![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wszystkowątek marcowy Fekete - ubrania, rzeczy do domu, kilka kosmetyków, książ
Post z kosmetykami __________________w postach 22# 23# książki!
Calvin Klein, Eternity EDP Tester, wyjściowo 100ml - oddam połowę z tego co zostało we flakonie, resztę sobie przeleje i oddam w oryginalnym opakowaniu - tylko za te perfumy: Guess Woman, Dot Marc Jacobs, Nina Ricci Nina. * korektor Pure System YR - dla mnie zdecydowanie a ciemny, raz użyty * 2 odlewki: golden delicious i zapach z mennicy 1766 * garnier pomadka z filtrem - można odciąć używany koniec a i tak zostanie sporo ![]() * błyszczyk avon plump pout kolor mocha kiss - użyty 3 razy Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-07-04 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkowątek marcowy Fekete - ubrania, rzeczy do domu, kilka kosmetyków, książ
Posty z rzeczami do domu #3 #4 #5
Rolety - nieużywane 1. Malinowa - szerokość ok. 60cm - muszę dokładniej zmierzyć, brak haków ze zdjęcia katalogowego 2. biało-brązowa - szer. ok 80cm, długość ok. 155cm (na płasko, rozciągnięta) 3. kremowo-pomarańczowa - szer. ok 80cm, dł. ok. 144cm (j.w.) 4. kremowa - może też służyć jako firanka, szerokość ok. 142cm, dł. 158cm Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-08-07 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
oczka do zabudowy - oprawa 704 A - 9 sztuk - niestety po zakupie przez internet, okazało się, że u mnie musi być inny rozmiar a przegapiłam termin zwrotu- opis z aukcji: Średnica: 88 mmMożliwość stosowania żarówek LED lub halogenowych na 230V po dokupieniu i wymianie gniazda na trzonek GU10. Dane techniczne : Lampa : G5.3 MR16 Wycięcie otworu: 75 mm Kawa nescafe - 03.2015 kawa jacobs wkłady domestos Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-09-30 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
słuchawki i inne akcesoria komórkowe
- 3 pary słuchawek - nieużywane, ale muszę sprawdzić, czy wszystko z nimi ok i jakie mają wejścia - pojedyncza słuchawka na kablu - mała słuchawka - ładowarki nie ma! - kabel usb do samsunga omnia - adapter usb samung wave 533 - jest sprawny, ale nie otwiera się zbyt płynnie, ogólnie trochę się zacina. Bez ładowarki. Można go ładować przez usb. Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-09-09 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Sukienka lipsy - xs
Sukienka river island (jasny róż) - kupiłam ją na allegro, nową z metką, ale metka się podarła, więc ją wyrzuciłam, została tylko żyłka ![]() zdjęcie na mnie (noszę xs/s) Zara trf z odkrytymi plecami - z metki m - na xs/s wygląda jak na zdjęciu - ciężko zmierzyć biust, tak jak leży to ok 40cm a jak rozwiążę górę i rozłożę to w sumie ma ok. 67cm (oczywiście plecy są gołe, więc nie wiem ile trzeba doliczyć w obwodzie), wydaje mi się, że im większy biust tym mniejszy jest ten dekolt fala - w miejscu gdzie jest gumka ma 32,5/33cm wężowa bershka r. m wymiary: na samej górze: 38cm w najwęższym miejscu: 35cm długość z przodu: 68 cm na dole: 43cm Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-08-09 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Rare - rozmiar z metki to 8, czyli nasze 36, wg mnie to małe 36, na kobiety z większym biustem będzie za mała.
