|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() LUTY/ Fajne książki, szale i sweter wymienię na kosmetyki i inne różności !!!
NIEAKTUALNE
Zapraszam do wymianki !!! Na wymianę posiadam: ![]() 1. "Blondynka" 2. "Balsam dla duszy dziewczyny" 3. "Kafka nad morzem" 4. "Dom nad rozlewiskiem" 5. "Kobiety, które kochają za bardzo" 6. "Cień wiatru" 7. "Tysiąc dni w Toskanii" 8. "Jak być lubianym" Granatowo, niebiesko - biały sweter z firmy Tatuum - rozmiar XL - założony raz Szal z firmy Passigatti - nie założony ani razu Zielony szal - założony kilkakrotnie Koszula z firmy Tangofashion - rozmiar 42 - miejsca między guzikami zszyte przez krawcową - nie założona ani razu, tylko przymierzona
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2014-04-06 o 01:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY/ Fajne książki, szale i sweter wymienię na kosmetyki i inne różności !!!
Reszta:
![]()
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2014-02-08 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY/ Fajne książki, szale i sweter wymienię na kosmetyki i inne różności !!!
Zapraszam !!!
![]()
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2014-02-08 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za 5 i 7?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Witaj kochana, wreszcie się zebrałam żeby ułożyć naszą odkładaną wymianę.
1. Pierwsza sprawa; w ogóle nie mogę znaleźć co ja Ci tam proponowałam... a jestem pewna że nawet fotki wrzucałam gdzieś. No nic. Zapraszam do wątków mam tam trochę nowych rzeczy plus poniżej prezentuję co ewentualnie jeszcze mogę mieć. -Blaszki srebrne zawieszki przywiezione z Egiptu - srebrne łańcuszki (ten na foto ale i jeszcze jeden z kuleczek srebrnych nowy by się znalazł) -Kolczyki srebro 925 nowe nienoszone. -YR Pour system, tonik głęboko oczyszczający -Krem do twarzy na pierwsze zmarszczki. -Oriflame odżywka w piance, bardzo dobra i niesamowicie wydajna bo bierze się ociupinkę. -Ivostin fizjologiczny żel pod oczy kupiony w aptece za 35 zł. Co od Ciebie; - "Blondynka" - Flizelina/włóknina nie pamietam ile ma szerokości jak byś mogła przypomnieć. Potrzebuję 12 metrów jesli szerokość jest minimum 160-180 cm To co w linkach ilość do uzgodnienia w zalezności od tego co sobie u mnie wybierzesz. - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1384889498 - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1384889271 - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1384889271 - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1384456783 .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-02-10 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A co byś chciała za samą Toskanię, bo Kobiety już znalazłam w pdf?
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
OK, to tak...
-Po pierwsze; rozumiem że książka jest w idealnym stanie? -Po drugie przypomnij mi prosze jakiej szerokości jest bela z włókniną to sobie policzę ile metrów kwadratowych potrzebuję. -I po trzecie jutro Ci jeszcze dorzucę jakiś odlewek tylko popatrzę co jeszcze bym mogła odlać. A Kenzo jest niestety męski. CK in2you spokojnie moge odlać. Chyba mam też zachomikowaną Comme une Evidence nową. I jutro napisze co jeszcze ![]()
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-02-12 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Daj mi proszę czas do jutra, zastanowię się jeszcze.
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
a możesz podać szerokość beli włókniny? (muszę policzyć m2 ile mi potrzeba)
I znalazłam Comme une Evidence zafoliowaną nową. Chętnie wymienię na materiały również. czyli dla Ciebie zatrzymuję; -perfumetkę z Zary -Krem do twarzy na pierwsze zmarszczki YR -Oriflame odżywka w piance, bardzo dobra i niesamowicie wydajna bo bierze się ociupinkę. -Ivostin fizjologiczny żel pod oczy kupiony w aptece za 35 zł. -10 ml - Victoria Secrets INCREDIBLY -10 ml- odlewka z mojego flakonu CK in2you (pamiętam że chciałaś) -10 ml - Hugo Boss Hugo (męski) -perfumki Evidence - nowe zafoliowane, jeśli reflektujesz. .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-02-15 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma sprawy kochana bo ja tez zabiegana jestem baaaardzo i na nic nie mam czasu.
![]() OK to finiszujemy. Dla mnie; włóknina - 20 m (100zł) https://wizaz.pl/forum/attachment.php...4&d=1384 456783 tego 2 m (10zł) https://wizaz.pl/forum/attachment.php...7&d=1384 889498 to jest na metry czy na sztuki??? duuuużo tego bym chciała za 65 zł https://wizaz.pl/forum/attachment.php...7&d=1384 889271 tego 2 m (10zł) i książka "Blondynka" (35 zł) dla Ciebie; -Evidence nowe zafoliowane (109zł) -krem na pierwsze zmarszczki YR nowy zafoliowany (60 zł) -Ivostin żel pod oczy nowy (35zł) -odżywka w piance Oriflame nowa (25zł) -10 ml CK in2you (10zł) -perfumetka ZARA (10zł) -3 ml VS na spróbowanie dorzucam i sampelek Kenzo też na spróbowanie a że musisz kurierem wysłac za 15 zł to jeszcze i Marc Jacobs Lola na spróbowanie. Wiadomo, że YR nikt nie kupuje po normalnych cenach więc spisałam po aktualnych promocjach plus jeszcze jest ok 30 zł więcej ale niech tak zostanie i już nic za to nie chcę. Czy tak może być czy coś źle policzyłam? Jak tak to zapraszam na pw.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-02-24 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.