![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wrzesień: La Roche Posay, Aussie, Uriage i inne. Zapraszam!
Zapraszam!
![]() 1.Nie wysyłam za granicę. 2.Nie oszukuję. 3.Nie wysyłam pierwsza jeśli masz negatyw/neutral. 4.Rodzaj wysyłki i daty ustalamy przed podaniem adresów. 5.Dbam o swoje rzeczy i takich samych oczekuję - czystych i nieobklejonych. 6.Dobrze zabezpieczam kosmetyki i proszę o to samo. 7.W przypadku wątpliwości proszę o wszystko pytać. 8.Odpisuję ZAWSZE u Ciebie, a Ty u mnie. Jeśli coś przegapiłam - przepraszam i proszę się upomnieć. 9.Przed wymianą sprawdzamy daty ważności! 10.Nie wymieniam się na siłę i nie będę na siłę niczego dobierać. Szukam (niektóre rzeczy przygarnę chociaż w ilości na testy): Do włosów: maska Seboradin z naftą, L’oreal, Dove, odżywki w sprayu, maski i oleje na testy, szampony Pharmaceris i inne apteczne, kosmetyki profesjonalne, Artego (może być na testy), kosmetyki CeCe med kuracja na wypadanie, Klorane mango szampon/maska, chociaż na testy, szampony na wypadanie, ale nie tylko, chętnie też coś bez sls, mały suchy szampon Batiste wiśniowy, serum jedwabne/kolagenowe do mycia włosów, czekoladowy szampon z odżywką BingoSpa Mexx Fresh Woman Kremy Vichy w słoiczkach 15 ml Serum do twarzy Vichy Normaderm i inna pielęgnacja apteczna Wody termalne w buteleczkach 50 ml Nowy grzebień TBS lub Tangle Teezer kompakt Żele pod prysznic TBS owocowe i sorbety (może być na testy) kosmetyki rosyjskie kosmetyki męskie na prezent płyny dezynfekujące do rąk w sprayu Kosmetyki TBS, Organique Yves Rocher: malinowy balsam do ust, żele: kawa, makadamia, lawenda miniaturki/próbki kosmetyków przygarnę w dużych ilościach, zwłaszcza apteczne Suszarka z chłodnym nawiewem A niekosmetycznie: gadżety do nowego domu (chętnie wyposażenie kuchni), ale może być ciężko trafić w mój gust. Tylko nowe. Mogą też być pudełka i inne rzeczy do przechowywania. Ciuchy też mogą mnie zainteresować. Zdjęcia są w moim poprzednim wątku, na życzenie mogę zrobić nowe. Kosmetyki na wymianę: Aussie Frizz Remedy – odżywka w sprayu do włosów wymagających wygładzenia, użyta raz (według mnie to raczej mleczko wygładzające w sprayu ![]() Uriage – woda termalna 150 ml, NOWA Eveline - Serum intensywnie wyszczuplające antycellulitowe - NOWE Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY Effaclar Mat, La Roche Posay - próbka Avene Cleanance - żel do mycia twarzy, 25 ml, mam 2 sztuki Planeta Organica - Szampon Aleppo - zostało około 2/3 Vichy Capital Soleil SPF 50 - emulsja matująca, użyta ok. 5 razy Krem do twarzy Yves Rocher Cure Solutions - NOWY, miniatura 15 ml Dorzucę gratis do wymiany: Serum zwężające do twarzy Natura Siberica – zostało na konkretne testy Z kosmetyków rosyjskich mogę zrobić odlewki do ustalenia: Organic Shop, Body Dessert, Antycellulitowy suflet do ciała pomarańczowy, zapach ![]() Pervoe Reshenie, Organic Therapy, Brylantowy peeling do twarzy z organicznym ekstraktem z grejpfruta i diamentowym pudrem Planeta Organica – Żel wyszczuplający Organic Shop – Cukrowy scrub do ciała pomarańczowy (pachnie prawdziwą pomarańczą ![]() Love2Mix Organic – Antycellulitowy krem do ciała ananas i guarana Pervoe Reshenie, Bania Agafii, Maska do twarzy oczyszczająca, glinka Zapraszam. ![]()
Wymiana kosmetyczna ![]() Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2014-09-21 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień: La Roche Posay, Aussie, Uriage i inne. Zapraszam!
Witaj. Coś u mnie za wodę Uriage i Effaclar duo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Coś za Effaclar?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Uriage – woda termalna 150 ml, NOWA Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY Krem do twarzy Yves Rocher Cure Solutions - NOWY, miniatura 15 ml Dorzucę gratis do wymiany: Serum zwężające do twarzy Natura Siberica – zostało na konkretne testy Krem zmiękczający do pięt Avon z kwasami – około połowy Organic Shop – Cukrowy scrub do ciała pomarańczowy (pachnie prawdziwą pomarańczą ![]() Pervoe Reshenie, Bania Agafii, Maska do twarzy oczyszczająca, glinka
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za effaclar?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za któreś z poniższych?
Uriage – woda termalna 150 ml, NOWA Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy. znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja też chętna na effaclar duo
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Uriage – woda termalna 150 ml, NOWA
coś u mnie?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Coś w moich wątkach (raczej ubrania, bo z kosmetyków niewiele zostało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
coś za Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy?
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Odpisałam. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
Uriage – woda termalna 150 ml, NOWA Eveline - Serum intensywnie wyszczuplające antycellulitowe - NOWE Krem do twarzy Yves Rocher Cure Solutions - NOWY, miniatura 15 ml Dorzucę gratis do wymiany: Serum zwężające do twarzy Natura Siberica – zostało na konkretne testy Krem zmiękczający do pięt Avon z kwasami – około połowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś za filtr Vichy?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Pervoe Reshenie, Bania Agafii, Maska do twarzy oczyszczająca, glinka Zapraszam, bardzo mi zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jestem niezmiennie chętna na Uriage i Effaclar duo. Jeśli coś u mnie znajdziesz, daj mi znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
coś za wszystko/część z rzeczy poniżej:
Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy Uriage – woda termalna 150 ml, NOWA Planeta Organica - Szampon Aleppo - zostało około 2/3 Vichy Capital Soleil SPF 50 - emulsja matująca, użyta ok. 5 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za effaclar duo?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post48191954 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Welcome to Jamrock
|
Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy
Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś za:
Uriage – woda termalna 150 ml, NOWA I Effaclary ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Mam jeszcze luzem mały płyn micelarny Vichy 30 ml zauważyłaś? Chętnie też dorzuciłabym Ci próbki, które mam w wątku. Z Twojej wish mam szampon Bajkal Herbals do włosów przetłuszczających się (oczyszczający), pojemność wyjściowa to niecałe 300 ml, jest go na pewno wiecej niz połowa, może 2/3, mam też resztkę kremu Vichy Normaderm Detox w oryginalnym opakowaniu, wystarczy na test, mogę podzielić się olejkiem do ciała Orientana drzewo sandałowe i kurkuma w niewielkiej ilości, mam jakąś połowę olejku jodłowego, dokładnie to ciut mniej niż połowa z 10 ml, odżywkę do włosów Gliss Kur w sprayu Ultimate Repair, mały ubytek, jakieś 10 ml ze 100 ml, niestety nie znam jej daty ważności, ale wydaje się, że wszystko z nią ok, mam też płyn micelarny Hydrain 3 Hialuro, mały ubytek, może jakieś 10 ml z 200 ml, ale co do niego to nie wiem czy go oddam, bo świetnie mi sięnim zmywa oczy
![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-09-23 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.