![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
WYMIENIĘ kwiecień perfumy i różności
NIEAKTUALNE!!
Witam w kwietniu! Zasady: Zgodnie z literą prawa i regulaminem Wizażu ![]() Nie muszę się pozbywać tych rzeczy, nie zależy mi na czasie. Wymienię się za rzeczy, które mam na wish-liście (choć oczywiście mogę zrobić wyjątek jeśli coś mi wpadnie w oko ![]() Czego szukam: Biżuteria: - biżuteria ze złota - biżuteria srebrna, a w szczególności: beadsów z naturalnym bursztynem, bazy do bransoletki Pandora, biżuterii ze srebra z lat 60-70 (poszukuję m.in. takich niezapominajek jak na zdjęciu (Warmet), z koralem!, szeroko rozumianej retro biżuterii oraz tego co mi się spodoba (musi być ze srebra! za pozłacane i posrebrzane przedmioty dziękuję!). Dziecko: - letnie dziewczęce sukienki (na ok 1-1,5 roku) - dziewczęce czapeczki na upalne dni (odkryłam, że właśnie tego nie mamy ![]() Inne: - torby do przechowywania rzeczy w szafie - tzw pudła Yves Rocher (przygarnę nawet kilka kompletów). - stare pocztówki przedstawiające Dolny Śląsk Czego aktualnie NIE szukam: kosmetyków!!, perfum!! Tego na pewno NIE SZUKAM!!Jeśli w Twoim wątku są tylko takie rzeczy, to z góry bardzo proszę o nieproponowanie mi ich.... Jeśli chodzi o ubrania dla mnie, to też raczej nic nie potrzebuję, chyba że coś spodobałoby mi się wyjątkowo ;-). Zapraszam również na mój wątek biżuteryjny!! ![]() Poniżej, przykładowe rzeczy których poszukuję ![]() ![]() Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-06-24 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: WYMIENIĘ kwiecień perfumy i różności
Zapachy Yves Rocher
Zdaję sobie sprawę, że najczęściej nie kupuje się produktów Yves Rocher po cenach katalogowych, jednak zapachy które zostały już wycofane z produkcji mają większą wartość od tych, które są aktualnie w ofercie. Dlatego też będę to brała pod uwagę przy ewentualnej wymianie. Zdjęcie 1) Cedr 125 ml, testowana edc(ubytek około 1-2 ml); Zdjęcie 2) Naturelle 75 ml edt (nowa, folia); Zdjęcie 3) -Les Plaisirs Nature owoce leśne edt100 ml (ubytek 1-2 psiki testowe); - Les Plaisirs Nature mango/marakuja edt100 ml (ubytek 1-2 psiki testowe); - Les Plaisirs Nature gruszka 100 ml edt, ubytek ok 1-2 ml Zdjęcie 4 - Rose Absolue edp 50 ml, ubytek to max 1-2 psiki testowe (jest kartonik ale odrobinę podniszczony); Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-04-10 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Yves rocher: zapachy i kosmetyki:
Zdjęcie 1) - Werbena 125 ml edc, testowana (ubytek około 1ml) Zdjęcie 2) - Perfumowane mleczko do ciała So Elixir 200 ml - nowe- Rozświetlające mleczko do ciała 400 ml - złota wanilia nowe Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-04-10 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Zdjęcie 1
Black Cashmere Donna Karan edp 100 ml. Ubytek to kilka ml (max) Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to mogę zważyć flakon. Oddam wyłącznie za coś o podobnej wartości (konkret ze złota czy srebra). Zapłaciłam za nie ponad 450 zł. wymienione Zdjęcie 2 CK summer one edt Buteleczka lekko sfatygowana, stan jak na zdjęciu - brak korka (nakrętki na korek). oczywiście atomizer w 100 % sprawny. Pojemność wyjściowa: 100 ml, pozostało ok 65 ml (może i więcej, mogę zrobić dodatkowe zdjęcia). nieaktualne Zdjęcie 3 JDP Halloween edt- ubytek to dosłownie 1-2 psiki testowe (max 1 ml). Pojemność wyjściowa: 30 ml. Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-05-29 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Zdjęcie 1
Świeca zapachowa Yankee Candle, zapach: Kitchen Spice. Największy słój: 623 g. Nówka! nieaktualne Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-05-29 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Zdjęcie zbiorcze:
Sephora perfumetka 10 ml - zapach czekolada - pralinki. Pozostało więcej niż połowa wymienione Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-05-13 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Perfumy - dokładka wymienione
Cartier Le Baiser Du Dragon edp (tester) 100 ml, ubytek znikomy Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-05-13 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Lolita Lempicka Minuit Noir edp 100 ml, pozostało ok 85-90 ml wymienione
Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-05-13 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za DKNY?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za YC, balsam YR oraz słodkie zapachy z Yr
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1397136745 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1397136776 ?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Czy możliwe są odlewki z black cashmere?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
YR mango marakuja CK one summer ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cześć, coś za Rose Absolue edp 50 ml, ubytek to max 1-2 psiki testowe (jest kartonik ale odrobinę podniszczony);
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Upatrzysz coś za CK SUmmer?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze cos u mnie za coś z:
-Les Plaisirs Nature owoce leśne edt100 ml (ubytek 1-2 psiki testowe); - Les Plaisirs Nature mango/marakuja edt100 ml (ubytek 1-2 psiki testowe); - Les Plaisirs Nature gruszka 100 ml edt, ubytek ok 1-2 ml -mleczko do ciala so elixir Świeca zapachowa Yankee Candle, zapach: Kitchen Spice. Największy słój: 623 g. Nówka!
![]() |
#26 |
perfumove love
|
![]() Yankee Candle, zapach: Kitchen Spice, Werbena 125 ml edc, testowana (ubytek około 1ml), szal? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie? Zobacz oba watki
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Znajdziesz cos u mnie za czekoladę z Vanilia lub RA yr? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za ck summer?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.