|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy (odlewki) w czerwcu, zapraszam :)
nieaktualne
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2016-08-08 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy (odlewki) w czerwcu, zapraszam :)
coś za:
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dior, Poison - 8 ml
Shiseido, Zen (wersja 2000) pojemność 4 ml minus dwa psiki Jo Malone Lime Basil & Mandarin Cologne - 2 ml Trouble czy znalazłabyś coś u mnie za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie? Przygarnę wszystkie w komplecie
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Coś za:
Bijan, B. Exquisite edp, 7-8 ml Dior, Poison - 8 ml Shiseido, Zen (wersja 2000) pojemność 4 ml minus dwa psikil Thierry Mugler, Womanity edp - 1,5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A na ile pi razy drzwi wyceniasz te próbki? Tak orientacyjnie
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za całość?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za bijan?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
KM została 1 szt.
mogę oddać wszystko co chciałaś prócz wody YR |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Byłam u Ciebie w ciuszkowym i niestety nic nie znalazłam,może masz jeszcze coś,czego mogłabyś się pozbyć. Większa wymianka wyszłaby korzystniej. Szukam perfum,suplementow na włosy, półfabrykatów do biżuterii. Podkładu pure light raczej nie oddam za odlewki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
oki
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Daj znać co by Cię u mnie interesowało i będziemy gadać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niestety nie wiem z czego zrobiony
![]() wymiary (o ile taką dzianinę da się zmierzyć) ![]() długość ok.70 cm. szerokość ok. 40 cm (2x) do 60 cm rękaw zaczyna się na przedramieniu, więc mierzę od środka grzbietu (tam gdzie zazwyczaj jest wszyta metka) 80 cm Dla jasności. Manekin na którym jest sweterek ma roz.36 .Ja mam roz.34 i 164 cm, wzrostu i rękaw (jak spuszczę ściągacz z nadgarstka) sięga mi do czubków palców a sweterek mam prawie do połowy uda. Czym tęższa osoba tym będzie krócej sięgał. Jak widać dopasowuje się do każdej sylwetki . Długość jest bezszwowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
mogę oddać:
- Benefit - POREfessional baza minimalizująca pory 3ml - Tołpa - białe kwiaty, aksamitne mleczko do demakijażu - przetestowane - Floslek - regenerujący krem ochronny do skóry suchej/zniszczonej - mogę zrobić niewielką odlewkę Daisy Marc Jacobs - ale nie mam atomków sorki, że tyle musiałaś czekać, ale mam mega kocioł ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
W sprawie wymiarów postaram się dać znać do jutra (piszę, żebyś nie pomyślała, że urwałam 'negocjacje')
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Sukienka:
78% bawełna 20% poliester 2% elastan Wymiary: talia: tak jak pisałam będzie dobra do 68cm w talii - ja mam 67 i lekki 'luz' długość: 86 pachy: 37x2 (mierzone na płasko) od miejsca gdzie zaczyna się talia do dołu jest dokładnie 48,5cm. Dekolt nie jest duży, w razie czego przy metce jest dodatkowy guziczek - można doszyć i zapinać sukienkę nieco wyżej ![]() Sweterek: Przy sweterku nie ma metki ze składem materiału, bo sweterek jest ażurowy i brzydko to wyglądało.Przeważnie te metki odcinam i tak jest w tym przypadku.Zostawiam tylko te przy szyi (jeśli nie drapią i nie "wychodzą") Wymiary (mierzone na płasko) długość:59 pachy:38x2 rękaw:45 Stan obu rzeczy oceniam na b.dobry - nie są sprane czy znoszone. ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- A czego szukasz z kosmetyków? Może uda mi się coś znaleźć poza wątkiem ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Przejrzałam kosmetyki i mam jeszcze: -ok 40% delikatnego płynu do demakijażu z Bourjois -odlewkę 15ml żelu hialuronowo-peptydowego z Biochemii Urody -resztkę kremu do stóp Nivelazione do popękanej i suchek skóry stóp (starczy na przetestowanie z 2 razy) -nowy krem do rąk synergen (taki w kolorowym opakowaniu) -cień Essence z jednej z ostatnich limitek Cookies&Cream w odcieniu 01 So hot, donut!, kupiony w kwietniu, użyty kilka razy - mogę zrobić odlewkę: 3ml Flowerbomb/5ml Escada Magnetism/5ml Perles de Lalique/ 10-15ml Avon Today i dołożyć jakiś drobiazg w gratisie ![]() Edytowane przez AudreyS Czas edycji: 2014-06-20 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Spróbuję Cię jeszcze pokusić;-)
Mam próbki (kilka razy psiknięte w celach testów, w razie czego mogę jeszcze zrobić fotkę): Ungaro (różowe) La petite robe noir Laura Biagotti Mistero di Roma Cacharel Lou Lou La Vie est belle (ok 2,5ml) i balsam perfumowany Carolina Herrera 212 Sexy 75ml - zużycie ok 25% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
sweterek nie gryzie
![]() ![]() Czyli Twój zestaw: Bijan, B. Exquisite edp, 7-8 ml Dior, Poison - 8 ml Shiseido, Zen (wersja 2000) pojemność 4 ml minus dwa psiki Jo Malone Lime Basil & Mandarin Cologne - 2 ml Thierry Mugler, Womanity edp - 1,5 ml Boucheron, Trouble edp - ok. 1,5 ml oraz męski zapach (nie ma na zdjęciu): Van Cleef&Arpels, Midnight in Paris edp - 11 ml za moje: 338. Nowa oliwka pod prysznic z olejkiem arganowym YR 352. Sweterek w kolorze miedzianym roz. M/L 385. Nowe próbki Kate Moss -została 1 szt. 250. obrączki srebrne - ta w kwiaty, rozm. 16 jeśli wszystko się zgadza zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.