|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Styczniowa wymianka
Witajcie na nowej wymiance
![]() Zasady jak u innych, ZAZNACZAM, ŻE WYMIENIAM SIĘ NA INNYCH PORTALACH TAKŻE, WOBEC TEGO PRZEDMIOTY MOGĄ ZNIKAĆ ![]() WISHLISTA -mydło Aleppo -wszystko co jest do cery trądzikowej ( z wyjątkiem firm, które tu wymieniam ) najchętniej z BU, Oriflame, Bioderma Sebium, także jakieś naturalne firmy, eko chętnie -olej tamanu, olej herbaciany --> oraz kosmetyki powstałe na ich bazie - podkłady jak najbardziej naturalne, niekomedogenne, do cery powyżej wymienionej ( do jasnej i bardzo jasnej karnacji ) -wszystko inne co mi wpadnie w oko ![]() ![]() WYMIANA : UWAGA WAŻNE - jestem zwolenniczką większych wymian ![]() ( kolor czarny - aktualne, kolor szary - nie ma, kolor czerwony - rezerwacja ) 1 zdjęcie : -NIVEA - VISAGE YOUNG, bye-bye spot, krem na noc przeciw wypryskom, pozostało 70 % -PAESE, VELVET BLUSH, matujący podkład z kwasem hialuronowym, odcień najjaśniejszy - 20, porcelanowy, użyty dwa razy -PAESE, specjalistyczny podkład pielęgnujący matujący, cera tłusta i mieszana ( jest w konsystencji prawie stałej, świetnie się rozprowadza ), odcień 500 porcelana, użyty 3 razy ( mega wydajny ) - La roche posay, Effaclar H, użyty raz - La roche posay, Toleriane teint, podkład do cery z niedoskonałościami, odcień najjaśniejszy 10
Aktualne wymianki Kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post49907699 Książki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49907487 Edytowane przez MegiLena Czas edycji: 2014-01-25 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowa wymianka
Zdjęcie drugie i kolejne :
( kolejność mniej więcej według zdjęcia ) - Garnier,Color Naturals,farba do włosów odcień 8 jasny blond-NOWA - Bambi Baby, krem pielęgnacyjny dla niemowląt i dzieci - 1/3 pozostała - 2 małe tubki 7 ml Eucerin, Dermo Purifeyer, Kojący krem nawilżający, SPF 30, do cery przesuszonej kuracjami antytrądzikowymi - obie NOWE - Rival de Loop, Clean & Care, mleczko do demakijażu do każdego rodzaju cery, 50 ml ( mała tubka ) - NOWA - Avene, Cleanance, Emulsion-Lotion, lekki krem emulsja matująca do cery tłustej , trochę używany, pozostało z 60 % - Iwostin, Purritin, emulsja matująca do cery tłustej, skłonnej do zmian trądzikowych, tylko raz użyty - Benevi Color - nowa wersja excipiala, odcień jasny, krem z pigmentem, użyty 4 razy - Flos-Lek, Anti Acne, krem matujący, skóra tłusta, trądzikowa i mieszana, użyty kilka razy - 5 próbek z Pharmaceris T, przeciwtrądzikowy krem normalizujący do twarzy zwężający pory, NOWE - Armani, Idole d'Armani, balsam do ciała, 75 ml, pozostało z 60 % - Synergen, kryjący make up antybakteryjny, odcień vanilla 01, użyty raz - Bourjois, so laque glossy, 10 days, lakier do paznokci ( bardzo trwały ), odcień błękitny, raz użyty - Bourjois, so laque glossy, 10 days, lakier do paznokci ( bardzo trwały ), odcień miętowy, też raz użyty - Manhattan, Clear Face, 2 in 1, powder & make up ( puder i podkład w jednym, pudru używa się na sucho, a podkładu na mokro ) , odcień 76 sand, raz użyty , na kolejnym zdjęciu otwarty pokazany - 3 chusteczki samoopalające, Kolastyna, do twarzy i ciała, NOWE - 1 chusteczka samoopalająca, Marion, NOWA - Eveline, pure control, antybakteryjny krem nawilżający, kilka razy użyty - Siarkowa Moc, krem antybakteryjny matujący, zużycie na kolejnym zdjęciu pokazane - Paese, puder bambusowy - Synergen, krem do cery mieszanej, matujący, dwa razy użyty, także pokazany na kolejnym zdjęciu otwarty - Synergen, tonik do cery mieszanej, użyty raz - Pharmaceris, fluid matujący, odcień 01, użyty raz - Essence, BB cream, odcień 01, pozostało 50 % - Under 20, Anti Acne, multifunkcyjny antybakteryjny krem BB, użyty dwa razy - Flos-Lek, Make Up Antybakteryjny, odcień 1 ivory/jasny, użyty 3 razy - Benzacne, tonik bezalkoholowy o działaniu antytrądzikowym, dwa razy użyty - ziaja, tintin, krem antybakteryjny do cery trądzikowej i przetłuszczającej się, pozostało 60 % Serdecznie zapraszam do wymianki .
