![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię w Maju... Duużo lakierów, trochę kolorówki i pielęgnacji. Rimmel, OPI...Cześć, Mam na wymianę sporo lakierów, znajdzie się też u mnie coś z pielęgnacji i kolorówki. Wymienię się jedynie na coś potrzebnego, także możecie kusić ![]() LEGENDA: na szaro - niedostępne A teraz trochę zasad: - NIE ODMIENIAM SIĘ; - jeśli masz mniej przekupek niż ja - poproszę Ciebie o wysyłkę jako pierwszą; - nie wysyłam poza granicę PL. Zdj 1 (od lewej): Inglot 306 - użyty raz Inglot 359 - użyty 3 razy OPI Berlin there done that - 1 raz użyty OPI Moonraker z kolekcji James Bond Essie Imported Bubbly - nowy Golden Rose Jolly Jewels nr 117 - nowy Golden Rose Rich color nr 35 - nowy Golden Rose Paris 141 - raz użyty Golden Rose Paris 120 - raz użyty Golden Rose Paris 226 - raz użyty Golden Rose Paris 245 - nowy Golden Rose Paris 231 - raz użyty Golden Rose graffiti - użyty 2 razy Golden Rose with protein nr 317- użyty 2 razy Zdj 2 (od lewej): NYX Gentelman Prefers Red - nowy NYX Bimbo - nowy Sensique 143 - użyty kilka razy Sensique 156 - użyty kilka razy Sensique 149 - nowy Sensique Oriental Dream 262 Indioan rose - użyty raz Wibo Extreme nails 178 - nowy Sally Hansen Xtreme wear, pink aluminium - nowy NYC 111 fuchsia shock creme - nowy Q by colour alike 114 - nowy Q by colour alike 113 - użyty raz L'Oreal 204 - nowy L'Oreal 107 - nowy Astor 353 - użyty raz Astor nr 9- użyty 2 razy Golden Rose Proffesional 154 - użyty raz Zdj 3 (od lewej): H&M blue - nowy H&M beige - użyty raz MIYO denim - użyty raz Wibo Express Growth 482 - nowy Wibo Express Growth 18 - użyty raz Wibo Express Growth 344 - użyty raz Wibo Express Growth 432 - nowy Lovely Color mania - biały, kryjący Essence Wild Craft 01 tree hugging - nowy Essence Wild Craft 04 rosewood hood - użyty raz Wibo Your Fantasy 135 - użyty raz Perfect Lady - chabrowy - użyty raz Essence color&go - sure azure - użyty raz Rimmel 60sec caramel cupcake - nowy Wibo express Growth 113 Zdj 4 (od lewej): Safari - użyty 3 razy Max Factor 28 - użyty raz Essence color & go midnight charm - nowy Essence color & go shiny goodness - użyty raz Wibo glamour nails nr 5 - nowy Golden Rose Classics 159 - użyty 2 razy Beauty uk pink glitter nr 74 - nowy Claire's złoty brokat - użyty 2 razy Da Vinci 104G - użyty raz Da Vinci 105G - użyty raz Rimmel Pro Lycra 400 Blue Vogue - 6zł - użyty raz MNY 446 - użyty raz - 6zł Zdj 5 (od lewej): Rimmel by Kate 020 - użyta 2 razy Rimmel by Kate 07 - użyta kilka razy Rimmel Asia - użyta kilka razy Catrice z limitki revoltaire - użyta raz Kobo nr - użyta dwa razy Błyszczyk Kobo - użyty 2 razy Błyszczyk NYX - użyty 2 razy Zdj 6 (od lewej) - swatche: NYX, Kobo błyszczyk, Kobo szminka, Catrice revoltaire, Rimmel Asia, Rimmel 07, Rimmel 020. Zdj 7 (od lewej): Szminka Wibo Eliksir czerwona nr 08 - raz użyta Cienie Miyo biały 26 Haze - nowy Cienie Miyo różowy 10 Dream - raz użyty Na dole od lewej: Cień sypki outdoor gild London - black jack - nowy Hean High Definition 407 Violet Chic - użyte raz Rimmel Zdj 8 swatch Wibo Eliksir 08 Zdj 9 (od lewej): Sensique kulki brązujące użyte kilka razy baza Kryolan The Body Shop, pomadka mango, maźnięty kilka razy pędzelkiem Alverde róż mineralny 02 cherry BB Cream GOSH 02 BEIGE - użyty raz - 25złRimmel natural bronzer - kilka razy użyty Zdj 10 (od lewej): La Roche Posay Effaclar żel do mycia twarzy do skóry tłustej i wrażliwej NOWY Bingo Spa jedwabne serum do mycia włosów - nowe Wellaflex stylizacja na gorąco - do prostowania włosów Marion spraj prostujący włosy Under Twenty tonik łagodząco-matujący Biosilk jedwab do włosów
Kosmetyki na wymiankę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=696401 bloguję ![]() http://www.lacquer-maniacs.blogspot.com Edytowane przez floweroflotus Czas edycji: 2013-09-06 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię w Maju... Duużo lakierów, trochę kolorówki i pielęgnacji. Rimmel, OPI.
