|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Październikowe poszukiwania- za to na pewno się wymienię ! :)
Witajcie dziewczyny, postanowiłam uaktualnić swoją wishlistę. Oto rzeczy, których poszukuję. Jeśli coś masz- daj znać, dogadamy się
![]() 1. Rzeczy firm streetwearowych: Misbehave/Diamante Wear/By Insomnia/ Plny Lala/ The Hive/ Hazel 21/ FlyHigh, i tak dalej 2. Bluza Adidas Firebird, kolor dowolny, chętnie również spodnie do kompletu 3.Butów Lacoste Bundle. 4. Kozaków- oficerek, czarnych lub brązowych, chętnie skórzanych. Chodzi mi o fason modny, nie szpic. 5. Ładnych, firmowych, sportowych butów. Moim marzeniem są Nike Dunk Sky Hi ![]() ![]() 6. Wysokich butów na koturnie, czarnych, kolorowych, oby nie miały odkrytego palca, bo nie cierpię butów z odkrytym palcem ![]() 7.Wysokich szpilek, jw. 8. Nike Windrunner. 9. Spodni Bershka/House w kwiaty 10. Bluzki/bluzy/swetra z suwakiem na całą długość pleców 11. Spodnie skinny, z miękkiego dżinsu 12. Legginsy ze wstawkami 13. Skórzane/sportowe szorty na gumce, tzw. 'trunks' ![]() 14. Kombinezon dżinsowy/dresowy- elegancki. 15. Ubrania z kolekcji H&M Back to the beats- oddam wiele, szczególnie za bluzę BADDEST ![]() 16. Znowu buty.. wysokie botki ![]() 17.Dżinsowy żakiet z kokardą Zara 18. Sukienka dresowa!! 19.Marynarka dresowa z łatami 20. Marynarka w neonowym kolorze 21. Tusz do rzęs czarny 22. Ładnych, modnych t-shirtów pod marynarkę, chętnie Reserved, H&M, Zara, luźne, dłuższe, oversize 23. Ubrania z kotami 24. Czarna, skórzana spódniczka 25. Spódniczka z koła, plisowana, rozkloszowana 26. SUKIENKI!! Na co dzień ![]() 27. Sukienka maxi, luźna 28. Spódnica maxi 29. Ładna, firmowa bielizna, góra 75 C/75 D, zależy od firmy 30. Sweter metaliczny 31. Metaliczne rurki 32. Perfumy!! Zawsze i wszędzie ![]() -The One -L'Imperatrice -CH 212 Sexy -Miss Dior Cherie -Gucci Guilty -Burberry The Beat -Rihanna Rebelle/Rebelle Fleur -I love love Moschino -Funny Moschino -Escada Absolutely Me -CK In2U -City Rush -Sensuelle i różne zbliżone do nich 33. Chętnie przygarnę różne kosmetyki, jeśli wiem, że przydadzą mi się i będę ich używać. 34. Legginsy Push Up Zawsze przyjmę nowsze kolekcje firm: Zara, Reserved, Tally Weijl, Bershka, Topshop, House, Cropp, H&M, River Island i tak dalej ![]() ![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2014-03-07 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe poszukiwania- za to na pewno się wymienię ! :)
Mam kremową sukienke dresową, z motywem kotów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mam plisowaną spódniczkę, zajrzyj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
taka ta spódniczka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Szukam dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
u mnie i kosmetyki i ciuchy
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a jakiego szukasz rozmiaru?
mogę oddać: -torby adidas, bluzy z kapturem rozmiar 36 -wiele, wiele sukienek, rozmiar 34-36 jeśli będziesz zainteresowana, napisz na priv, wyślę Ci zdjęcia wszystkiego.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
tusz mam, w szafie znajdę jeszcze skórzaną spódniczkę mini (ona jest prosta)z materiałowymi wstawkami po bokach i dżetami. M/L. interesuje Cię?
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Szukam tej kurtki z Reserved
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Oprócz moich ciuszków, mogę zaoferowac równiez:
*koloryzacja w piance SCHWARZKOPF PERFECT MOUSSE kolor czekoladowy brąz-NOWA *pasta cukrowa do depilacji SAFIYE - nie używana, tylko została otwarta; *AVON perfumy Slip into Daring - zużycie ok 40% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Szukam koszulek Nike z nowszych kolekcji, chętnie z napisami, tj. Too hot to warm up/ Catch me/You have hope. I have skills./ Every Damn Day Just do it./ Victory Freak/ Fuck Gravity/ Nice Try, itp. Długiej bluzy Nike z kapturem, takiej a'la sukienka, coś jak mam w załączniku- kolor mi wisi i powiewa, zależy mi na kroju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Choruję na mp3/mp4, chętnie coś ze stajni Apple
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niestety nic innego nie widzę
szkoda że nie masz żadnych perfum itp. a Tobie nic innego oprócz tej torebki się nie podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.