Ma drobne zaciągnięcia. Wymiary: szerokosc w biuscie (z tyłu gumka) - 35cm długość (z ramiączkami) - 74cm Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-10-07 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
spódnica atmo - dobra i na s i na m - z metki r. 10
śliczna tiulowa spódniczka h&m r. 34 - mimo ze nieuzywana , z metką to juz brudna ;/ plus zaciagniecia, przy noszeniu mysle, ze niewidoczne. Plamy z przodu - jedna większa, nie wiem z czego i nie potrafie jej uchwycic ;/ z tyłu jakby z długopisu plamki pas - 33cm długość przez środek - 36 cm spódnica w wisienki r. 36 spódnica z metki xs ale to zdecydowanie M - bez rozciągania w pasie (talii) 34cm a naciągnie się nawet do 40cm spódnica midi - zakładana kopertowo Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-10-07 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Koturny atmosphere r 36 - mają ślady używania - otarcia, ryski
Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-08-11 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Koszula H&M r. 38
Koszula ALC z metki S ale to raczej M Koszula reserved r. 38 Koszula jest czarna w złoto-srebrne paski - paski mają różne odcienie od nowości, jest mocno wymięta (leżała długo w pudle) i ma takie załamania materiału - jak się je naciągnie to się prostują, ale z wyprasowaniem ich miałam problem. Co prawda nie prasowałam na prawej stronie, ani w temp. na maksa, więc może takie prasowanie je wyprostuje, ew. na mokro, nie wiem, ja mam słabe żelazko i wolę nie ryzykować zniszczenia bluzki ![]() Wymiary koszuli: pachy - 44cm długość od ramienia (po linii prostej od szwu od rękawa)- 55cm od pachy - 32cm metka z materialem wycięta, ale materiał poddaje się ![]() Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-10-07 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bluzka atmo z metki r. 40 ale jest dobra na 36, na 38 pewnie też. Z tyłu wiązana gorsetowo
2 bluzki - z cekinową kokardą dobra na xs - na dole puściła nitka, materiał jak dla mnie sredniej jakości, srebrna - materiał szorstki, jakby miał przetarcia bluzka z kamieniami/szkiełkami - jednego brakuje, mozna wypruc tez ten z drugiej strony i będzie ok, szkiełka na bluzce mają skazy - starałam się to uchwycić na zdjęciach i mają ślady kleju - na 3 zdjęciu przy górnym szkiełku widać wypustkę - to klej właśnie. Jedno szkiełko z góry na jednym rogu nie ma dziurki i nie da się tego rogu przyszyć ;/ dobra na s, m Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-10-07 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
delikatna bluzka w groszki, ma gumkę pod biustem dobra ns xs i s
Bardzo fajne buty na obcasie, mam z wymiany, niestety na mnie za duże ![]() rozmiar 37 Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-07-15 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
brązowy h&m r. S
bluzka z ciekawymi rekawami - nieco sprana - dobra s kamizelka h&m r. 36 Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-08-18 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
"ramoneska" z materialu f18 - w srodku popruta podszewka pod pacha (w kilku miejscach) - mankiety mają otarcia, otarcia też są przy niektorych szwach, kolor nie jest jednolity, jakby cieniowana ![]() z metki to xs ale pasuje też na s, wymiary: 45cm - pachy 53cm - długość Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-08-18 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. sztruksy r. 36
wymiary: pas - 36cm wysokość stanu - 21cm długość - 100cm nogawka na dole - 15cm 2. materiałowe z metki to r. 8 - firma Buffalo, materiał całkowicie sztuczny! 73% wiskoza, 24% poliamid, 3% elastan - rozciągliwy wymiary: na samej górze - 32cm przy guziku - 36cm stan przód - 20cm nogawka na samym dole - 14,5 długość - 98cm 3. spodnie dzwony r. xs Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-05-01 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Rurki bik bok - xs - mam z wymiany, na mnie troszkę za ciasne, mają typowe wady wynikające z używania rzeczy
![]() * przy zamku, kieszeniach *z tyłu przy kieszeni puściła nitka (kieszeń troche odstaje w tamtym miejscu) * na kieszeni też puściła nitka * plus zaciągnięcie (?) przy tylnej kieszeni - na ostatnim zdjęciu widać, że obok kieszeni jest nierówny materiał *otarcie w kroku * były podwijane, widać ślad na samej górze mają 31cm zaraz powyżej pierwszego guzika -32cm krótkie spodenki house - r. 28 czyli M pas - 39cm dł. z boku - 25,5cm wys. stanu z przodu - 18,5cm wranglery męskie model ACE - r. W32L34 - pierwsze zdjęcie to zdjęcie innego modelu ale mniej więcej tak się układają pas - 42,5cm wys. stanu - ok. 24,5cm długość - 109cm nogawka na dole - 21cm Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-03-14 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Buty mam u rodziców, jadę do nich dopiero w listopadzie!
