|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
W lipcu: zestaw La Roche Posay, kosmetyki rosyjskie i kilka drobiazgów. Zapraszam :)
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!
1.Nie wysyłam za granicę. 2.Nie oszukuję. 3.Nie wysyłam pierwsza jeśli masz negatyw/neutral. 4.Rodzaj wysyłki i daty ustalamy przed podaniem adresów. 5.Dbam o swoje rzeczy i takich samych oczekuję - czystych i nieobklejonych. 6.Dobrze zabezpieczam kosmetyki i proszę o to samo. 7.W przypadku wątpliwości proszę o wszystko pytać. 8.Odpisuję ZAWSZE u Ciebie, a Ty u mnie. Jeśli coś przegapiłam - przepraszam i proszę się upomnieć. 9.Przed wymianą sprawdzamy daty ważności! 10.Nie wymieniam się na siłę i nie będę na siłę niczego dobierać. Szukam (niektóre kosmetyki przygarnę w ilości na testy): *balsamy/kremy ujędrniające, wyszczuplające, antycellulitowe, chętnie Tołpa *lotion do włosów CeCe Med na wypadanie włosów i innych tego typu specyfików *szampony na wypadanie, ale nie tylko, chętnie też coś bez sls *szampon Pharmaceris na wypadanie/ stymulujący porost *maska Seboradin z naftą, Organique, L’oreal i inne *apteczny żel do mycia twarzy, chętnie Bioderma, Vichy, Avene Cleanance, Tołpa *perełki do kąpieli stóp No36 *odżywka do włosów w sprayu z filtrem UV *kosmetyki profesjonalne do włosów *Klorane z mango szampon/maska, chociaż na testy -kosmetyki rosyjskie (olejek Agafii na porost włosów i inne podobne) -mały suchy szampon Batiste wiśniowy -płyny dezynfekujące do rąk w sprayu -szampon/olej z czarnuszki -płyn micelarny Bioderma, chętnie mały -serum do twarzy -pielęgnacja apteczna do twarzy -owocowe żele pod prysznic (nie kremowe) -Kosmetyki TBS -serum jedwabne/kolagenowe do mycia włosów, czekoladowy szampon z --odżywką BingoSpa -peeling do twarzy mechaniczny -Yves Rocher: malinowy balsam do ust -Tangle Teezer z owieczkami lub nowy grzebień TBS-miniaturki/próbki kosmetyków A niekosmetycznie to: nowego ładnego portfela, małego lusterka do torebki i małych rozmówek angielskich. Na wymianę mam tylko to co w wątku. Kosmetyki na wymianę: *Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy *Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY *Peeling enzymatyczny Perfecta – zostało około 65-70%, za drobiazg *Woda termalna Vichy 50 ml – NOWA *Krem do twarzy Yves Rocher Cure Solutions - NOWY, miniatura *Serum do twarzy Natura Siberica – starałam się uchwycić na zdjęciu jak wygląda opakowanie pod światło, około 10/30 ml *Mgiełka aloesowa po opalaniu Sun Ozon – ilość na zdjęciu *Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Krem zmiękczający do pięt Avon – za drobiazg, została połowa *Olejek wzmacniający – Kąpiel Agafii - odlewka do ustalenia *Złota maska ajurwedyjska – Planeta Organica - raz użyta, możliwa duża odlewka lub mogę trochę odłożyć sobie i oddać resztę *Balsam marokański – Planeta Organica - odlewka lub mogę w sumie oddać to co zostało, około 1/3 ale sprawdzę dokładniej Zapraszam.
