![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Maj konkret wymianka - 50 twarzy Greya, kolorówka, perfumy, płyty, okulary gwiazd.NEWNIEAKTUALNE ! Witajcie kochane ! ![]() Mam na wymianę: - Nowy, Podkład Ingrid Cosmetics Ideal Face odcień 17 Ciepły Beż - Parę razy użyty podkład Rimmel Stay Matte, zostało 2/3 - odcień 300 natural beige - Nowy - Marion, Płyn prostujący włosy z filtrem uv - Cienie Maybelline Color Tattoo w kolorze fioletowym oraz czarnym, testowane - Potrójna szminka Oriflame odcień Berry Vogue - Astor korektor Perfec Stay 24 h odcień 001 ivory - Nowy kuferek- kosmetyczka z Yves Rocher idealny na podróż i nie tylko ![]() Oprócz tego: -Beyonce Heat Midnight - Trylogia: 50 Twarzy Greya -2 nowe płyty autorskie: Alexandra, Eros Ramazotti.Moje Must Have : - maska do włosów Organicque Anti-Age -Farba Khadi Ciemny Brąz/ Czerń -Mydło Aleppo - Beautyblender - szczotka do włosów z naturalnego włosia - Premium BB Cream Anna Lotan - olejki do ciała i włosów - płyn micelarny (bioderma, yves rocher lub inne) - Podkłady: Revlon Colorstay oraz Photoready, Bourjois 123 perfect, Loreal True Match. - W odcieniach beżu. Najlepiej nowe ![]() -podkłady mineralne (Annabelle Minerals, Lily Lolo, Artdeco...) - zapachy: Paco Rabane: Lady Million oraz Lancome Hypnose - Chciałabym zrobić jedną większą wymiankę dlatego jeśli masz większość rzeczy, których potrzebuję pisz do mnie, a nie pożałujesz. ![]() DODATKOWO OD SIEBIE DODAM: NOWĄ BAZĘ POD CIENIE INGRID COSMETICS, PIĘKNĄ BRANSOLETKĘ Z CHARMS'AMI, ODSTĄPIĘ TAKŻE NOWE CIUSZKI W ROZMIARACH XS,S. ORAZ SZPILKI W ROZM 36.
Edytowane przez Paulinecka18 Czas edycji: 2013-09-11 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj konkret wymianka - 50 twarzy Greya, kolorówka, perfumy, płyty, okulary gwia
coś u mnie za trylogię ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj konkret wymianka - 50 twarzy Greya, kolorówka, perfumy, płyty, okulary gwia
Witaj, znajdziesz coś u mnie za kosmetyczkę YR?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
trzecia czesc greya
Cienie Maybelline Color Tattoo w kolorze fioletowym
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
Nowe Mydło Olay soothing cucumber ( masujące) z olejkiem avocado - zalotka For You Beauty mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos za plyte ramazotti?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Trylogia: 50 Twarzy Greya
cos u mnie?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Trylogię?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Coś u nie za okulary?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się Trylogia i korektor Astor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Oddam Trylogię 50 twarzy Greya kosmetyki perfumy i inne. Zapraszam, kochane :) MAJ
Witajcie kochane ! ![]() Mam na wymianę: - Nowy, Podkład Ingrid Cosmetics Ideal Face odcień 17 Ciepły Beż - Parę razy użyty podkład Rimmel Stay Matte, zostało 2/3 - odcień 300 natural beige - Nowy - Marion, Płyn prostujący włosy z filtrem uv - Cienie Maybelline Color Tattoo w kolorze fioletowym oraz czarnym, testowane - Potrójna szminka Oriflame odcień Berry Vogue - Astor korektor Perfec Stay 24 h odcień 001 ivory - Nowy kuferek- kosmetyczka z Yves Rocher idealny na podróż i nie tylko ![]() Oprócz tego: -Beyonce Heat Midnight - Trylogia: 50 Twarzy Greya -2 nowe płyty autorskie: Alexandra, Eros Ramazotti.Moje Must Have : - maska do włosów Organicque Anti-Age -Farba Khadi Ciemny Brąz/ Czerń -Mydło Aleppo - Beautyblender - szczotka do włosów z naturalnego włosia - Premium BB Cream Anna Lotan - olejki do ciała i włosów - płyn micelarny (bioderma, yves rocher lub inne) - Podkłady: Revlon Colorstay oraz Photoready, Bourjois 123 perfect, Loreal True Match. - W odcieniach beżu. Najlepiej nowe ![]() -podkłady mineralne (Annabelle Minerals, Lily Lolo, Artdeco...) - zapachy: Paco Rabane: Lady Million oraz Lancome Hypnose - Chciałabym zrobić jedną większą wymiankę dlatego jeśli masz większość rzeczy, których potrzebuję pisz do mnie, a nie pożałujesz. ![]() DODATKOWO OD SIEBIE DODAM: NOWĄ BAZĘ POD CIENIE INGRID COSMETICS, PIĘKNĄ BRANSOLETKĘ Z CHARMS'AMI, ODSTĄPIĘ TAKŻE NOWE CIUSZKI W ROZMIARACH XS,S. ORAZ SZPILKI W ROZM 36.
