![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
za cokolwiek przydatnego! Listopad/Grudzień
NIEAKTUALNE
Cześć! ![]() Umówmy się... : 1. Jeśli masz więcej przekupek, bez problemu mogę wysłać paczkę jako pierwsza. Gdy mamy podobne ilości przekupek, wysyłamy w tym samym czasie. Jeżeli masz mniej przekupek, Ty wysyłasz pierwsza. 2. Odpiszę u Ciebie, Ty odpisz u mnie 3. Nie wysyłam paczek poza granice Polski 4. Wysyłamy ekonomicznym albo priorytetem, ale zawsze poleconym! 5. Odpowiednio zapakuję przesyłkę, Ciebie proszę o to samo 6. Nie rezygnujemy z transakcji po podaniu adresów WŁOSY 2. Spray Yves Rocher dodający włosom objętości - użyty 2-3 razy, minimalny ubytek 3. Szampon Syoss Repair Therapy - miniatura 50ml, nowy KOLORÓWKA 6. Lakier w neonowym pomarańczowym kolorze - nieużywany 7. Lakier pękający Inglot nr.212 - jest go ponad połowa, ale przyjmijmy, że pół buteleczki; konsystencja bez zmian 8. Korektor Avon ColorTrend odcień medium - ok.połowa opakowania 10. Avon Extra Lasting liquid foundation supertrwały podkład kolor Nude - próbka 12. Próbka podkładu Bourjois 10 hours sleep effect 13. Yves Rocher Couleurs Nature Teint Fluide Effet Seconde Peau - próbka 1ml 14. Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10 - próbka 1,5ml 15. Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat SPF19 kolor B 30 Beige - próbka 1ml PIELĘGNACJA 18. LipSmacker Coca-Cola Vanilla - użyta raz, ważna jeszcze minimum 5 miesięcy (według daty przydatnosci od otwarcia, nie zwykłej daty waznosci!!!) 19. LipSmacker Fanta Grape - użyta ok. 4 razy, ważna jeszcze minimum 5 miesięcy (według daty przydatnosci od otwarcia, nie zwykłej daty waznosci!!!) 20. Balsam odżywczy pod prysznic Nivea – pół opakowania 23. Perfecta Beauty Mask maseczka odżywcza na twarz, dekolt i szyję (cera sucha) - saszetka 10ml, nowa 30. Yves Rocher Cure Solutions Anti-Fatigue Kuracja usuwająca oznaki zmęczenia Krem rewitalizujący 24h - tubka 15ml, nowa DATA WAŻNOŚCI: 09.2013!!! 31. 3 x Yves Rocher Serum Vegetal krem na noc - trzy próbki po 1ml 32.Yves Rocher Cure Solutions Anti-Agressions Serum Bouclier Anti-Oxydant 24h - próbka 1ml INNE 37. Pierścionki dla dziewczynki z Yves Rocher - 4 sztuki (z obrazkami: sowy, ptaszka, jeżyka i motylka) rozmiar regulowany, na ozdobnej tekturce, w tekturowej kopercie - różowej w kwiatki, zapinanej na rzep ZAPACHY 40. Miniaturka perfum, których nie znam ![]() 41. Yves Rocher Neonatura -"Archiwalna" próbka niedostępnych już perfum (nasączony papierek w saszetce), 0,7ml 42. Yves Rocher Hoggar - "Archiwalna" próbka niedostępnych już perfum (nasączony papierek w saszetce), 0,7ml 43. Yves Rocher Tendre Jasmin - próbka perfum (nasączony papierek w saszetce), 0,7ml 44. Replay Your Fragrance - próbka perfum męskich w pięknej foliowej saszetce w kształcie butelki perfum - saszetka 0,7ml, nowa 45. Replay Your Fragrance - próbka perfum damskich w pięknej foliowej saszetce w kształcie butelki perfum- saszetka 0,7ml, nowa 47. Duży wypełniacz do koka typu donut, teoretycznie do włosów blond (czyli jasny kolor), nieudolnie użyty jednokrotnie :P Mam stanowczo za długie włosy do donuta (+/- do pasa) i u mnie to rozwiązanie się nie sprawdza. NIE ODDAM TAK ŁATWO: 16. Mydełko Alep (prawdziwe) 30% oleju laurowego – ilosc widoczna na zdjęciu 17. Naturalna glinka – nie wiem jaka, nie znam się :P – dostałam ją od znajomego, który zajmuje się wydobywaniem glinek. Czysty, pierwotny towar idealny na maseczki. Ilosc do uzgodnienia. 38. 2 miniaturki perfum So Elixir Yves Rocher - nie są pełne, ale ok. 4/5 zawartości flakoników jest 39. 2 mianiturki perfum Ode a L'amour Yves Rocher - niemal pełne, z każdej ubyło naprawdę po kropelce 34. Yves Rocher Relaksujący olejek do masażu Huiles Essentielles z eukaliptusem - 150ml, nowy TEGO POTRZEBUJĘ * "Czarne Mydło" Agafii !!! * Nowe kremy do rąk * Odżywki do włosów * Szampony do włosów * Oleje do włosów * Nowe balsamy do ciała * Kosmetyki, które nadawałyby się na prezent * Bransoletka Nike "Stand Up Speak Up" * "Gringo wśród dzikich plemion" / "Rio Anaconda" (W.Cejrowski) * Odżywki Garnier Ultra Doux awokado i masło Karitee * Odżywki lub maski Alterra granat i aloes * Cokolwiek, co sygnowane logiem MANCHESTER UNITED / L.A.LAKERS / NBA * Masło do ciała bez parafiny * Słuchawki które nadawałyby się do biegania ... ale nie tylko, pytajcie ![]() wymienione: 1. Spray Got2B z solą morską Beach Girl - skąpo użyty 3 razy, bardzo mały ubytek - leci do Milena256 4. Korektor Rimmel Match Perfection kolor 030 Classic Beige - użyty kilka razy (brak na zdjęciu!!!) - leci do Pamircia 9. Korektor Bell Perfect Cover nr.1 - użyty raz - leci do loscebula 26.Yves Rocher Cure Solutions Anti-Fatigue Kuracja usuwająca oznaki zmęczenia, krem rewitalizujący 24h - tubka 15ml, nowy - leci do Pamircia 39. 