Wymiana kosmetyczna Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2014-08-14 o 11:43 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W lipcu: zestaw La Roche Posay, kosmetyki rosyjskie i kilka drobiazgów. Zaprasz
Cos za *Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy
*Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY I woda termalna vichy Mam poza wątkiem szampon z białego lubinu yves rocher przeciw wypadaniu włosów użyty 3razy Edytowane przez Eva888 Czas edycji: 2014-07-30 o 20:19 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W lipcu: zestaw La Roche Posay, kosmetyki rosyjskie i kilka drobiazgów. Zaprasz
coś u mnie za :
Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay Woda termalna Vichy 50 ml ? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
zglaszam sie po krem duo i wode vichy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
może znajdziesz coś u mnie za poniższe? Jedno/kilka/wszystko. Poza wątkiem mam szampon na cedrowym propolisie, mogę zrobić odlewkę Mam też puderniczkę po pudrze YR z dużym lusterkiem ![]() *Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy *Woda termalna Vichy 50 ml – NOWA *Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Olejek wzmacniający – Kąpiel Agafii - odlewka do ustalenia *Złota maska ajurwedyjska – Planeta Organica - raz użyta, możliwa duża odlewka lub mogę trochę odłożyć sobie i oddać resztę *Balsam marokański – Planeta Organica - odlewka lub mogę w sumie oddać to co zostało, około 1/3 ale sprawdzę dokładniej
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej z wish mam:
4.Soraya krem do biustu 5.Soraya antycellulit 6.Soraya wyszczuplanie 7.Eveline argan oil 4d slim extreme 'Maska do włosów Maska Colyfine REPAIR COMPLEX Cyba tonik agafii na porost raz uzyty jak dobrze poszukam powinnam miec malinowy balsam do ust yr u Ciebie interesuje mnie *Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy *Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY *Woda termalna Vichy 50 ml – NOWA *Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA mgiełka sun ozon po opalaniu
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za jeden/kilka kosmetyków do włosów?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
może zainteresuje Cię za żel Effaclar krem z mojego wątku? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47471408
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za
*Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy *Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
*Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Olejek wzmacniający – Kąpiel Agafii - odlewka do ustalenia ? |
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, czy znajdziesz coś za:
Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA Krem zmiękczający do pięt Avon – za drobiazg, została połowa Mgiełka aloesowa po opalaniu Sun Ozon – ilość na zdjęciu? |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, znajdziesz coś za:
*Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy *Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Złota maska ajurwedyjska – Planeta Organica - raz użyta, możliwa duża odlewka lub mogę trochę odłożyć sobie i oddać resztę -> chętnie przygarnę całość ![]() mogę też oddać szampon z natura siberica do włosów farbowanych, nowy, jakieś żele też się znajdą
Pozdrawiam WYMIANKA KOSMETYCZNO-ZAPACHOWA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27185999 UBRANIA, KSIĄŻKI, INNE: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33020185 Edytowane przez AgnesAnn Czas edycji: 2014-07-31 o 01:01 |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za effaclar duo, wodę Vichy i balsam marokański?
Jeżeli nie znajdziesz nic w wątkach to mam jeszcze poza wątkiem kremowy/ecri/beżowy, jakkolwiek się ten kolor nazywa, portfel z Mango, stan idealny, nie używałam go długo, jednak wolę czarne dodatki Wygląda tak jak te portfele, tylko nie mogę znaleźć na ich stronie tego odcieniu: http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1406781590174 http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1406781590174 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
*Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy *Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY *Woda termalna Vichy 50 ml – NOWAj
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz cos u mnie za:
*Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY *Woda termalna Vichy 50 ml – NOWA *Serum do twarzy Natura Siberica – *Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Złota maska ajurwedyjska – Planeta Organica - *Balsam marokański – Planeta Organica
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam z tym problemu, jesli uzbiera się opłacalna dla nas wymianka mogę wysłac odrazu.
a co ci wpładło w oko
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Podobają mi się: woda termalna Vichy, krem i żel do twarzy LRP. Znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Odpisane
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
w wątku i poza nim mam masę rzeczy z Twojej wish, mi podoba się u Ciebie:
*Maska regenerująca – ekspresowa –Kąpiel Agafii - NOWA *Maska do włosów SIEDMIU SIŁ – Kąpiel Agafii – NOWA *Olejek wzmacniający – Kąpiel Agafii *Złota maska ajurwedyjska – Planeta Organica |
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłabym zainteresowana raczej całością. Szampony z Bioxsine mam 2 do włosów suchych i normalnych albo w wersji do włosów przetłuszpczających się
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy, szczególnie tych te do włosów, znajdziesz w ogóle coś u mnie?
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak Ci się bardzo nie spieszy z wymianką to w czwartek będę miała luźniejszy dzień to napiszę co mam jeszcze z Twoich chciejstw poza wątkiem bo dzisiaj ani jutro nie dam rady
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
dziś sprawdzę co i jak z datami… Khadi do włosów to ja stosuje ten z migdałem, ten drugi raczej do ciała/twarzy… ale jak kto woli
|
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
Poza wątkiem jeszcze mam szampon z Mango z Klorane, Pharmaceris szampon wzmacniający , żele do mycia twarzy dla cer mieszanych i trądzikowych: Bioderma 200 ml, Uriage Hyseac 50 ml kilka sztuk, Avene Cleanance kilka małych 30 ml miniatur żelu i wiele innych ...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

lub nowy grzebień TBS