![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
sierpień - już prawie ostatni ;)
1. W nawiasach podaje (!) termin ważności i ile ZOSTAŁO produktu (jeśli inaczej, to informuję o tym), przykładowo ( 01.2012, 60%)
2. Produkty wysyłamy dobrze zabezpieczone w kopertach bąbelkowych lub w pudełkach. Dopuszczam zwykłe koperty, jeśli wysyłamy np. próbki minerałów w strunach. 3. Po wystawieniu przekupek - usuwam z wątku, chcę żeby było czytelnie ![]() na zielono - dokładka! na szaro -wymienione! Odlewki perfum (tylko na inne): - Bijan B Exquisite 9ml - Jimmy Choo Exotic 8,5ml - Jesus del Pozo, Halloween Kiss edt 9ml - Clean cotton T-shirt edp 9ml - Salvador Dali, Purplelight 7ml - Acqua Colonia, Rhubarb& Clary sage 8ml - Mont Blanc, Femme Individuelle 3,5ml - Angel Schlesser Oriental Edition II 4ml - Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night 1,5ml - Versace Meduza 1,5ml Biochemia - mocznik 30g i 20g( 02.2015) - hydromanil (09.2014) - odlewka - mleczko owsiane (12/2014) - odlewka Odlewki do pojemniczka typu jak ten na zdjęciu, max 10ml aczkolwiek za coś fajnego mogę odlać więcej ![]() Pielęgnacja/inne: -Johnson's Baby, Oliwka w żelu Kwiatowa świeżość (90%, brak daty, kupiona w sierpniu 2012) -Cien, Krem do opalania SPF +20 ( ciężko określić, ale połowa jest na pewno, d.w. 06.2014) - Elobaza, krem intensywnie natłuszczający 75g ( 75%, 10.2014) - Farmona, Dermacos Anti Redness, Krem ochronno-łagodzący SPF 15 50ml(60%, 03.2014) - Filtr Bioderma Photoderm Ar 50+ do skóry naczynkowej 5ml- mam kilkanaście takich buteleczek, mogę się podzielić Kolorówka -pomadka ochronna Isana Pearl & Gloss - użyta raz -szminka AVON UCR, kolor Latte - zużycie na zdjęciu -pomadka Celia 2w1 kolor 503 - zużycie na zdjęciu -słynny błyszczyk Essence Stay with me, kolor 05 I like cotton candy - użyty kilka razy -błyszczyk Vollare, Extra lip gloss - użyty kilka razy, pięknie pachnie -Tester L'oreal True match W3 Beige Dore 10ml, nowy -1/3 testera L'oreal Mat Morphose, kolor 200 Beige apricot Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2014-04-27 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sierpień - już prawie ostatni ;)
Minerały:
Adorned with Grace Minerals (sample podkładów) Faith 3.5 Faith 4.0 Grace 3.0 Grace 3.5 Blusche (sample) podkłady: - Brazillian Full Matte - English Toffee Matte - Caramel Coretto Full Matte cień Taffy cień Magenta Spice Bronzer Lucy Minerals sampel podkładu Medium Olive Original sampel podkładu Golden Medium bronzer Sunny Bronze, 3g , użyty 2 razy Lumiere - sample: podkład formuła Cashmere : Medium Golden bronzer Ambrosia bronzer Cinammon Meow (sample) Sunless Sea - thalia bronzer Skinny Dippers - Medium Manx bronzer Del Sol: sunspot EDM róż Cookie Sheet odsypka, dostałam jako 2/5 biga, użyłam 2 razy Sweetscent transluscent mineral veil - nowy sampel w słoiczku Próbki - jak na zdjęciu ![]() Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2014-04-26 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria - jak na zdjęciu
![]() Ubrania & buty 1) Chabrowe szpilki, Deichmann, rozmiar 36, niestety dla mnie za małe, miałam je na sobie może 2razy 2) Sukienka cekinowa z wizerunkiem tygrysa, rozmiar uniwersalny, dopasowuje się do kształtu, założona 3 razy 3) Spódnica w grochy - na gumce, ale na większe niż L raczej nie ma szans 4)Sukienka, Tally Weijl, rozmiar M/38, również miałam ją na sobie może 2 razy, niezniszczona 5)Bluzka nietoperz, ORSAY, rozmiar M - założona raz, brak śladów użytkowania Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2013-08-22 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czy coś z mojego wątku za:
- Angel Schlesser Oriental Edition II 4ml i filtry Biodermy? Ile ewentualnie tych tubeczek byś miała?
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1377177758 i próbki Iwostin Purritin?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za:
- Versace Meduza 1,5ml - Miss Dior edt 3,5ml - pomadkę Celia - białą bransoletkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Miss Dior edt 3,5ml -słynny błyszczyk Essence Stay with me, kolor 05 I like cotton candy - użyty kilka razy pierścionek z Audrey ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
dziękuję ale nic nie wpadło mi w oko
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wieczne Kutango
|
Niestety nic
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Niestety, nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za olej, mleczko i macerat?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
zależy mi bardzo na moczniku (jedna porcja), hydromanilu i mleczku oswianym, jakbyś to widziała?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bijan B Exquisite 9ml - Clean cotton T-shirt edp 9ml - Mont Blanc, Femme Individuelle 3,5ml Do wymiany mam: Cinema edp- z własnego flakonu, czyli mogę odlać większą ilość sun moon stars 3ml royal muska 4ml diorissimo 3ml sunflowers- z flakonu gloria vanderbildt 1ml lola- z flakonu zostało ok 5-8ml 24gold 2,5ml miniatury i odlewki zapachów celine dion- nie wiem, czy Cie interesuje ta półka Vanille Noire YR- z flakonu 1881 cerruti- z flakonu molekuły i słonik po 1ml moschino funny kilka ml, chyba 7 burberry body 1ml
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
W opisie przedmiotów masz mocznik 30g i 20g, więc jak rozumiem 2 osobne porcyjki?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dry flo już mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Więc jak, byłabyś chętna na jakąś mniejszą wymiankę, np:
* Olej ze słodkich migdałów 100 ml – zostało 50 ml * Johnson's krem do rąk 100 ml – zostało 75 ml * Rimmel, szminka w kolorze Airy Fairy 070 - używana * LP Watermelon za 20g mocznik, hydromanil i mleczko? Wybacz, że tak pospieszam, ale kończę właśnie kompletować zamówienie na mazidłach i nie wiem, czy dorzucać te produkty czy jednak coś będzie z naszej wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.