![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w czerwcu Chanel, Dior, Bobbi Brown, The Body Shop, Essie, Longchamp, Pilewicz i inne
NIEAKTUALNE!!!
Zapraszam do nowego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post42570762 Witam w moim czerwcowym wątku wymiankowym ![]() Tradycyjnie bardzo proszę o odpisywanie u mnie. Ja w zamian odpiszę u Ciebie ![]() W pierwszej kolejności poszukuję: Miss Dior Cherie Eau Fraiche EDT Jasnych podkładów Chanel Perfection Lumiere i Vitalumiere, MAC Studio Fix, Estee Lauder Double Wear, Revlon Photoready Pudru Dior Nude, MAC Studio Fix Pudru brązującego Dior Nude, Sephora Korektora pod oczy MAC, Bobbi Brown Cieni do powiek w kolorze beżu, brązu, różu, fioletu Chanel, Bobbi Brown, Clarins, Sephora, L'oreal Kredki w kolorze beżowym, brązowym, fioletowym Sephora Brązowej kredką do brwi MAC Tuszu do rzęs Chanel Le Voloume de Chanel, Inimitable, Dior Iconic, Clinique High Lenghts, Max Factor, False Lash Effect, Lash Extension Effect, L'oreal Szminek Chanel Rouge Coco Shine Błyszczyków Clarins Natural Lip Perfector Płynu micelarnego Avene, La Roche Posay, Sephora Wody termalnej Avene, La Roche Posay, Uriage Mgiełki różanej Phenome Cukrowego peelingu do twarzy Phenome Kremu Clarins Hydraquench Kremów nawilżających do twarzy Sephora Maseczek z glinką Ziaja Żeli pod prysznic Ziaja, Nivea, Dove Serum antycellulitowego Eveline Kosmetyków modelujących do ciała Tołpa Masła do ciała lub balsamu The Body Shop o zapachu Shea, Brazil Nut Balsamów brązująch Dove Sprayu brązującego do ciała Sephora Rajstop w sprayu Sally Hansen Suchego olejku Nuxe bez drobinek Oliwki Hipp Olejku Kerastase Elixir K Ultime Maski Kerastase Elixir Ultime Odżywki do włosów John Frieda, Aussie Szamponu i odżywek do włosów Dove Intense Repair Ampułek do włosów Radical, Seboradin Lotionów Seboradin Kremu do rąk Opi Avojuice Jasmine Odżywki do paznokci Regenerum Kosmetyków do pielęgnacji stóp Yves Rocher, Lirene Pędzelków Real Techniques Beauty Blendera Zalotki MAC Suplementów diety Merz Special, Vitapil, Centrum Z rzeczy poza kosmetycznych szukam również seriali i filmów: Seks w wielkim mieście sezon 3, 4, 5, 6 Plotkara sezon 4, 5 Czas honoru sezon 1, 2, 3 O północy w Paryżu Zakochany Nowy Jork Sylwester w Nowym Jorku Rodzinny dom wariatów I książek: Nigella gryzie i Nigella ekspresowo Każdy może gotować i 3o minut w kuchni Zachcianki pod kontrolą 1000 lat wkurzania Francuzów Merde! Rok w Paryżu Jak rozmawiać ze ślimakiem Dynastie, które stworzyły luksus Związki i rozwiązki miłosne Harry Potter (nowe wydanie, z okładkami dla dorosłych) Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2013-09-01 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w czerwcu Chanel, Dior, Bobbi Brown, The Body Shop, Essie, Longchamp, Pilewicz
A na wymianę mam: Kolorówka Dior Nude Compact Gel - podkład w kompakcie w kolorze 20 Beige Clair, użyty kilka razy, ubytek niewielki, w pokrowcu Maybelline Color Tattoo - cień do powiek w kremie w odcieniu On and on Bronze, używany, zostało ponad 2/3 Yves Rocher Sexy Pulp - tusz do rzęs w kolorze czarnym, otwarty, tylko przetestowany Max Factor False Lash Effect - tusz do rzęs w kolorze czarnym, używany, całkiem ładnie jeszcze maluje Chanel Sublime de Chanel - tusz do rzęs w kolorze czarnym, miniaturki, nowe, 2 szt Pielęgnacja Yves Rocher Pure System - głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy, używany, ubytek niewielki Clinique All About Eyes - krem pod oczy, mały słoiczek, miniaturka pełnowymiarowego produktu, nowy L'oreal Triple Active Fresh - nawilżający krem-żel do cery suchej i normalnej, używany, zostało ponad 2/3 słoiczka La Roche Posay Cicaplast Baume B5 - kojący balsam regenerujący, użyty raz, ubytek minimalny Nail Tek Renew - oliwka do skórek, użyta kilka razy, ubytek niewielki Inne OPI - lakier do paznokci w kolorze I'll take the cake, użyty raz, ubytek niewielki Essie - lakier do paznokci w kolorze Mademoiselle, użyty raz, ubytek niewielki MAC - sztuczne rzęsy w kolorze czarnym, najbardziej naturalne z% Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2013-08-11 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w czerwcu Chanel, Dior, Bobbi Brown, The Body Shop, Essie, Longchamp, Pilewicz
