![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
PAŹDZIERNIK dużo markowych ubrań XS/S buty 34/36 TOMMY.guess.ZARA.nike.REE BOK.mdutti
wymieniam się tylko na kosmetyki, proszę zapoznać się z moją listą w wątku kosmetycznym - na nic innego raczej się nie skuszę, można próbować oferować mi filmy i sezony seriali najlepiej z 2013 r. oraz klasyka kina, komedie romantyczne odpadają
chętnie pokazuję swoje rzeczy w Warszawie 1. 2. Torebki "wizytowe" stan idealny (noszone po razie), złota z rafii stan db, widać zużycie 3. Torebki małe - beżowoszara stan db imitacja zamszu / mała z łańcuchem skóra Venezia, tylko za konkret / Koniakowa z imitacji zamszu / Kuferek mały Furla vintage - stan jak to torby mającej ponad 20 lat 4. Furla szara z końskiego włosia, odbarwiona po jednej stronie, przeceniona z 240 na 100 euro z powodu skazy, stan średni. 5. Kopertówka chyba Menbur nigdy nie uzyta 6. Lacoste torebka czerwona stan bdb Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-10-07 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK dużo markowych ubrań XS/S buty 34/36 TOMMY.guess.ZARA.nike.REE BOK.
Płaszcze
- Granatowy trencz chyba vero moda stan db XS - Czarny dłuższy trencz z kapturem ZARA XS (pasuje na S) stan db - Ecru ZARA XS/S stan db - Brązowa kurtka ZARA rozmiar z metki M ale pasuje na 36 stan bdb UWAGA płaszcze mogą wymagać oddania do pralni Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-10-02 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK dużo markowych ubrań XS/S buty 34/36 TOMMY.guess.ZARA.nike.REE BOK.
Swetry
1. Zielone: a) 100% wełna Massimo Dutti 34 b) w serek butelkowy ZARA 34, c) Playlife (Benetton) 36 - wszystkie w stanie bdb/idealnym 2. Reserved koszulka z cyrkoniami S nowa z metką / Sweterek krótki ZARA XS 3. Butelkowe spodnie rurki ZARA r. 36 / dwa sweterki ZARA XS > stan bdb 4. Topy Pepe Jeans i Sisley 36 i 34 5. Koszula Mohito r. 36 nigdy nie noszona, uprana po zakupieniu 6. Koszulki: Nike / Guess Jeans x2 > stan bdb i idealny r. 34, 34, 36 7. Spódnica ZARA chyba 36 noszona raz, koszulka HM prana ze dwa razy, koszulka Ypou Rock My Boat Miss Rouge r. 34 8. Koszulki na ramiączka ZARA, HM, ORSAY - XS stan bdb 9. Spódnica ZARA XS prana 1 raz 10. Trzy spódnice ołówkowe Camaieu r. 34 granatowa, brązowa, czarna - założone po kilka razy Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-10-02 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Spodnie
1. Spodnie czarne HM, spodnie pieprz i sól chyba też HM r. 34 pasują bna 36 raczej 2. Sukienka / tunika Camaieu r. 34 z kaszmirem, niestety musi zawierać angorę, na którą jestem uczulona 3. Sztruksy Tommy Hilfiger pasują na 34/36 4. Polo Tommy Hilfiger 34, nietoperz brązowy chyba ZARA 5. Sweterek River Island krótki 34/36 / Tunika z materiału lnianego Promod 34/36 6. Koszulki Zielone Cubus, ZARA 7. Bluzka HM r 34, nietoperz czarny KappAhl rozmiar uniwersalny od 34 do 38 Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-10-02 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Buty rozmiar 35 i 36\
1. Szpilki lakierowane Venezia stan podeszwy średni, stan ogólny db / szare zamszowe Bata stan bdb / Bata granatowe peep toe stan bdb / czerwone Reserved bdb 2. Kazar buty z golfem stan db / Nike Cortez stan db 3. Oficerki Salamander 36 stan db 4. Nike Airmax - noszone tylko po domu, jednak nie na moją stopę, r. 36 praktycznie nowe, jest paragon uprawniający do reklamacji, z czerwca 2013 5. Baleriny Aldo, ZARA - stan idealny, bdb, bdb 35/36 6. Sztyblety chyba KAZAR (nie pamiętam) czarne noszone ze 3 razy 7. Converse Maniaz r. 36 stan dobry (są białe więc widoczne przybrudzenia) 8. Reebok Train Tone - próbowałam, nie wyszło, stan db Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-10-02 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Alladyny Promod 34/36 stan bdb
2. Nowe nieużywane spodnie ZARA - poylona metka, nby 34 a de facto nawet 38 więc nienoszone ![]() 3. Apaszka jednwabna Patrizia Pepe nieużywana, z metką - za konkret 4. Stanik biały Konrad Margot kupiony tylko do mierzenia sukni ślubnej rozmiar 70G ma metkę, ale był mierzony - wymaga przeprania 5. Nowe skarpety HM r. 35-37 6. Koszula w sowy, chyba ZARA, r 34/36 stan db Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-10-02 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Szaliki
1. Super długi szalik bardzo ciepły Promod, lekko zmechacony - stan średni 2. Dwa szaliki 100% wesłny Benetton, stan bdb Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-10-02 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za buty?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jak zwykle
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj, podoba mi się torebeczka koronkowa i te rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1380725363 zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, może znajdziesz coś w moich wątkach za białą koszulę z kokardą?
