|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wymieniaj z Kamilą! sierpień '14
Witam na moim wymiankowym wątku!
Podstawowe zasady: - wysyłamy listem poleconym ekonomicznym, możemy się umówić na inną przesyłkę - umawiamy się i wysyłamy równocześnie (chyba,że masz negatywa) - odpisuj u mnie, a ja odpiszę u Ciebie - ubrania zawsze wysyłam wyprane, mogę również wyprasować jeśli ktoś chce - nie przyjmuję zwrotów, chyba,że będzie ta decyzja uzasadniona, jeśli odmianka jest z Twojej winy Ty pokrywasz koszta - jestem osobą uczciwą i tego samego oczekuję od Ciebie -wszelkie oszustwa będę zgłaszać Zapraszam! 1. Sukienka pudrowa Tally Weijl 34, nowa 2. Miętowa 36 3. Mini spódniczka Terranova 34, stan bdb, ubrana max 2 razy 4. Kwiecista, orsay 36 5. Prześwitująca, H&M, 34-36, nieużytkowana 6. Rurki Pull&Bear, 32-34 7. Różowa panterka, zawiązywana na szyję, stan bdb, 36 8. Koszulka z motywem orła, rozmiar 36 9. Koszula Tally Weijl, rozmiar 34-36, stan bdb 10. Koszula różowa XS-S, house, stan bdb 11. Koszula w panterkę, S 12. Tunika pantera, rozm. XS-S 13. Sweterek z motywem norweskim, rozm. XS, New Yorker 14. Miętowy sweterek, S-M Edytowane przez kaaamila_ Czas edycji: 2014-08-13 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymieniaj z Kamilą! sierpień '14
coś za rurki p&b?
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Chętnie. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Jak pisałam w wątku, nie mam dostępu do miarki, ale nosze rozmiar xxs xs u pasują. Są nieco niższe, troszkę jak biodrówki i obstawiam ok 36 cm w pasie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- żaden problem, zawsze i tak podwijam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dokładka!
1. Sukienka Tally Weijl 34, ubrana raz, odczepiana gwiazdka 2. Spodnie bershka 32-34, ubrane max 2, są na mnie za długie, nieprzemyślany zakup. Spodnie zapinane są z boku na zamek. 3. Czarna bluzka z prześwitującymi bufkami, XS-S, atmosphere 4. Elegancka ecru bluzeczka, S-M 5. Granatowa koszulka ze srebrnymi niteczkami, XS 6. Kwiecista pudrowa bluzka, Bershka S 7. Czarne spodnie, zakupione w Exteme, rozm. 34-36 8. Granatowa góra od stroju kąpielowego, nieużywana, XS-S Torebki 1. W kratkę z kokardą 2. W zeberkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazlam ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1407700858 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszaaaam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.