|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Physicians Formula,Bobbi Brown,Dior,Alien,Max Factor KWIECIEŃ
nieaktualne
Wymienię: * See By Chloe edp 1,2 ml (zostało 3/4 próbki) * korektor Eveline Art Scenic odcień 06 TOFFI - otwarty 21 kwietnia i użyty raz, za ciemny dla mnie, data ważności 07.2015 * tusz Eveline Mega Size Lashes, pogrubiająco - wydłużający, nowy, nieotwierany, * kule do kąpieli z Rossmanna, nowe * mgiełka Avon 125 ml zapach granatu, nowa, kod Z031111 *2 szt kolczyków do pępka nowe *Bobby Brown - Everything Mascara 3ml czarna - otwarta 14.02.14, użyta 2 razy *flaszka złotych perfum Ramy Merqius, M2 Woman EDT Natural Spray - Flakon 100ml, brak 3 psików. Wyrazisty, mocny, orientalny zapach. *Max Factor, Wild Collection, Wild Mega Volume Maskara (Tusz pogrubiający do rzęs), czarny, nowy=zaplombowany, 11 ml, kod 3093 *żel odświeżająco-oczyszczający Bourjois, otwarty w styczniu 2014 i użyty 3 razy, zużycie widoczne na napisie Gel Frais, kod 4902, 150ml *pianka do włosów Schwarzkopf, nowa, kod 0912716700 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...es-mousse.html * ![]() ZA COŚ EXTRA Kosmetyk mineralny amerykańskiej firmy Physicians Formula niedostępnej w Polsce. NOWE, zapakowany oryginalnie. Kupiony w markowym sklepie Physicians Formula w New York. Przyleciały samolotem więc pudełeczko jest LEKKO zagięte na rogach (patrz zdjęcie). Kosmetyk zaś w są stanie IDEALNYM. *Dior J'adore EDT 1ml *Thierry Mugler Alien EDP 1,2ml dorzucę do wymianki 3 szt. maski Dermo Minerały, nowe data ważności do 01.2014 Edytowane przez Lethe69 Czas edycji: 2014-05-09 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Physicians Formula,Bobbi Brown,Dior,Alien,Max Factor KWIECIEŃ
Coś u mnie za tusz Max Factor?
Spoza wątku mogłabym oddać: odsypkę błota z morza martwego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...zaju-cery.html, cienie L'Oreal Wear Infinite Royal Grace nowe zafoliowane, C-Thru Crystalline EDT ok. 2/3 z 75 ml, mleczko do ciała Soraya wyszczuplająco-ujędrniające 300 ml- użyte raz, róż z Avonu, róż Bourjois, woda termalna Vichy 50g.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hejka, coś u mnie za:
kule do kąpieli z Rossmanna, nowe, żel odświeżająco-oczyszczający Bourjois, mgiełka Avon 125 ml zapach granatu, nowa,
![]() |
#8 |
BAN stały
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
*Max Factor, Wild Collection, Wild Mega Volume Maskara (Tusz pogrubiający do rzęs), czarny, nowy=zaplombowany, 11 ml, kod 3093
*żel odświeżająco-oczyszczający Bourjois, otwarty w styczniu 2014 i użyty 3 razy, zużycie widoczne na napisie Gel Frais, kod 4902, 150ml cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
*Max Factor, Wild Collection, Wild Mega Volume Maskara (Tusz pogrubiający do rzęs), czarny, nowy=zaplombowany, 11 ml, kod 3093
podoba mi sie ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- otwarłam ja kilka dni temu,teraz nie moge sprawdzic daty ale papka jest nowa,w zeszłym tygodniu ją dostałam.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hej
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
*pianka do włosów Schwarzkopf, nowa, kod 0912716700 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...es-mousse.html coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
a za trzy tusze?
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.