1. Platformy na słupku - r. 35, w niektórych miejscach widać ślady po kleju, kupione za 50zł więc jakościowo pewnie nie są najlepsze ![]() 2. lakierowane czółenka r. 36 3. czerwone f&f - 36 - mają przebarwienia, otarcia (starałam się to uchwycić na zdjęciach) 4. retro butki - r. 36 - trzeba wymienic wkladkę i fleki ![]() 5. skórzane buty Irregular Choice na grubym obcasie. Niestety nie posiadam już firmowego pudełka. Mają brudne podeszwy i troszkę w środku (czego przy chodzeniu nie widać) Wkładka - 23,1cm obcas -9cm Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-11-17 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. srebrna reserved r m - z tyłu kilka zaciągnięć
2. bluzka dobra na m 3. Kolorowa bluzka dobra na s 4. łososiowa xs 5. czarna jedwabna - M 6. bluzka czerwona xs 7. Przeswitująca czarna xs 8. sweter/ narzutka, ma sporo zaciąnięć Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-10-07 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
strój w kratkę - dobry na 36/70b - zeszyłam ze sobą miseczki w jednym miejscu, żeby się nie rozchodził, można to odpruć
![]() Biustonosze: były uzywane, więc nie wyglądają jak nowe! floral - 61cm, miseczka b o ile się nie mylę w panterkę - r. chyba 70b (muszę się upewnić) akcesoria zimowe: * niebieski/chabrowy berecik h&m - materiał to moher, ma kłaczki - najchętniej za inny beret (ostatnie zdjęcie to właśnie ten beret) * rękawice h&m z dziecięcego, ale na mnie pasują * czapka atmosphere, mam z wymiany, ale kiepsko w niej wyglądam * nauszniki atmosphere, troszkę zmechacone, zobaczę czy da się je odmechacić Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-08-12 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
słonik z kopertą na osiemnastkę
* opaski * krawat * pasek na talię * szaliczek ze srebrną nitką * fioletowy pasek Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-08-13 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Gra planszowa - Doctor Who - opakowanie jak widać zniszczone, w srodku wszystko jest, baterie w tej budce policyjnej się wylały, ale po zmianie budka działa
![]() uwaga! gra w wersji angielskiej! Najchętniej wymienię ją na jakąś inną grę planszową lub coś z mojej wish ![]() - Całe piękno świata // M. Esposito Frank, kawaler po czterdziestce, nie wierzył już, że spotka tę jedną jedyną. I pewnego dnia tak się właśnie stało: nagle, w sklepie! Niestety, piękna Tina, matka dwóch dorastających synów, jest wciąż pogrążona w żałobie po mężu. Z pomocą przyjaciół Frank wysyła Tinę, by odpoczęła na dalekiej Bali - najpiękniejszej wyspie świata. Wkrótce sam do niej dołącza i namawia na wspólną podróż w głąb wyspy. Czy jego uwielbienie i magia wspaniałych krajobrazów przezwyciężą przeszłość? W chmurach // Walter Kirn Błyskotliwa powieść o współczesnym świecie i ludziach, którzy pod fasadą siły i dystansu do innych kryją rozterki i potrzebę uczuć. Ryan, doradca ds. zwolnień, spędza większość życia w samolotach, latając służbowo po Ameryce. W chmurach zawiera znajomości, które przydają się nie tylko w biznesie. Wkrótce zdobędzie upragniony milion mil, przyznawanych przez firmę wyjątkowym klientom. Jednak Ryan ma wrażenie, że jest śledzony. Może ktoś chce inwigilować "idealnego pasażera", a może to tajemnicza korporacja, w której ubiega się o pracę? Świetna psychologia, wątek sensacyjny i obraz dzisiejszej cywilizacji zachodu. Na podstawie książki powstał film z udziałem George'a Clooneya. Przygody na pustyniach - krótkie opowiadania o prawdziwych przygodach różnych ludzi Książki o origami - tej drugiej nie ma książka dla dzieci Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-06-08 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
* Total english (używane) oraz słownik The Pitman Dictionary of English and Shorthand: New Era
* pomoce z historii peruka - jakościowo marna, ale może jeszcze na jakąś imprezę się nada ![]() Po angielsku: 1. gra PC Championship manager 3 2. gra PC Swat 3 3. Tai Chi Muzyka: większość to single nie całe płyty Leona Lewis - 3 piosenki Kylie Minogue - singiel Duffy - 2 piosenki All Saints - plyta Freemasons - 4 piosenki Niektóre pudełka na płyty w średnim stanie - dla chętnych dodam zdjęcie plus takie coś do klaskania Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2014-03-19 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
interesują mnie głównie ubrania.
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za zasłony jasnopomarańczowe i żółtą? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1394358172
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- jaką długość i szerokość mają te zasłonki? ![]() Jeszcze ta kremowa roletka mi się podoba https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1394357744 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej, moze teraz cos za kawe i ksiazki do origami?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mnie w oko wpadły następujące rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1394361475 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1394361475 te rzeczy trochę mniej ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1394360444 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1394361475
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.