![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() NIE ZNAM REGULAMINU Kosmetyki od EWI LISTOPAD
Witam
![]() ![]() Mam na wymianę kosmetyki i różności. Odpisuje każdemu w wolnej chwili,wystawiam przekupki. Zastrzegam sobie prawo do wycofania przedmiotu ze względów zbycia. Wymienione produkty usuwam z listy.Wysyłam pocztą.Jeżeli ktoś ma negatyw wysyła pierwszy. ![]() Szukam rzeczy Xl/XXl/roz.44-46 lub dla córki M rzeczy dla synka 9miesięcy -16 miesięcy Również MLEKO NAN 2 Lub proponuj co masz zawsze mogę się namyśleć.:confuse Zapraszam
Było 110 później 102 i dalej ma spadać ![]() Aktualnie ~89.5~~~~~~~~~85~~~~cel 75 ![]() Słodycze mnie głubią ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewi781 Czas edycji: 2014-01-20 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki od EWI
Kosmetyki nowe
![]() Zdj.1,2 Planet Spa-odświeżający peeling do ciała z kwiatem Frangipan I trawy cytrynowej-200ml Planet Spa-luksusowy kremowy mus do ciała Tajski kwiat Lotosu-200 ml ----NIE MA Planet Spa-tropikalnykrem do stóp i łokci z kwasami AHA -75ml Planet Spa-śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i Dekoldu-50ml Planet Spa-oszyszczający krem z glinką do mycia twarzy Marokańska Róża -75ml ----NIE MA Avon Care-intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną---NIE MA -200ml Foot Works-pedikiur doskonały-75ml ---NIE MA Foot Works-peeling do stóp zielona herbata i mięta-75ml ----NIE MA Zdj.3,4 Adwence Techniques-krem nadający włosom słoneczne Reflekcy-100ml Perfum Treselle-50ml -------------NIE MA Perfum Pur Blanca -50ml ---------NIE MA Dezodorant Pur Blanca-75ml Kulka Pur Blanca-50 ml
Było 110 później 102 i dalej ma spadać ![]() Aktualnie ~89.5~~~~~~~~~85~~~~cel 75 ![]() Słodycze mnie głubią ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewi781 Czas edycji: 2014-02-12 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nowe
![]() Zdj.2,3 Alkemika-cienie Kaszmir Zielony nr.656 – matowy Niebieski nr.661-matowy Turkus blue nr.660 - matowy Różowy nr.652 – matowy Uśmiech Gondoliera nr.206 – potrójny --NIE MA Diamentowy beż nr.22 Ciemny beż nr.23 Zdj.4 Lakiery nr.21 nr.40 nr. 117 Tego z Avonu----NIE MA Zdj.6 Avon Blue Water Lilies Pomadki – shine attrack Raisin Color Trend Seaunin Ultra colour rich Incredible Alkemika Sexapil nr.16 nr.21 Zdj.1,5,6 Kredki Avon -diamonds twiligut sparkle --------NIE MA Color Trend dwustronne Silver &black --------NIE MA Violet&black -------------NIE MA Kredki jednostronne Złoto-brązowa -------NIE MA Fiolet --------NIE MA Alkemika kredka fioletowa nr.5 Biała nr.2 Alkemika konturówki do ust nr.32,30 Cienie Avon true colour Aquadelic Avon cień w aplikatorze smokifier Very Black Avon cień w aplikatorze precision glimmer goddess różowy Avon nail experts-odżywka przyspieszająca wzrost paznokci
Było 110 później 102 i dalej ma spadać ![]() Aktualnie ~89.5~~~~~~~~~85~~~~cel 75 ![]() Słodycze mnie głubią ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewi781 Czas edycji: 2014-02-12 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() Zdj.1 Płyn do higieny intymnej Perfumetka Slip Info Wibrujący roll on pod oczy przeciw opuchnięciom i cieniom Balsam Oriflame -200ml Zdj.2 Próbki perfumów FM Zdj.3 Kolczyki mix
