|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
LUTY: Bourjois, MAC, Lily Lolo
NIEAKTUALNE
Hej To moja pierwsza wymiana, bo zwykle udaje mi się unikać chybionych zakupów, ale niestety te produkty muszę wymienić bo się zmarnują, a szkoda :- Lily Lolo, Transluscent Silk, puder - również użyty kilka razy, dla mnie zbyt rozswietlający - Bourjois, 123Perfect podkład do twarzy kolor 51 - użyty kilka razy, dla mnie za bardzo kryjący - nieaktualne- MAC, Chatterbox szminka do ust, wykończenie Amplified - do mojej karnacji zbyt jaskrawy róż, do jasnych karnacji i dla blondynek jak najbardziej - nieaktualne- MAC, Cream colour base, kolor Hush - zużycie praktycznie zerowe - nieaktualne Zdjęcia wstawię jeśli będzie jakiekolwiek zainteresowanie ![]() Zapraszam Edytowane przez cukiercukier Czas edycji: 2014-02-23 o 14:00 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY: Bourjois, MAC, Lily Lolo
- Bourjois, 123Perfect podkład do twarzy kolor 51 - użyty kilka razy, dla mnie za bardzo kryjący
![]() - Lily Lolo, Transluscent Silk, puder - również użyty kilka razy, dla mnie zbyt rozswietlający cos u mnie?
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Bourjois, 123Perfect podkład do twarzy kolor 51 - użyty kilka razy, dla mnie za bardzo kryjący ![]() ???
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
Lily Lolo, Transluscent Silk, puder - również użyty kilka razy, dla mnie zbyt rozswietlający - MAC, Chatterbox szminka do ust, wykończenie Amplified - do mojej karnacji zbyt jaskrawy róż, do jasnych karnacji i dla blondynek jak najbardziej
|
|
|
|
#6 |
|
:)
|
Bourjois, 123Perfect podkład do twarzy kolor 51 - użyty kilka razy, dla mnie za bardzo kryjący
coś u mnie ? |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za podkłąd 123?
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos za puder Lily Lolo, ew. szminkę?
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za podklad i puder?
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za
- Bourjois, 123Perfect podkład do twarzy kolor 51 - użyty kilka razy, dla mnie za bardzo kryjący ![]() - Lily Lolo, Transluscent Silk, puder - również użyty kilka razy, dla mnie zbyt rozswietlający |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
za puder jestem wybredna i raczej szukam tylko wish :C nic wiecej nie znajdziesz?
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
- Lily Lolo, Transluscent Silk, puder - również użyty kilka razy, dla mnie zbyt rozswietlający - MAC, Chatterbox szminka do ust, wykończenie Amplified - do mojej karnacji zbyt jaskrawy róż, do jasnych karnacji i dla blondynek jak najbardziej
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za lily lolo?
oddam wiele
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
coś za szminkę?
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za puder lily lolo?
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Bourjois, 123Perfect podkład do twarzy kolor 51 - użyty kilka razy, dla mnie za bardzo kryjący
|
|
#20 |
|
Szara Eminencja
|
tonik ma kod d63 kupiony w październiku w sephorze, lush ma datę produkcji 04/12/13. U Ciebie podoba mi się jeszcze cream color base
|
|
|
|
#21 |
|
koci świat
|
hej
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, coś u mnie za MAC, Cream colour base, kolor Hush ?
|
#23 |
|
Szara Eminencja
|
szminka jest nowa? można jeszcze prosić kody bazy i szminki? Masz coś jeszcze poza wątkiem co mogłabyś dorzucić do wymiany za tonik?
|
|
|
|
#25 |
|
Szara Eminencja
|
Hm, CCB na stronie mac kosztuje 80 zł, szminka 86. Krem lush 18f za tonik clinique dałam ponad 100 zł ew. mogę oddać krem za CCB, pasowałaby Ci taka wymiana?
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- to w takim razie - MAC, Cream colour base, kolor Hush - zużycie praktycznie zerowe za mój krem lush vanishing cream, zapraszam na PW |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam,że tak późno - nie miałam czasu na wizaż.
Co do odcienia Clarins 103 - jest bardziej beżowy niż Gobi. Jasność podobna (chociaż na mojej twarzy Clarins ciemnieje ),ale Gobi ma więcej żółtych tonów.
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
podklad kuzynki a ona chce go wymienic na jakieś cienie :C
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

To moja pierwsza wymiana, bo zwykle udaje mi się unikać chybionych zakupów, ale niestety te produkty muszę wymienić bo się zmarnują, a szkoda
:

),ale Gobi ma więcej żółtych tonów.