Dokładka:
MIYO - 57 Angel Touch - nowy Essence color&go - 62 Reach Peach - użyty dwa razy Bell Fashion Color - 306 - użyty raz Wibo Trend Edition Retro Style - nr 2 - użyty raz Essence Multi Dimension - 57 Love Of Pink Lovely Crystal Strenght - 333 - użyty raz China Glaze hot lava love - połowa Essie Sexy Divide - raz użyty Avon nowy - mięta Wibo Wonder nails Amazing Amazone nr 3 Golden Rose Classics Charming - nowy - nr 90 Miss Sporty 330 - użyty raz Miss Sporty 456 - użyty raz Golden Rose Color Rich 42 - nowy - Belcanto Vipera 108 - nowy - Wibo Extreme nails nr 493 - nowy - MIYO drops 119 topaz - nowy - nr 42 mystic look - nowy - 46 pineapple - nowy - 122 peach shake - nowy 123 flamingo - nowy Maybelline Colorama nr 86 - nowy Miss Sporty nr 344 - nowy Essence color& go nr 86 a lovely secret - raz użyty Wibo lakier The Oleskaaa nr 9 peaches and ream - raz użyty Wibo lakier Miratell nr 6 roziskrzone nieboraz użyty Sensique nr 150 - użyty raz Golden Rose with protein 269 - użyty raz Wibo różana kolekcja - użyty raz Belcanto Vipera - nowy Miniaturka OPI - nie ma nazwy - nowy Golden Rose Color Rich nr 46 - nowy Golden Rose Color Rich nr 28 - nowy Da Vinci Vollare Cosmetics nr 155 - nowy Da Vinci Vollare Cosmetics nr 23 - nowy Manhattan 12G - nowy Wibo Extreme nails - 502 - nowy Wibo so matte - raz użyty Delia 48 - nowy Golden Rose Sweet Color - nowy Sensique nr 145 - nowy Sensique nr 160 - raz użyty L'Oreal Color Rich nr 305 - raz użyty Inglot - połowa - nr 845 Inglot 940 - połowa 8w1 Eveline - nowa Hean City Fashion 174 - użyty raz Manhattan 13S - użyty raz Revlon Just Bitten Kissable Cherish Devotion - użyty ze 3 razy Odżywka Isana nawilżająca do włosów suchych i zniszczonych - połowa Lovely Lift Lash Volume XXL tusz do rzęs - użyty raz, otwarty na początku lipca (2013 roku)
Kosmetyki na wymiankę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=696401 bloguję ![]() http://www.lacquer-maniacs.blogspot.com Edytowane przez floweroflotus Czas edycji: 2013-09-05 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię w Maju... Duużo lakierów, trochę kolorówki i pielęgnacji. Rimmel, OPI.
Hej, wstępnie podobają mi się:
Golden Rose Paris 245 - nowy MIYO denim - użyty raz brokatowy Golden Rose (z 4go zdjęcia górny rząd 1szy z prawej) znadziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zainteresowało mnie
Golden Rose graffiti - użyty 2 razy effaclar coś u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos w moich watkach za:
Inglot 306 - użyty raz Inglot 359 - użyty 3 razy Astor nr 9- użyty 2 razy effaclar |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Inglot 306 - użyty raz Inglot 359 - użyty 3 razy Golden Rose Jolly Jewels nr 117 - nowy Q by colour alike 114 - nowy Q by colour alike 113 - użyty raz 2 i 3 od lewej pomadkę by Kate, róż Alvedre i jedwabne serum do mycia włosów? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś za lakiery opi?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
NYX Gentelman Prefers Red - nowy Q by colour alike 113 - użyty raz L'Oreal 204 - nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś za bronzer Rimmel?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za :
La Roche Posay Effaclar żel do mycia twarzy do skóry tłustej i wrażliwej NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś za :
Golden Rose Jolly Jewels nr 117 - nowy Beauty uk pink glitter nr 74 - nowy Astor nr 9- użyty 2 razy Astor 353 - użyty raz Q by colour alike 113 - użyty raz Rimmel 60sec caramel cupcake - nowy Da Vinci 104G - użyty raz Da Vinci 105G - użyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? za m.in effaclar?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie troche lakierow, znalazlabys cos umnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie? Podoba mi się barrrrdzo kilka lakierów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam swatche raz jeszcze i chyba jednak tylko ta 20-tka by mi pasowała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
coś za OPI Berlin there done that i Rimmel Caramel Cupcake?
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() Rimmel by Kate 020 - użyta 2 razy La Roche Posay Effaclar żel do mycia twarzy do skóry tłustej i wrażliwej NOWY Biosilk jedwab do włosów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Alverde róż mineralny 02 cherry La Roche Posay Effaclar żel do mycia twarzy do skóry tłustej i wrażliwej NOWY
Biosilk jedwab do włosów ?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Rimmel natural bronzer lakier golden rose i czerwony nyx ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Lakiery: Inglot 206 Golden Rose Nyx Gentelman Prefers Red Q by colour alike 114 Wibo 482 Pomadki: Kate 020 Catrice Czerwona i Biosilk ?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się lakier Colour Alike 113. Kłopot w tym, że ten mój Opi jest malutki - 3,75ml i nie wiem, czy byłaby to uczciwa wymiana (niebardzo się znam na niedrogeryjnych markach lakierów).
![]() |
#29 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
o nieee, a ja Ci nie odpisałam? Kurcze, napisałam a nie wysłałam :\ Rzeczywiście już poznaję Cię
![]() ![]() Podoba mi się o tak: Bingo Spa jedwabne serum do mycia włosów - nowe lakier GR Jolly Jewels ten czarno-złoty Astor nr 9- użyty 2 razy Claire's złoty brokat - użyty 2 razy Golden Rose Classics 159 - użyty 2 razy i wydaje mi się że odpisywałam Ci jednak w jakimś drugim wątku? możliwe to? Tam 3 chyba lakiery mi się podobały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.