Edytowane przez Paulinecka18 Czas edycji: 2013-05-06 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam Trylogię 50 twarzy Greya kosmetyki perfumy i inne. Zapraszam, kochane :)
-Beyonce Heat Midnight
- Trylogia: 50 Twarzy Greya
(2 i 3 część, pierwszą czytałam) coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam Trylogię 50 twarzy Greya kosmetyki perfumy i inne. Zapraszam, kochane :)
Trylogia: 50 Twarzy Greya
płytę Eros Ramazotti zapraszam do siebie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za książki greya? albo tylko 1 część?
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za trylogię greya ?
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
hej!
bylabym zainteresowana plynem marion i cieniami maybelline - mam micel YR i bezowy podklad matujacy YR przetestowany.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za ksiazki greya?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: Beyonce Heat Midnight ?
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za Potrójna szminka Oriflame odcień Berry Vogue ,
Beyonce Heat Midnight - Trylogia: 50 Twarzy Greya?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
bransoletka CHARMS, tunika New Yorker, legginsy lateksowe i inne Zapraszam:) MAJ
Hej kochane!
![]() Mam na wymianę kilka nowych rzeczy, w tym: Bransoletka Charms Nowa Tunika z New Yorker (ubrana raz do zdjęcia, które załączam) Legginsy lateksowe mocno błyszczące Nowe (przykładowy zestaw) Koturny rozm 36 chodzone ![]() zegarek silikonowy NIVEA fioletowy Nowy 200 sztuk ćwieków srebrnych stożkowych. Nowe szpilki rozm 36 koloru nie potrafię określić;p czerwona podeszwa. POTRZEBUJĘ: - maska do włosów Organicque Anti-Age -Farba Khadi Ciemny Brąz/ Czerń -Mydło Aleppo - Beautyblender - szczotka do włosów z naturalnego włosia - Premium BB Cream Anna Lotan - olejki do ciała i włosów - płyn micelarny (bioderma, yves rocher lub inne) - Podkłady: Revlon Colorstay oraz Photoready, Bourjois 123 perfect, Loreal True Match. - W odcieniach beżu. Najlepiej nowe ![]() ![]() -podkłady mineralne (Annabelle Minerals, Lily Lolo, Artdeco...) - zapachy: Paco Rabane: Lady Million oraz Lancome Hypnose TERAZ MAŁA PROŚBA. PONIEWAŻ NIE JESTEM W STANIE PRZEGLĄDNĄĆ WSZYSTKIE WASZE WĄTKI, KTÓRE MI PODSYŁACIE, PROSZĘ, JEŚLI MASZ COŚ Z MOJEJ 'WISH LISTY' NAPISZ WIADOMOŚĆ PRYWATNĄ, WTEDY NA PEWNO SIĘ Z TOBĄ SKONTAKTUJĘ ![]() Edytowane przez Paulinecka18 Czas edycji: 2013-05-09 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: bransoletka CHARMS, tunika New Yorker, legginsy lateksowe i inne Zapraszam:)
Hej, cos za czerwona tunike?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bransoletka CHARMS, tunika New Yorker, legginsy lateksowe i inne Zapraszam:)
cos za cwieki?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za ćwieki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Cos za bransoetke i legginsy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.