1 mianiturka perfum Ode a L'amour Yves Rocher - leci do MartaMaria 29. Yves Rocher Hydra Vegetal krem-żel intensywnie nawilżający 24h - próbka 1ml, nowa - leci do MartaMaria 5. Lakier Essence brązowy z drobinkami [użyty raz, konsystencja bez zmian] - leci do MartaMaria 21. 5 próbek (każda 5ml) Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy PureSystem Yves Rocher (brak na zdjęciu!!!) - leci do MartaMaria 22. Maseczka głęboko oczyszczająca PureSystem Yves Rocher - jedno opakowanie = 2 saszetki po 4ml, nowa - leci do MartaMaria 28. AA Ultra Nawilżanie - maseczka błyskawicznie oczyszczająca - jedna z dwóch saszetek, 5ml - leci do MartaMaria
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() Edytowane przez StarsBeachSunriseAndHe Czas edycji: 2014-01-04 o 19:11 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: mydło Alep, naturalną glinkę, ciekawe zapachy, nowe kosmetyki i więcej!
Witaj!
Znalazłabyś coś u mnie w wątku za: -Mydełko Alep (prawdziwe) 30% oleju laurowego -glinkę?? Zapraszam
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za 24 i/lub 25?
![]() mam nie używaną książkę Pawlikowskiej "Blondynka w Kambodży"
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1. Spray Got2B z solą morską Beach Girl - skąpo użyty 3 razy, bardzo mały ubytek 34. Yves Rocher Relaksujący olejek do masażu Huiles Essentielles z eukaliptusem - 150ml, nowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie? podoba mi sie kilka rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
16. Mydełko Alep (prawdziwe) 30% oleju laurowego – ilosc widoczna na zdjęciu 17. Naturalna glinka – nie wiem jaka, nie znam się :P – dostałam ją od znajomego, 19. LipSmacker Fanta Grape - użyta ok. 4 razy, ważna jeszcze minimum 5 24. Yves Rocher Mleczko nawilżająco-odżywcze do skóry suchej Amande Almond - tubka 30ml, nowe miniaturka perfum So Elixir Yves Rocher cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Odpisane
![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj, interesuje mnie mydło alep, zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za mydelko Alep i/lub/oraz kilka kosmetykow YR ?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
z tych rzeczy raczej nic, ew sluchawki mialam gdzies takie biale duze, porzadne, ale musialabym odszukac... moze czegos jeszcze szukasz?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Up
![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Akurat jeden z tych lipsmackerów mam, ale interesuje mnie mydło aleppo ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
No to niestety nic ; (
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Może za...
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się:
26. Yves Rocher Cure Solutions Anti-Fatigue Kuracja usuwająca oznaki zmęczenia, krem rewitalizujący 24h - tubka 15ml, nowy i korektor rimmel match perfection znajdziesz cos u mnie za to? ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:21 ---------- zalezy mi na próbce tego kremu, jeśli szukasz lakierów mam jeszcze trochę w zanadrzu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- moge tez odlac troche maski do włosów Kallos Keratin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
takie lakiery jeszcze mam, pierwszy od lewej w zasadzie wygląda nudziakowo, na zdjęciu wyszedł nieco ciemniejszy i bardziej różowy.
Zielony ma pękniętą zakrętkę, taki kupiłam, ale nie wpływa to na jego wysychanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej, pytałaś u mnie w wątku o biżuterię i lakiery jakie bym za nie chciała
![]() W tym wątku nie znalazłam żadnego dla siebie, ale jeśli znajdziesz coś poza wątkiem, może coś wybiorę ![]() Daj znać u mnie czy coś jeszcze z lakierów masz ![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Up! Może ktoś, coś?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za mydło Aleppo ?
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za mydło Alep? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za
38. 3 miniaturki perfum So Elixir Yves Rocher - nie są pełne, ale ok. 4/5 zawartości flakoników jest 39. 3 mianiturki perfum Ode a L'amour Yves Rocher - niemal pełne, z każdej ubyło naprawdę po kropelce . 5 próbek (każda 5ml) Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy PureSystem Yves Rocher (brak na zdjęciu!!!) 22. Maseczka głęboko oczyszczająca PureSystem Yves Rocher - jedno opakowanie = 2 saszetki po 4ml, nowa
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jakbyś jednak coś znalazła, bądź wpadło Ci w łapki, daj znać, z chęcią się wymienię
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.