![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() sierpniowo u golgie
Witam w kolejnej odsłonie
Parę zasad: -kosmetyki staram się opisać słownie, a to czego nie piszę pewnie znajdziecie na zdjęciach, nie zatajam niczego, proszę o to samo -staram się wysyłać szybko,ale mam małe dziecko i czasem przesyłka może się opóźnić, o wszystkim informuję, nie mam w zwyczaju ,,znikać" -pakuję w folię bąbelkową i takąż kopertę -jeśli rozmowę zaczynamy w moim wątku, to kontynujemy ją też w nim- -ubytki widać na zdjęciach, podaję pojemność wyjściową -może się zdarzyć,że nie odpowiem tak szybko jak niegdyś (czyt. małe dziecko) -niektóre zapachy są wystawione również na allegro,więc mogą zniknąć nagle z wątku ![]() Oto, co proponuję: 1.Oriens Van Cleef & Arpels 50ml (zostało co najmniej 30ml) 2.Can Can Paris Hilton 30ml (została połowa) 3.Kenzo Amour 30ml (nie wiem jaki jest ubytek, bo flakon jest nieprzezroczysty, ale zostało ,,na ucho" sporo) 4.AA Lilia Bella Guerlain 125ml (ubytek ok. 15ml) 5.AA Angelique Lilas Guerlain 75ml (ubytek ok. 15ml) 6.Shalimar Ode a la vanille Guerlain 50ml (prawie pełne, niewielki ubytek) 7.Angel Le Lys Thierry Mugler 25ml (zostało ok. 15-20ml) 8.Angel edt 80ml Thierry Mugler (zostało ok. 70ml) 9.Valentina Valentino 80ml (zostało ok. 70ml) 10.Meteoryty Perles de nuit Guerlain- edycja zima 2011, prawie jak nowe, tylko gąbeczka przybrudzona od kulek 11.Eau da minuit (2007)Lolita Lempicka 80ml 12.Tous Touch 30ml edt Nie lubię operować pojemnościami ,więc wkrótce pojawią się zdjęcia ![]() Czego szukam? Różnych zapachów, więc można kusić, ale mogę być wybredna ,bo w kolekcji mam i miałam mnóstwo perfum ![]() Zapraszam serdecznie ![]() Reszta zdjęć wkrótce ![]() Edytowane przez golgie Czas edycji: 2013-10-23 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sierpniowo-wrześniowo u golgie
Zachwycił mnie Shalimar waniliowy - zapraszam
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za
0.Meteoryty Perles de nuit Guerlain- edycja zima 2011, prawie jak nowe, tylko gąbeczka przybrudzona od kulek oddam duzo mogę zrobić odlewkę lady million oddac koncowkę, albo zrobić odlewkę z drugiego flakonu acqua di gioia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Coś u mnie za Angel edt i shalimara? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się balsam The One I Pure Drop of rose ,ale nie jestem zdecydowana, muszę pomysleć
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Zapraszam do mnie
![]() chciałabym np: 7.Angel Le Lys Thierry Mugler 25ml (zostało ok. 15-20ml) 8.Angel edt 80ml Thierry Mugler (zostało ok. 70ml)
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Niestety
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Popatrz jeszcze
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=19931 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Część
![]() Może znalazłabyś coś u mnie za Oriens albo Kenzo Amour? ![]() Z różanych mam Brosseau Rose, A. Goutal Quel Amour i jakby co jestem z Wroc, więc obyłoby się bez wysyłki ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Gdybyś jednak miała ochotę to zapraszam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
wklejam link do watasa mojego, capnelabym aniołka liliowego
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteś genialna ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Nie mam niestety zapachów z Twojej wish, ale jak zobaczyłam pozycję Angelique Lilas Guerlain, z naciskiem na słowo Lilas. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
cos u mnie?
7.Angel Le Lys Thierry Mugler 25ml (zostało ok. 15-20ml) 8.Angel edt 80ml Thierry Mugler (zostało ok. 70ml) 10.Meteoryty Perles de nuit Guerlain- edycja zima 2011, prawie jak nowe, tylko gąbeczka przybrudzona od kulek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A kolekcję wiem,że mam z kosmosu ![]() Edytowane przez golgie Czas edycji: 2013-08-30 o 20:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witaj Golgie, znajdziesz coś u mnie za Shalimara? Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Podziękował ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Dziękuję,nic dla siebie nie widzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
cos za
10.Meteoryty Perles de nuit Guerlain- edycja zima 2011, prawie jak nowe, tylko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cóż, dopiero potem się zorientowałam, iż Twój zapach jest praktycznie unikatem, więc nawet nie miałabym go jak przetestować. A branie flakonów w ciemno źle się dla mnie kończy. ![]() Może innym razem się na coś wymienimy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.