|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię Grudzień
Witam,
Mam na wymianę kilka kosmetyków, których nie używam. Wszystkie rzeczy wystawione były przeze mnie używane. Nie mam większych preferencji, jeżeli chodzi o wymianę, jednak byłabym zainteresowana kosmetykami naturalnymi, azjatyckimi, rosyjskimi, produktami do włosów (nie lubię Avonu i Oriflame). Może być także odzież (XS), próbki, perfumy itd. Bardzo proszę o podawanie dat ważności, gdyż mam na tym punkcie małego bzika;p 1. Yves Rocher, Base Preparatrice, Zużycie: małe, data ważności: 02.2015 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...paratrice.html 2. Yves Rocher, Trio Degrade Mat, zużycie: każdy kolor użyty był kilka razy, niestety źle dobrałam odcień, kolor: Bois de rose, data ważności: brak. Wszystkie kosmetyki z Yves Rocher kupiłam w tym samym czasie, więc nie jest to produkt przeterminowany. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...do-powiek.html 3. Korektor Tony Moly, na opakowaniu data 2012.05.03, podobno jest to data produkcji. . 4. Próbki: - 4* Lioele Beyond the solution BB cream Spf 30/Pa++ - Lioele Dollish Veil Vita BB Spf 25/Pa++ - Tony Moly Luminous Pure Aura CC Crema Spf 30 Pa++ 5. Receptury Babuszki Agafii: Syberyjski balsam na łopianowym propolisie (balsam ograniczający wypadanie włosów) Zużycie niewielkie. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,51742,pervoe-reshenie-przepisy-babci-agafii-tradycyjny-syberyjski-balsam-do-wlosow-nr-3-na-lopianowym-propolisie-przeciw-wypadaniu-wlosow.html 6. Kwas kojowy ZSK- Użyłam raz odrobinę (niestety nie nadaje się dla mojej wyjątkowo wrażliwej, naczynkowej buzi), data ważności 12.2014 7. Próbka różu mineralnego Annabelle Minerals, kolor Romantic 8. Próbka pudru mineralnego kryjącego Golden Medium, Annabelle Minerals (dla jasnych karnacji - bronzer). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię Grudzień
Coś u mnie za?
5. Receptury Babuszki Agafii: Syberyjski balsam na łopianowym propolisie (balsam ograniczający wypadanie włosów) Zużycie niewielkie. wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=51742 7. Próbka różu mineralnego Annabelle Minerals, kolor Romantic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś za 5?
Poza wątkiem mam sporo próbek różnych Azjatyckich kremów BB ![]() Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
koci świat
|
hej
![]() Receptury Babuszki Agafii: Syberyjski balsam na łopianowym propolisie (balsam ograniczający wypadanie włosów) Zużycie niewielkie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
coś za korektor i kwas ?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za?
3. Korektor Tony Moly, na opakowaniu data 2012.05.03, podobno jest to data produkcji. . 4. Próbki: - 4* Lioele Beyond the solution BB cream Spf 30/Pa++ - Lioele Dollish Veil Vita BB Spf 25/Pa++ - Tony Moly Luminous Pure Aura CC Crema Spf 30 Pa++ 5. Receptury Babuszki Agafii: Syberyjski balsam na łopianowym propolisie (balsam ograniczający wypadanie włosów) Zużycie niewielkie. wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=51742 też jestem z wrocławia więc byłoby osobiście bez wysyłki ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się wszystko oprócz kwasu ZSK.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za
5. Receptury Babuszki Agafii: Syberyjski balsam na łopianowym propolisie (balsam ograniczający wypadanie włosów) Zużycie niewielkie. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej, nie ma sprawy, rozumiem
![]() Poza wątkiem mam słoiczki 2ml. Albo w ogóle nie ruszone albo 1-2 razy użyte następujące kremy BB: -- Skin79 The Oriental Gold BB Cream SPF25 -- Skinfood Peach Sake Pore BB Cream SPF20 PA+Kolor : 1 Light Beige -- Skinfood Mushroom BB Cream SPF20 PA+ Kolor : 1 Radiant Skin -- Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42 PA+++ Kolor : 21 Light Beige -- Mizon Correct Combo Flawless Cream (tu próbka 1ml) -- BRTC Jasmine Water BB Cream SPF30 PA++ -- Lioele Super Gold Snail BB Cream SPF50 PA+++ Kolor : 21 Natural Beige ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej, przepraszam, że dopiero odpisuję, za komin szary chciałabym cienie, korektor i balsam do włosów. Komin ma troszkę inny odcień niż ten na zdjęciu, zrobię ci jeszcze jedno zdjęcie i wkleję.
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie komina:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.