![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj Zara, Stradivarius, Simple, Geox, Prima Moda
NIEAKTUALNE
Witam w moim letnim wątku. Zasady jak u wszystkich, ale ponieważ mam w wątku rzeczy raczej drogie i bardzo zadbane, więc fajnie byłoby, gdyby wymiana obejmowała rzeczy o mniej więcej tej samej wartości- nie wymienię butów Simple za 600zł za buty z ekoskóry z CCC. Część rzeczy jest wystawiona na innych portalach, więc mogą znikać. Odpisuję w Twoim wątku, odpisz, proszę, w moim. Jeśli masz mniej niż 10 przekupek- wysyłasz pierwsza. Wysyłam listem poleconym ekonomicznym w bąbelkowej kopercie lub porządnie zabezpieczoną paczką- tego samego oczekuję od Ciebie.Na poczcie bywam kilka razy w tygodniu, ale nie codziennie. WISHLISTA Chętnie przygarnę: -ubrania marki by Insomnia, Risk made in Warsaw -ubrania w zdecydowanych kolorach- fluo-kobalt, limonka, fuksja -amarantowe albo fuksjowe rurki Noszę rozmiar 36/38, buty 36/37. Na wymianę mam następujące rzeczy: Buty: 1. Różowe sportowe baleriny Geox, 36, na stopę max 23.00cm, stan bdb, założone trzy razy. Jedyne ślady użytkowania widać na podeszwie; zapiętki od wewnątrz "złapały" trochę różowego koloru od skarpetek, ale jest to dosłownie cień, a nie zafarbowanie. Kupiłam je za 239z. Są wystawione również na innym portalu, więc mogą zniknąć. Raczej wyłącznie za inne sportowe baleriny lub sportowe buty-kathrina180 2. lakierowane platformy Simple, stan bdb, 37 3. lakierowane szpilki peep-toe ze skórki naturalnej 36, stan bardzo dobry 4. rude platformy Prima Moda 36, stan db plus (od zewnątrz wyglądają naprawdę dobrze, ale wkładka w środku jest zmasakrowana, ponieważ zafarbowały mi ją... karmelowe cieniutkie skarpetki) 5. neonowe sneakersy na koturnie, 37 (dł wkładki 23.5cm), koturn 6cm, nowe, tylko mierzone 6. limonkowe szpilki Prima Moda z blaszką logo z boku, 36, długość wkładki 23.5cm, szpila 12 cm, założone dwa razy, stan idealny, gdyby nie rysy na jednym z obcasów- foto dla zainteresowanych. Kupione za 349zł. Boskie! Sukienki : 7. sukienka Morgan, S, na świetnych grubych szelkach,nowa bez metki, z przodu maźnięcie długopisem, mało widoczne ze względu na wzór- na pewno zejdzie potraktowane Vanishem 8. kopertowa sukienka z dużą domieszką jedwabiu (jestem tego pewna, chociaż nie ma metki wewnętrznej)- na podszewce, rozmiar 36, na 38 też będzie dobra ze względu na kopertowy krój. Materiał zjawiskowo piękny- na czarnym matowym tle satynowe motyle. Stan bdb. 9. imprezowa czarna mini Yoshe, rozmiar 38 (moim zdaniem od XS do S/M) drapowana na biodrach, przepastny kopertowy dekolt, wiązana na szyi- mam z wymiany, stan idealny, niestety nie czuję się dobrze w tej długości. Do opalenizny wygląda tysiąc, jeśli nie milion razy lepiej niż na zdjęciu.