Aktualne wymianki Kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post49907699 Książki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49907487 Edytowane przez MegiLena Czas edycji: 2014-01-25 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś za effaclar h?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
odpisane
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
-PAESE, VELVET BLUSH, matujący podkład z kwasem hialuronowym, odcień najjaśniejszy - 20, porcelanowy, użyty dwa razy
effaclar i Flos-Lek, Anti Acne, krem matujący coś u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
- La roche posay, Effaclar H, użyty raz
- La roche posay, Toleriane teint, podkład do cery z niedoskonałościami, odcień najjaśniejszy 10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cos za
-PAESE, VELVET BLUSH, matujący podkład z kwasem hialuronowym, odcień najjaśniejszy - 20, porcelanowy, użyty dwa razy -PAESE, specjalistyczny podkład pielęgnujący matujący, cera tłusta i mieszana ( jest w konsystencji prawie stałej, świetnie się rozprowadza ), odcień 500 porcelana, użyty 3 razy ( mega wydajny )
![]() |
![]() |
#8 |
:)
|
-PAESE, VELVET BLUSH, matujący podkład z kwasem hialuronowym, odcień najjaśniejszy - 20, porcelanowy, użyty dwa razy
-PAESE, specjalistyczny podkład pielęgnujący matujący, cera tłusta i mieszana ( jest w konsystencji prawie stałej, świetnie się rozprowadza ), odcień 500 porcelana, użyty 3 razy ( mega wydajny ) coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowa wymianka
coś za Iwostin, Purritin, emulsja matująca do cery tłustej, skłonnej do zmian trądzikowych, tylko raz użyty i podkład LPR
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
2 małe tubki 7 ml Eucerin, Dermo Purifeyer
- Avene, Cleanance, Emulsion-Lotion pozostało z 60 % - Iwostin, Purritin, emulsja matująca - 5 próbek z Pharmaceris T - Paese, puder bambusowy - Pharmaceris, fluid matujący, odcień 01, użyty raz coś u mnie? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 mój wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
- Iwostin, Purritin, emulsja matująca do cery tłustej, skłonnej do zmian trądzikowych, tylko raz użyty
- La roche posay, Toleriane teint, podkład do cery z niedoskonałościami, odcień najjaśniejszy 10 (jakie zużycie? ![]() Coś w moich wątkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
- 3 chusteczki samoopalające, Kolastyna, do twarzy i ciała, NOWE
- 1 chusteczka samoopalająca, Marion, NOWA 2 małe tubki 7 ml Eucerin, Dermo Purifeyer, Kojący krem nawilżający, SPF 30, do cery przesuszonej kuracjami antytrądzikowymi - obie NOWE Coś u mnie za to? Zainteresował mnie też podkład la roche (znam,mam ciemniejszy,chciałabym też mieć jaśniejszy),ale nie wiem,czy znajdziesz u mnie coś i za niego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
Iwostin, Purritin, emulsja matująca Flos-Lek, Anti Acne, krem matujący Benzacne, tonik bezalkoholowy o działaniu antytrądzikowym, dwa razy użyty?
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej , chciałaś kiedyś u mnie poradnik Kaplana.
Wymieniłabym chętnie na - 2 małe tubki 7 ml Eucerin, Dermo Purifeyer, Kojący krem nawilżający, SPF 30, do cery przesuszonej kuracjami antytrądzikowymi - obie NOWE - Iwostin, Purritin, emulsja matująca do cery tłustej, skłonnej do zmian trądzikowych, tylko raz użyty
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.