|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowy szybkowątek Meteoryty Guerlain 01 teint rose
Tak jak w tytule szybko wymienię meteoryty guerlain 01 teint rose, TYLKO I WYŁĄCZNIE na rozświetlacz Mary Lou Manizer The balm + cos jeszcze. Niestety u mnie już ich nie ma, a Marionnaud likwidują.
Więc jeśli ktoś ma ten rozświetlacz lub chciałby mieć meteorytki i mogłby kupic specjalnie dla mnie the balm byłabym wdzięczna. Meteoryty są oryginalne kod to 0R02 Mogę także wymienić BIKOR ziemię egipską na ten rozświetlacz Nie wymienię ich na nic innego! Wątek kosmetyczny grudniowy tymczasowo zawieszony Mam jeszcze na wymianę róż z the balm Cabana Boy
Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2014-01-04 o 20:22 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowy szybkowątek Meteoryty Guerlain 01 teint rose
Hej,
czy ogłoszenie z Meteorytami jeszcze aktualne? Coś u mnie (oprócz The Balm Mary-Lou)? Wymienię Benefit, Essie, OPI, Ciate, Bourjois, Estee Lauder MARZEC - Forum Wizaz.pl
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Czy nadal chcesz się wymienić meteoryty za mary lou? Mam ten rozświetlacz, użyty naprawdę może z 5-6 razy? Mogę zrobić zdjęcie.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mary loz juz mam, a moze masz jakies perfumy? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.