Było 110 później 102 i dalej ma spadać ![]() Aktualnie ~89.5~~~~~~~~~85~~~~cel 75 ![]() Słodycze mnie głubią ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewi781 Czas edycji: 2013-11-22 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Zdj.1 Serum na zniszczone końcówki zużycie minimalne Zdj 2--Nowa maseczka olay Zdj 3-Nowe próbki różne Zdj 4-Używane Garnier preparat do demakijażu zużyłam nie całe pół krem pod oczy przeciw-zmarszczkowy 3-4 użyłam Avon-krem ujędrniający do biustu zużyta połowa Zdj 5 Nive spray dodający objętość włosom cienkim zużyta połowa Loreal pasta do włosów zużyto 1/3 Zdj 6 krem do biustu użyłam z 3 razy jest dużo Avon- drogi był chyba 59zł użyłam 2 razy nie służy mi-ujędrniający ciało/uda,brzuch.pośladki/ Zdj 7---Nowe Dove jedwabiście odżywiający balsam do ciała dzięki specjalnemu połączeniu odżywiającego balsamu i rozświetlających drobinek otula skórę uczuciem dotyku miękkiego jedwabiu oraz nadaje jej naturalny blask. Zawiera unikalny DeepCare Complex z naturalnymi dla skóry składnikami odżywiającymi oraz bogatym olejkiem, by pomagać w stopniowej odbudowie wierzchnich warstw naskórka. Garnier balsam Garnier Intensywne Ujędrnianie: - formuła wzbogacona o kofeinę i ekstrakt z zielonej herbaty, - jednoczesne odżywienie i skuteczne ujędrnienie, - konsystencja bogatego balsamu dla suchej skóry Polek. Dla wzmocnienia skóry suchej i pozbawionej jędrności. Szybko wchłaniająca się formuła balsamu wzbogacona w kofeinę i przeciwutleniacz - ekstrakt z zielonej herbaty, ujędrnia i chroni Twoją skórę przed przesuszeniem. Edytowane przez ewi781 Czas edycji: 2014-01-14 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
Było 110 później 102 i dalej ma spadać ![]() Aktualnie ~89.5~~~~~~~~~85~~~~cel 75 ![]() Słodycze mnie głubią ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewi781 Czas edycji: 2014-01-14 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
:)
|
witaj, znajdziesz cos u mnie?
poza watkiem mam kapciuszki mikolajowe dxieciece nowe roxm 22 ale to male 22. moze jeszcze cos wygrzebie ![]() mmie interesuje Planet Spa-odświeżający peeling do ciała z kwiatem Frangipan I trawy cytrynowej-200ml Violet&black Płyn do higieny intymnej Wibrujący roll on pod oczy przeciw opuchnięciom i cieniom |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Perfum Treselle-50ml Perfum Pur Blanca -50ml Kredki jednostronne Złoto-brązowa Próbki perfum FM? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
Planet Spa-odświeżający peeling do ciała z kwiatem Frangipan I trawy cytrynowej-200ml Foot Works-pedikiur doskonały-75ml Foot Works-peeling do stóp zielona herbata i mięta-75ml Planet Spa-tropikalnykrem do stóp i łokci z kwasami AHA -75ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Planet Spa-luksusowy kremowy mus do ciała Tajski kwiat
Lotosu-200 ml Planet Spa-tropikalnykrem do stóp i łokci z kwasami AHA -75ml Cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Czy zestaw pur blanka jest cały?