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2014-07-19 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj Zara, Stradivarius, Simple, Geox, Prima Moda
Spódnice, bluzki, t-shirty i tuniki:
1.maxi spódnica Stradivarius, czerwona, M, nowa z metką-leci do touchmeiamfamous 2. tunika Imperial, rozmiar uniwersalny, stan bdb-leci do sylwka37 3. żółta jedwabna Pixie Hopkins dla Victoria's Secret, S, wg mnie od S do duuużego M, bdb 4. musztardowa tunika w prążek, S 5. bluzka Zara śliwkowa, wstawki z eko-skórki, rozmiar S (ale małe s- pachy 42xmx2) -z metką, ale i z wadą-rozejście materiału na szwie z tyłu, do zrobienia przez krawcową za parę złotych 6. biały t-shirt Benetton, rozmiar XS, bdb 7. srebrny sweterek Ralph Lauren Petite, seria dla niskich, rozmiar S-nie ma
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2014-07-15 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Spodnie:
1. cytrynowe rurki Tchibo, 36, nowe bez metki 2. dżinsy rurki Levis Demi Curve Classic Rise Slim- rozmiar W 27 L 30 (na niższą osobę), stan idealny, założone dwa razy, lekko elastyczne, dobrze się dopasowują 3.dżinsy Lee Leola Bootcut- rozmiar W 28 L 33- stan bardzo dobry- mało noszone (zdjęcia z internetu i real foto)-lekko elastyczne Dodatki: 1. bransoleta Lilou warkocz, z zawieszką słonik i zapięciem sercem. Elementy srebrne, mam certyfikat autentyczności,słonik trochę porysowany, ale stan ogólny bdb. Może zniknąć, jest wystawiona na innym portalu. 2. zegarek Nodo Fashion N0910 D>al - noszony krótko, mało używany, skóra typu vintage- postarzana.
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2014-05-27 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
Koralowa tunika Tchibo 36/38, nówka, bez opakowania i metek Beżowa włoska tunika z zipem i kapturem, 95% bawełna, stan idealny, rozmiar wg mnie S/M Morelowa ołówkowa sukienka Simple, bardzo dopasowana, pasek z odpinanym kwiatem, stan idealny (przy dekolcie odrobinę rozchodzi się szew, do naprawienia w trzy minuty), rozmiar 36, niestety już się nie mieszczę
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2014-07-06 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Przyjszła se Królowa po maxi, branso i tunikę Imperial
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cos za czerwona maxi spódnice?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za maxi ze stradivariusa oraz tunikę z czaszką szarą imperial?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1401217121 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1401219111 odpisz u mnie proszę i zapraszam do obu wątków ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Z przyjemnością bym Ci powiedziała, ale... wstawiłaś link do mojego wątku!
![]() W kosmetycznym jeszcze byłabym zainteresowana korektorem Benefit, bazą do cieni Manhattan i ewentualnie książką Makijaż z Katosu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za maxi i bransoletkę?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To jest takie coś a'la szyfon grubszy, rozumiesz mniej więcej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Postaram się jeszcze dzisiaj coś zaproponować z fotami, jak dzisiaj mi nie wypali- najpóźniej jutro. Najbardziej mi zależy na bransolecie, maxi i kosmetykach
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- To myśl, myśl, ja będę chodziła w niej codziennie jak będzie moja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wstawiam Ci fotę sweterka DKNY, ewentualne plamki są winą aparatu. Zdjęcie jest z lampą, więc jest troszkę ciemniejszy. Na szybko, bo zaraz spadam, mam jeszcze sztruksowe, miękkie haremki Zara w kolorze khaki, z metki M.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Za Imperiala podziękuję, bo nie służy mi fason tak ścięty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
narazie nic
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przyszłam dalej sępić po Lilou ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Oki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Już Ci mówię rozmiarowo z metki co i jak wypada:
Haremki Desigual- 26 koszula H&M 42 spodnie H&M- granatowe, nie są czarne- 38 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się śliwkowa bluzka z zary. Mogłabyś coś więcej napisac o tej wadzie? Ile cm ma to rozprucie? Czy ono jest na szwie bocznym?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Podaję Ci wymiarki spodni:
pas 2x39 cm, długość ok. 98 cm, biodra mierzone na wysokości krocza 2x54 cm, stan 14 cm od początku do końca rozporka, a od początku do końca krocza 27 cm, szerokość nogawki na dole 17 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
I tu jest pies pogrzebany, bo jedną branso z Lilou już wysępiłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
koci świat
|
witaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- jejku teraz zajarzyłam że ja Ci w kosmetycznym odpisywałam ![]() no to bluza nike i motyle twoje za imperiala - jeśli tak to chodź na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Spodnie mamy przyklepane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.