![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mozaikowo - Październik
hej, znajdziesz cos u mnie w watkach za
Yves Rocher Peau Parfaite 6 w 1 BB, jasny (jeden troszkę używany, ale zużyłam nie więcej niż 10% i jeden nowy) - chętnie na inny, lekki podkład w bardzo jasnym kolorze
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam balsam tendre jasmin
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
co bya chciała za ten szampon?
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- a opłaca się nam taka jednokosmetyczna wymianka? chyba nie, chyba że masz jeszcze coś poza wątkiem
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś za :
L'Oreal Paris, True Match, podkład dopasowujący się do koloru skóry, kolor N1 (niewielkie zużycie, nawet go nie widać) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej, niestety nic. A za Parisienne szukam tylko perfum z wish. Dzięki za propozycję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Cześć, wyczytałam, że szukasz So Elixir Purple, mam poza wątkiem i chętnie wymienię się za Moment de Bonheur. Tylko, że ja mam wersję bez kartonika, 50 ml, zużyte może 2 ml. Kupione latem.
Mogę w ramach rekompensaty dorzucić którąś z książek (poza Jedyna prawda). Edytowane przez 201801022057 Czas edycji: 2013-10-06 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to ja bym wzieła ten szampon, YR bawełna, z kolorówki białą kredke, masz może? pewnie nie masz bazy brązującej? i ten tchibo BB mnie zainteresował ale nie ma go chyba n apolskich stronach tchibo, prawda?
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-10-06 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie podoba mi się :
Yves Rocher Peau Parfaite 6 w 1 BB, jasny ale zestaw dziś wysłałam do jednej z wizanek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
chodzi o ten:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1381232207? wlaściwie to bylabym zaineteresowana kremem yr i moze tym z tchibo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
beautycycle™, Amway,Pressed Powder
mam kolor medium 20 i deep 10, ten medium jest o wiele jaśniejszy, ale czy nadaje się dla kompletnego bladziocha to nie wiem, ja tez mam raczej jasną karnację i dla mnie jest ok, ale jako wykończeniowy używam raczej sypkiego pudru niż w kompakcie dlatego jest przeze mnie tylko przetestowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
jasne,jak tylko dorwę aparat to zrobię fotkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Yves Rocher, Lawenda z prowansji, żel pod prysznic 200ml (nowy x2) Yves Rocher, Bawełna z Indii, żel pod prysznic 200ml (nowy) i nowy krem BB Yves Rocher? ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Niestety nic z Twojej listy nie posiadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Jakoś sie dogadamy w sprawie tej biżuterii. Mogłabyś mi zarezerwować ten nowy krem BB Yves Rocher i trzy zele? Ja po południu postaram się przejrzeć Twoje rzeczy jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Za kostki już podziękuję, natomiast teraz interesują mnie żele pod prysznic YR. Jednak widzę,że są w rezerwacji. Jeśli jednak byłyby znów dostępne- daj proszę znać. Pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witaj, interesują mnie kostki dove i żele YR ( o ile zwolni sie rezerwacja), zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kochana z Twoich rzeczy interesują mnie jeszcze:
-Dove, Original, kostka myjąca (2 szt. nowe) -Lirene, Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu (wyjściowo 200ml, zostało ok 7/8, może ciut mniej) -Green Pharmacy, Szampon do włosów osłabionych i zniszczonych rumianek lekarski, bez parabenów, barwników, SLES, SLS (wyjściowo 350ml, zostało ok 270) Komplet biżuterii dostałam w prezencie. Jednak ja praktycznie w ogóle nie noszę bizuterii, więc nie jest mi potrzebny. Natomiast nie wiem czy on jest srebrny czy posrebrzany- nie znam sie na tym. Są przy nim te metki, które pokazałam na foto. Jeśli nadal jesteś zainteresowana, to co mogłabyś dorzucić do kremu i 3 żeli? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Mam w wątku kilka pudrów o jasnych odcieniach (tzn odcienie są najjaśniejsze z tych, jakie produkuje dana marka, ale ciężko mi stwierdzić czy są one tak bardzo jasne jak potrzebujesz - chyba trzeba porównać odcień na żywo w sklepie). M.in Rimmel (choć inny niż szukasz). Chętnie oddam za coś z mojej wishlisty (bo u Ciebie w wątku w tej chwili nie znalazłam nic dla siebie).
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Super, w takim razie przypomnij mi adres na PW, to w poniedziałek wyślę biżuterię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Przesylam fotkę, Sorki ze tak długo, ale niestety nie mam możliwości zrobienia fotki aparatem, zrobiłam przed chwila iPadem, dlatego nie jest to jakaś super jakość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.