Podoba mi się też tressle, i rzeczy planet spa, cos z tego mogłabym wybrać za sweter. kolorówka mnie nie interesuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za
Perfum Treselle-50ml i ewentualnie roletka Slip Into Perfum Pur Blanca -50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Perfum Treselle-50ml
coś za nie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Płyn do higieny intymnej
Perfumetka Slip Info Wibrujący roll on pod oczy przeciw opuchnięciom i cieniom Balsam Oriflame -200ml coś u mnie?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
odpisane ruby000,anomedsed,allekss andra91,sweetbutterfly,go mra,katja24,egzeme,mirose k,karollajna 85
Było 110 później 102 i dalej ma spadać ![]() Aktualnie ~89.5~~~~~~~~~85~~~~cel 75 ![]() Słodycze mnie głubią ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewi781 Czas edycji: 2013-11-23 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
mogę Ci powiedziec na szybko, z tego co pamiętam jak mierzyłam, i te wyiary powinny być ok.
Sweter bedzie miał 55 w biuście, jest długi, za pupe. Sukienka w kwiatki biust około 50. Jest bardzo elastyczna. Zakiet bedzie też 49-50 w biuście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
kochana kapciuszki dodam zdjecia pozniej, mam jeszcze pajacyk bialy w balwanki,taki swiateczny, z metki 12 miesiecy ale mysle jest tak na 9 miesiecy , mam tez dzinsiki z primarka na 12-18 miesiecy.
zdjecia dodam pozniej. a ciuszki oddam bez wiekszego wybrzydzania jesli bylabys zainteresowana dogadamy sie na pewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
za zestaw pur blanki mogę oddać sweter z łatami.
Ten floral negocjuje juz też, czekam na odpowiedz. Jak będę wiedzieć na pewno ze się zwolni, to coś tam za niego dobiorę ![]() Zakiet, kurcze chyba jednak wole go wymienić na jakiś ciuch ![]() sowę mogę dorzucić do swetra. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za Perfum Treselle-50ml
Perfum Pur Blanca -50ml Dezodorant Pur Blanca-75ml
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Kosmetyki od EWI LISTOPAD
Coś u mnie za:
* Avon Care-intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną -200ml * Planet Spa-luksusowy kremowy mus do ciała Tajski kwiat Lotosu-200 ml ? ![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() Edytowane przez StarsBeachSunriseAndHe Czas edycji: 2013-11-24 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
zdjecia dodalam wyzej w poście 21 i 22.
daj znac czy jestes czyms zainteresowana. Jeśli chciałabyś wszystkie 3 rzeczy - kapciuszki są nowe, pajacyk stan bdb +, i dzinsiki też bdb to wszystkie oddałabym za Planet Spa-odświeżający peeling do ciała z kwiatem Frangipan I trawy cytrynowej-200ml Planet Spa-luksusowy kremowy mus do ciała Tajski kwiat Lotosu-200 ml co Ty na to ? jesli by Ci odpowiadałao mozesz pisać PW chyba ze nie pasuje Ci to daj znac moze inaczej się dogadamy. mam jeszcze te smoczki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1377635115 mogłabym dołozyc ![]() Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2013-11-25 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Planet Spa-odświeżający peeling do ciała z kwiatem Frangipan
I trawy cytrynowej-200ml Planet Spa-luksusowy kremowy mus do ciała Tajski kwiat Lotosu-200 ml Planet Spa-tropikalnykrem do stóp i łokci z kwasami AHA -75ml Planet Spa-śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i Dekoldu-50ml Planet Spa-oszyszczający krem z glinką do mycia twarzy Marokańska Róża -75ml Avon Care-intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną -200ml Foot Works-pedikiur doskonały-75ml Foot Works-peeling do stóp zielona herbata i mięta-75ml Adwence Techniques-krem nadający włosom słoneczne Reflekcy-100ml Perfum Treselle-50ml Perfum Pur Blanca -50ml Dezodorant Pur Blanca-75ml cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, coś za:
Planet Spa-odświeżający peeling do ciała z kwiatem Frangipan I trawy cytrynowej-200ml Planet Spa-luksusowy kremowy mus do ciała Tajski kwiat Lotosu-200 ml Adwence Techniques-krem nadający włosom słoneczne Reflekcy-100ml Planet Spa-oszyszczający krem z glinką do mycia twarzy Marokańska Róża -75ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.