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej coś za koszulę z kokardą?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jaki rozmiar ma koszula w sowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nie wszystkim:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mam takie same prawie cosie woskowane tylko z zamkiem i guzikiem i krój a'la bryczesy, obfocić? no i z listy mam jeszcze lucidity
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1380726756 cos u mnie?? proszę o odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze mam Benefit 10 nie wiem czy Cię interesuje
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
dziesiątkę mam z wymiany, kod to 0Y01, troszkę przetarte na zagięciach pudełko od leżenia w kuferku, zużycie to jakieś 10-15%? mogę porobić mu fotki
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- mi się podobają : sztyblety kazar, easytone oraz listonoszka lacoste, nie wiem jak Ci się opłaca wymienić za którąkolwiek z tych rzeczy ale może się skusisz bo coś zajmuje Ci za dużo miejsca, z uwagi na koszt przesyłki możemy się nim podzielić po połowie z uwagi na to, że moja będzie kosztować mniej, a wiem, ze najchętniej buty wymieniasz w Warszawie. Nie skusisz się na woskowano/skórzane spodnie? nie zdjęciować? ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
oddam sporo za airmaxy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o przesyłkę to mogę pokryć połowę kosztów, a jeśli chodzi o wartość 10 w porównaniu do butów to wiem
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za:
5. Koszula Mohito r. 36 nigdy nie noszona, uprana po zakupieniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej,
znów ponawiam prośbę o buciki baleriny 1 i 3 ze zdjęcia poniżej: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1380726054 oraz sztyblety: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1380726054 ![]() poza wątkiem mam wiele nowych kosmetyków m.in liliowy cień do powiek Bourjois, róż do policzków w kremie Bourjois, pomadkę Isa Dora, pomadkę Madame Lambre, czarną kredkę do oczu Sleek, paletkę cieni Sleek, olejek arganowy do włosów Bioelixire, szampon do włosów Biosilk hydrating shampoo, Bettina Barty Vanilla Body Lotion (oryginalny niemiecki balsam do ciała 500 ml), Annabelle Minerals - testery mineralnych podkładów kryjących mogłabym również oddać srebrną biżuterię, jeśli jesteś zainteresowana .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Coś w moim kosmetycznym za:
3. Apaszka jednwabna Patrizia Pepe nieużywana, z metką - za konkret 6. Koszula w sowy, chyba ZARA, r 34/36 stan db 9. Spódnica ZARA XS prana 1 raz 1. Zielone: a) 100% wełna Massimo Dutti 34 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1380725363 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1380725363 spodnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1380725363 reserved ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
chodzi Ci o zestaw kremów Vichy?
mam jeszcze "luzem" 2 kremiki Neovadiol Gf, mogę je dorzucić ![]() mogę również oddać próbki bazy z Sephory oraz jeśli jesteś zainteresowana to mam też podobny zestaw kosmetyków Vichy, ale przeznaczony do pielęgnacji młodej skóry (załączam zdjęcie). widziałam, że poszukujesz szminek - fuksjowej i czerwonej. niestety nie mam konkretnie tych, których szukasz, ale posiadam czerwoną Madame Lambre (nr 01) oraz wpadającą lekko w odcień fuksji szminkę Isa Dora (nr 50 wine gold). załączam również zdjęcie cieni do powiek, które mogłabym oddać. widziałam, że szukasz cienia w kolorze wanilii. ja mam dwa beżowe cienie - z Sephory oraz The Body Shop i grafitowy z Sephory. może któryś z nich wpadnie Ci w oko. na koniec dodaję zdjęcie różu do policzków w kremie Bourjois. widziałam na Twojej liście, że poszukujesz różu. co prawda nie mam tego, którego szukasz, ale może ten też Ci się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.