Wody perfumowane damskie

Calvin Klein Eternity Woda perfumowana dla kobiet, 50 ml 50 ml
Calvin Klein Eternity woda perfumowana 50ml
notino.pl
Calvin Klein Eternity woda perfumowana dla kobiet 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 309 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 stycznia 2025 o 21:05
    Cudo
    Przepiękny zapach, bardzo delikatny ale intensywny. Produkt pachnie bardzo czysto. Nadaje się do stylu clean girl. Flakon jest bardzo wygodny. A jeżeli chodzi o trwałość to czuję go prawie cały dzień.
    Ankarus
    9 listopada 2024 o 19:20
    Ulubiony
    Moj ulubiony zapach. Moglabym się w nim kąpać. Kobiecy, delikatny, zmysłowy... W ostatniej fazie pachnie najpiękniej. Zostawia po sobie słodką ale nienachalną woń.
    Zalety:
    • Wszystko
    Wady:
    • Nie trwa wiecznie
    Miroku
    18 sierpnia 2024 o 12:42
    Modern i Retro
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Przyznam szczerze, że kupując próbki Eternity w o ogóle nie zagłębiałam się w opisy czy szczegóły nut-spodobała mi się nazwa i po niej spodziewałam się czegoś lekkiego, ale z charakterem i nutą nostalgii. Najpierw po nosie uderzają zielone liście, rześkie i cierpkie jakby świeżo roztarte w palcach. Jednak za kilkanaście minut dochodzi do głosu prawdziwa natura Eternity-kwiaty. Mydełkowa konwalia, metaliczna róża, miękki fiołek. Razem z cytrusami oraz piżmem tworzą zapach, który jest świeży na mydlany sposób i jednocześnie kobiecy oraz wyraźny, ale bez wyraźnej słodyczy czy buchającego orientu. Po kilku godzinach kwiaty chowają się w cień, czuć już głównie nuty drzewne-stonowane, zgrabne i gładkie, dodające trochę głębi. Eternity jest eleganckie i wyraziste, a jednocześnie dyskretne oraz nienachalne. Dla mnie idealny ,,biurowiec" do białej koszuli lub prostej sukienki. Nie na spontaniczne randki w klubie, nie na uwodzicielskie kolacje czy wesoły spacer w kolorowej sukieneczce. Jest trwały długie godziny i wyczuwalny dla otoczenia, po prostu dobry parametrami.
  • 6 sierpnia 2024 o 17:39
    Polecam
    Perfumy wygrałam w konkursie. Zapach nie jest moim zapachem ale jako perfumy na codzien mogę polecić. Flakon jest elegancki i prosty Zapach przypomina mi pierwsze promienie słońca na wiosnę. Perfumy nie są intensywne ale lekkie z nutą owocowa.
    Zalety:
    • Butelka
    Wady:
    • Nie mojw nuta zapachowa
  • 7 maja 2024 o 11:41
    Ładny, ale nie do końca "mój"
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Trudno nie usłyszeć o "Eternity", gdyż są to jedne z najbardziej popularnych i najdłużej utrzymujących się w tej pozycji perfum na rynku, ale dość późno tak na-prawdę poznałam ich zapach... Owszem, zdarzało mi się niuchnąć w drogerii parę razy, ale nigdy mnie nie zachwyciły... Nie do tego stopnia, żeby się zdecydować na zakup. A właściwie do żadnego stopnia! To był czas, w których najbardziej umiłowałam sobie ciężkie, kadzidlano-korzenne kompozycje, o bardzo konkretnym i stanowczym wyrazie. Ewentualnie z jakimiś kwiatami w tle, choć nie były one konieczne... Inne zapachy uznawałam za "nudne" i "nie dla mnie". Sami Państwo widzą, jak odległe są "Eternity" od tego opisu. Nie mogły mnie wobec tego chwycić za serce. Dziś, choć preferencje się nie zmieniły, bardziej otworzyłam się na różnorodność zapachową i odkryłam, że takie zwiewne i romantyczne akordy również bardzo pięknie mi pasują i cudownie rozwijają się na mojej skórze. "Eternity" jest tego przykładem. Podobają mi się te perfumy! Lekki zwiewny cytrus podany w niesamowicie eteryczny sposób. Moim zdaniem reprezentują bardziej kwiecistą lekkość, niż cytrusowe orzeźwienie, mimo że kwaskowatość jest tu niezaprzeczalna. Powiadają, że ma w nich wyrastać róża i fiołek... Niestety nie zauważyłam tego. Szczególnie fiołka nie czuję, co jest dla mnie rozczarowujące, bo... kocham fiołki! Róże także lubię, jednak ostatecznie mogę się zgodzić, że w "Eternity" wybrzmiewa jakiś subtelny różany akord... ale bardzo subtelny! Na mojej skórze wybija coś, co przypomina kwiat pomarańczy, wielki bukiet różowych lilii oraz neroli. Przewrotnie, prawda? Konwalię czuję po jakimś kwadransie i jest ona pełna uroku, bardzo naturalna, przepięknie oddana, za co te perfumy zdobywają ode mnie ogromny plus, gdyż doświadczenie pokazuje, że częściej, niż rzadziej konwalia to trudny kompozyt... Ciężko jest ją uzyskać w tak wdzięczny, szczery, prawdziwy i niesyntetyczny sposób – a tu się to udało! Naprawdę, chylę czoła. Po jakimś czasie zakwita także goździk. Jest idealny! Dokładnie taki, jaki powinien być. Bardzo realistyczny. No po prostu cudnie! Niby proste, a jednak wielowymiarowe, zaskakujące, rozwojowe... I przede wszystkim naturalne. Lubię, gdy perfumy są takie. :) Jeśli chodzi o nuty bazy, to nie zarejestrowałam tych składowych, prócz drzewa sandałowego, które jest tu lekkie, migotliwe, w żadnym razie nie-orientalne, jak ma to w swojej naturze sandałowiec. Piżmo? Możliwe, ale na pewno białe. Zamiast heliotropu czuję... wanilię. Niesamowite, jak pH skóry wpływa na kształt kompozycji. Nie są to żadne "namiętne" perfumy. Nie ma w nich grama seksu, pożądania, jest natomiast niewinność, wierność, delikatność, subtelność, wrażliwość, eteryczność, romantyzm. Coś, o czym mowa w przysiędze małżeńskiej. Kojarzą mi się właśnie z sukniami ślubnymi, welonem, bukietem kwiatów (konwalii i goździków!!!), wiankiem na głowie, tiulem, koronkami... Są to jedne z najczystszych i najbardziej niewinnych perfum, jakie znam. Są wręcz dziewicze i nieskazitelne. I jak się okazało, że przez to bardzo "moje"... Śliczne, harmonijne, wielowymiarowe, pełne wdzięku i spokoju (to ten typ perfum, do którego się dorasta, o ile da się mu szansę – zupełnie jak z prawdziwą miłością!). Bardzo trafny wybór na co dzień w sezonie wiosenno-letnim.
    • Flakon
    Otrzymałam do testów od marki/producenta

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie