowe Bingospa migdałowe masło do ciał-nowe Bingospa mandarynkowe masło do ciała-nowe Bingospa krem z olejem sezamowym-nowy Znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za niektóre odlewki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Alverde odżywka do włosów brązowych-nowa
Balea bez spłukiwania rozświetlająca odżywka do włosów brązowych-uzyta pare razy, niewielkie zużycie Alverde odżywka do włosów suchych i zniszczonych-nowa? ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
już mówię :
za hollister: Bingospa żel pod prysznic-zyżycie jak na zdjęciu Bingospa 100% błoto z Morza Martwego-nowe Bingospa błoto algowe-odleje do 250ml za białą cubus: Bingospa serum czekoladowo-miętowe-nowe(maźniete leciutko palcem po wierchu) Bingospa serum czekoladowo-limonkowe-nowe Bingospa migdałowe masło do ciał-nowe(nieziemski zapach) za różową tunikę bombkę: Bingospa mandarynkowe masło do ciała-nowe Bingospa krem z olejem sezamowym-nowy Bingospa kolagen-nowy ważny do kwietnia, więc szybko go wymienię, żeby komuś się jeszcze przydał lub wszystko za sukienkę ri ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie?
![]()
![]() |
#13 |
Lux Mundi
|
Flakony wymieniam tylko za flakony.
Nie wiem czy opłaca Ci się wymieniać coś za samego Waxa ![]() A szamponu z Goldwella nie chcesz ? ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie? Podoba mi sie praktycznie wszystko Balea i BingoSpa
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
No to w takim razie 2 odżywki alverde? A może jednak coś dobierzesz? Albo może masz jakąś wish-listę czy coś?
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
tzn nie wiem jak wyceniasz kosmetyki, ale za sukienkę ri zapłaciłam prawie 300 zł, nigdy jej nie założyłam bo na wesele, na które miałam w niej iść ubrałam co innego
za koszulkę hollister 70 zł z przesyłką, za sukienkę cubus 79, tunika cos kolo 60, ramoneska za zestaw do tipsów jedynie, natomiast sukienka asos za inną sukienkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- aha, widzę, że jesteś z Małopolskiego, ja jestem z Krakowa ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- oczywiście, mi najbardziej zależy na masłach oraz błotach, również serach ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, jak coś to mnie popraw
![]() Ty byś wzięła: kakaowy krem do rąk, odżywka Seboravit, piankę Lirene i odlewkę olejku? a ja wtedy obydwie odżywki Alverde i Balea bez spłukiwania? ![]()
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Alverde odżywka do włosów suchych i zniszczonych-nowa Bingospa 100% błoto z Morza Martwego-nowe Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Aaa, no oczywiście, że dorzucę.
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Dostepne jest serum gliss kur i dwa podklady. podoba mi się balea wygladzajaca i cos tam jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Co powiesz na wymianę Bingo i Alverde w zamian za
* Yves Rocher płyn micelarny do demakijażu formuła 3 w 1 200 ml NOWE * Dior Miss Dior Cherie EDT 2 ml * Dior J'adore EDT 2 ml R * Marc Jacobs Dot 2 ml R * Marc Jacobs Lola 1.2 ml F |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Balea wygladzajaca ,christian dior 7 ml . to mi sie podoba. jesli oddasz oczywiscie moze bys cos dobrala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
właśnie mi na kolagenie, kremie i żelu najmniej zależy, najbardziej na masłach, serach i błotach
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Kenzo Flower EDP ok.2ml/4ml (orginalna miniaturka) Christian Dior, Hypnotic Poison ok. 2ml Coco Chanel Coco EDP ok.3,5-4ml
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
tak jak mówiłam, ja jestem z Krakowa, może Ty również?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Mogę wymienic deborah comfort mat , deborah comfort lift , gliss kura na twoje dwie rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie możemy się umówić na wysyłkę in postem lub paczkomatami, lub czymkolwiek tańszym, oczywiście ekonom żeby było jak najtaniej
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- za hollister i tunikę masło mandarynka masło migdał serum czekoladowo miętowe błotko naturalne (serum czekolada-limonka?)-ostatnia pozycja to pozostawiam do Twojej decyzji, jeśli chcę za dużo to bez tego, jeśli będzie okej to z tym ![]() ![]() in postem wyjdzie o wiele wiele taniej ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Thierry Mugler Womanity 7ml Thierry Mugler Eau de star 5ml Lolita Lempicka Minuit noir 5ml Bingospa żel pod prysznic-zyżycie jak na zdjęciu Bingospa serum czekoladowo-miętowe-nowe(maźniete leciutko palcem po wierchu) Bingospa serum czekoladowo-limonkowe-nowe Bingospa migdałowe masło do ciał-nowe(nieziemski zapach) Bingospa mandarynkowe masło do ciała-nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.