![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w grudniu u madziulaczka![]() ![]() Wymiana kończy się dopiero, jak obie strony potwierdzą otrzymanie przesyłek zgodnych z opisem - dopiero wtedy rzeczy naprawdę zmieniają właściciela i można nimi swobodnie dysponować. Także proszę o nie używanie rzeczy do czasu otrzymania przesyłek. ![]() -Nie odmieniam się, dlatego pytaj, pytaj i jeszcze raz pytaj, zanim się wymienimy. ![]() -Wysyłam listem poleconym ekonomicznym i tego samego oczekuję od Ciebie. Rzadko priorytetem ze względu na większe koszty. ![]() -Wysyłam w kopertach bąbelkowych z odzysku, ale dobrze zabezpieczonych. ![]() -Proszę nie obklejajcie kosmetyków folią i 20 razy w koło taśmą klejącą..:/ Potem mam problem z dostaniem się do zawartości. Wystarczy raz owinąć bąbelkami i tyle, ewentualnie, aby nie spadły podkleić 2 centymetrowym kawałkiem taśmy. ![]() -Wysyłam raz w tygodniu ze względu na długą odległość od poczty i brak dojazdu do niej. Muszę skompletować kilka przesyłek, bo tak to jest nieopłacalne. Co innego gdybym miała poczte z 3 kilometry od domu a nie 16 .Od zawarcia transakcji do tygodnia czasu. ![]() --Osoby do 20 przekupek ( włącznie) wysyłają do mnie jako pierwsze. Nie będę się rozpisywać dlaczego.. Mi stawiano takie warunki to niech inni też wysyłają. Poza tym mogę pokazać moje profile na innych portalach, gdzie liczba transakcji przekracza kilka razy tą tutaj. ![]() --------------------------------------------------------------------------- Na wymianę posiadam kosmetyki nowe i uzywane. Na wymianę mam: CIAŁO 1. Odlewka maski siarkowej do ciała Sulphur Zdrój 50 ml TWARZ Pielęgnacja 1. Maseczka oczyszczająca Pure Nature z Ginką i organicznym ekstraktem z łopianu Oriflame 2. Maseczka nawilżająca Pure Nature z organicznym ekstraktem z białej herbaty Oriflame 3. Miniaturka kremu wzmacniająco-ochronnego SPF 10 Phenome 4. Miniaturka kremu Lait Creme Concentre Embryolisse 5. Nowy krem z olejkiem arganowym ARGANAT 6. 3 nowe odlewki kosmetyków Lageno x2 7. Makijaż 1. Długotrwały podkład kryjący Argan Oil SPF 10 5 w 1 Eveline 02 Magical Cover 2. Podkład kryjąco-matujący Art Scenic SPF 10 do cery normalnej, tłustej I mieszanej 35 beżowy Eveline 3. Trwały podkład matujący Kobo104 Coffe Beige zużyta ok.1/3) 4. Podkład Loreal True Match N1 została 1/3 5. Odsypka pudru fixującego Kryolan 15 g sweetieSS WŁOSY 1. Nową odżywkę Matreix Essentials Color smart 250 ml 2. Maska regenerująca włosy suche i zniszczone jasne Pilomax 70 g 3. Maska włosy farbowane jasne Pilomax 70 ml 4. Nowa odżywka stylizująca w piance Marion OCZY 1. Tester cienia potrójnego Manhattan Grey Effects (raz zesłoczowany ) 2. Tester cienia potrójnego Manhattan Safari Effects (raz zesłoczowany) 3. Odsypki cieni sypkich (zielony połyskujący –resztka , liliowy matowy –cały,liliowy połyskujący-prawie cały, fioletowy połyskujący-prawie cały, czarny połyskujący-połowa, turkusowy matowy ok.połowy, śliwkowy połyskujący-połowa, niebieski połyskujący cały) 4. Dwa kremy regenerujące do rzęs L’biotica LAKIERY DO PAZNOKCI 1. Ingot pomarańczowy 849 minimalny ubytek 2. Ingot żółty 307 do napisu nail 3. Ingot niebieski 321 poniżej napisu Ingot 4. OPI miniaturka NLB35 prawie pełny 5. OPI miniaturka NLL64 prawie pełny 6. OPI miniaturka NLF26 połowa 7. AllePaznokcie termiczny 27 niebieski zmieniający się na ciemnoniebieski ( ubytek do naklejki) 8. AllePaznokcie termiczny06 szary zmieniający kolor na ciemny szary ( ubytek mały , ok.2 mm) 9. AllePaznokcie termiczny 03 fioletowy zmieniający kolor na różowy (ubytek znikomy) sweetieSS INNE 1. Suplement diety Plusssz Care Lekkie Nogi 2. 2 e-papierosy Mild clasic tabaco 3. 2 e-papierosy Mild mentol 4. Nowa kosmetyczka Revitalash
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77694431 Edytowane przez madziulaczek1991 Czas edycji: 2014-01-03 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w grudniu u madziulaczka
cos za 1 2 i 3 z pielegnacji wlosowej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za
Nową odżywkę Matreix Essentials Color smart 250 ml 2. Maska regenerująca włosy suche i zniszczone jasne Pilomax 70 g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
4. OPI miniaturka NLB35 prawie pełny 5. OPI miniaturka NLL64 prawie pełny 6. OPI miniaturka NLF26 połowa 7. AllePaznokcie termiczny 27 niebieski zmieniający się na ciemnoniebieski ( ubytek do naklejki) 8. AllePaznokcie termiczny06 szary zmieniający kolor na ciemny szary ( ubytek mały , ok.2 mm) 9. AllePaznokcie termiczny 03 fioletowy zmieniający kolor na różowy (ubytek znikomy) 2. 2 e-papierosy Mild clasic tabaco 3. 2 e-papierosy Mild mentol ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję, niestety nic
![]() |
![]() |
#9 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
a czego szukasz za te miniatury? Mam sporo lakierów poza wątkiem.
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- a czy za te rzęsy o które dziś pytałaś u wizazanki KLIK byś oddała? Bo ona coś chce ode mnie, a ja nie mam co dobrać. Pytam, bo takie rzęsy są dla mnie wielką tajemnicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kremy do rzęs?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
widzisz cos u mnie za pilamxa do jasnych i matrix?
![]() |
#14 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Nie rozumiem Twojej odpowiedzi: ja nie mam żadnych rzęs; widziałam, że pytałaś o jakieś rzęsy u osoby (cytat powyżej); ta osoba chce coś ode mnie,a ja nie mam co dobrać; moje pytanie brzmi: czy oddasz któryś z opików za rzęsy o których mowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
AllePaznokcie termiczny 03 fioletowy zmieniający kolor na różowy (ubytek znikomy)
OPI miniaturka NLB35 prawie pełny OPI miniaturka NLL64 prawie pełny OPI miniaturka NLF26 połowa znajdziesz coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Więc co oddasz za te 2 rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nie znam cen tych lakierów i na ile je wyceniasz
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Hmm to termiczny i Odsypka pudru fixującego Kryolan 10 g? może tak być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za lakiery do paznokci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że nie napisałam, ale pędzel był kilka razy używany, mam nadzieję, że to nie problem. Jeśli nie to zapraszam na pw
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- To kiedy termin wysyłki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że wielki czerwony napisz "proszę nie pisać" nie był wystarczająco widoczny :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety, szukam tylko perfum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję,ale nic mi się nie przyda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.