Cos za szampon Kerastase?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Może u mnie coś za podkład Guerlain?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.>:/
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś za :
The Body Shop Sweet Lemon Body Butter - masło do ciała o zapachu cytrynowym, nowe, jeszcze zafoliowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za lakiery essie i grzebyk inglot?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
W takim razie chętnie wymienię się na Essie Exotic Liras za Rimmel by Kate 020
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie: The Body Shop Sweet Lemon Body Butter - masło do ciała o zapachu cytrynowym, nowe, jeszcze zafoliowane?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
juz uzupelnilam, pasuje odcien?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
To za pomadkę mogę wymienić się na Inebrya Kromask Professional - maska odświeżająca kolor, brąz kasztanowy, użyta dwa razy, ubytek niewielki - co Ty na to ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hmm ale wodę mam albo Vichy mała albo La Roche większą
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1267583 Edytowane przez farmamozg Czas edycji: 2013-06-01 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz coś u mnie w wątkach za któryś z tych produktów: - Dior Nude Compact Gel - podkład w kompakcie w kolorze 20 Beige Clair, użyty kilka razy, ubytek niewielki, w pokrowcu - Chanel Sculprte Sourcils - kredka do brwi w kolorze Brun Naturel, użyta kilka razy, jeszcze nawet nie temperowana, ubytek minimalny - Clinique All About Eyes - krem pod oczy, mały słoiczek, miniaturka pełnowymiarowego produktu, nowy - The Body Shop Sweet Lemon Body Butter - masło do ciała o zapachu cytrynowym, nowe, jeszcze zafoliowane ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
ja właśnie tez używam 51 w HM. Byłabyś skłonna za te rzeczy się wymienić,ewentualnie coś sobie dobrać ?
Chciałam sprawdzić datę ważności rajstop ale nie ma jej chyba na opakowaniu.
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
coś za Essie - lakier do paznokci w kolorze Mademoiselle ?
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za
Essie - lakier do paznokci w kolorze Mademoiselle, użyty raz Essie - lakier do paznokci w kolorze Exotic liars, użyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Maja 75 ml - ale nie wiem czy to mniejsza czy większa
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
mogłabym oddać nowe produkty do codziennego użytku, takie jak np:
Joanna Naturia odżywka z makiem i bawełną do włosów farbowanych Mariza żel pod prysznic owoc granatu Sudomax krem hipoalergiczny i antybakteryjny Meridol płyn do płukania jamy ustnej bez alkoholu (100 ml) Dermika Aquaoptima limited edition rem głęboko nawilżający Perfecta Fruit Care krem nawilżająco-kojący na dzień i na noc mam również zestaw mini produktów Vichy w srebrnym pudełku zawierający 3 mini kremy oraz 2 próbki. Edytowane przez kiitty Czas edycji: 2013-06-01 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
może spodoba Ci się coś u mnie za - "Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow - cień do powiek w kremie w odcieniu Cool Lilac, używany, ubytek niewielki"? ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.