|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
wymienie w czerwcu
Czesc chcialabym wymienic te kosmetyki najlepiej razem.
*Beyonce pulse nyc 50 ml - zostalo 65-70% *Playboy play it lovely 30 ml - zostalo 50% *Avon riviera goddess 50 ml - zostalo 60-65% *Avon summer white sunset 50 ml - zostalo 45% *Claire's mgielka truskawkowa 130 ml - zostalo 75% *Celine Dion sensational dezodorant perfumowany 75 ml - zostalo 60% *Avon AD maroccan oil szampon z marokanskim olejkiem arganowym 250 ml -nowy *Avon AD maroccan oil maseczka z marokanskim olejkiem arganowym -uzyta 2x *Avon AD maroccan oil lekki spray odzywczy z olejkiem arganowym - psikniete gora 4x *Avon AD maroccan oil kuracja z olejkiem arganowym (serum) - uzyte raz *schwarzkopf got2b smooth&chic lotion prostujacy wlosy - uzyty 2x *Dove therapy damage solutions colour care odzywka do wlosow farbowanych 200 ml - zostalo 70-75% *Gosh professional odzywka intensywnie nawilzajaca 500 ml - uzyta 6x *Max Factor facenity 3 in 1 w odcieniu golden 75 - uzyty max 6 x *Estee Lauder Double wear odcien 2C3 fresco - zostalo 75% *Maybelline dream touch blush róż w kremie odcien 02 peach - testowany *Essence stay all day podklad w odcieniu 40 soft honey - testowany *Mary Kay timewise podklad matujacy odcien beige - zostalo 40% moze wiecej *Avon mattifying matujacy podklad w odcieniu medium beige - uzyty max 6-7 x *Nyx hd studio podklad w odcieniu 04 sand beige - zostalo 65-70% *Green pharmacy scrub do stóp. olejek jodly olejek moreli - raz uzyty **Pat & rub by kinga rusin balsam do ciala samoopalajacy brazujacy 200 ml - zostalo 3/4 *Alterna bamboo smooth kendi intense maska do włosów - zostalo 85-90% Edytowane przez madziula240295 Czas edycji: 2014-06-29 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienie w czerwcu
coś za:
*Beyonce pulse nyc 50 ml - zostalo 65-70% *Playboy play it lovely 30 ml - zostalo 50%? ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- to dorzuć mi jeszcze: *Avon summer white sunset 50 ml - zostalo 45% i byłoby super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
*Beyonce pulse nyc 50 ml - zostalo 65-70%
*Playboy play it lovely 30 ml - zostalo 50% *Avon riviera goddess 50 ml - zostalo 60-65% *Avon summer white sunset 50 ml - zostalo 45% *Claire's mgielka truskawkowa 130 ml - zostalo 75% *Celine Dion sensational dezodorant perfumowany 75 ml - zostalo 60% *Dove therapy damage solutions colour care odzywka do wlosow farbowanych 200 ml - zostalo 70-75% *Gosh professional odzywka intensywnie nawilzajaca 500 ml - uzyta 6x *Estee Lauder Double wear odcien 2C3 fresco - zostalo 75% *Nyx hd studio podklad w odcieniu 04 sand beige - zostalo 65-70% *Green pharmacy scrub do stóp. olejek jodly olejek moreli - raz uzyty **Pat & rub by kinga rusin balsam do ciala samoopalajacy brazujacy 200 ml - zostalo 3/4 *Alterna bamboo smooth kendi intense maska do włosów - zostalo 85-90% cos u mnie? poza watkiem mam ejszcze perfumy: avon love i avon exotic beach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
*Beyonce pulse nyc 50 ml - zostalo 65-70%
*Playboy play it lovely 30 ml - zostalo 50% *Celine Dion sensational dezodorant perfumowany 75 ml - zostalo 60% cos u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
*Beyonce pulse nyc 50 ml - zostalo 65-70% *Gosh professional odzywka intensywnie nawilzajaca 500 ml - uzyta 6x ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
:)
|
coś za beyonce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Coś za:
Green pharmacy scrub do stóp. olejek jodly olejek moreli - raz uzyty **Pat & rub by kinga rusin balsam do ciala samoopalajacy brazujacy 200 ml - zostalo 3/4 *Claire's mgielka truskawkowa 130 ml - zostalo 75% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie:
*Estee Lauder Double wear odcien 2C3 fresco - zostalo 75% *Maybelline dream touch blush róż w kremie odcien 02 peach - testowany *Mary Kay timewise podklad matujacy odcien beige - zostalo 40% moze wiecej |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hej, cos u mnie moze za wszystko ?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
To co wymiana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Teraz mam zagwozdkę, czy bardziej lubię Pulse NYC, czy Naturelle.
Jutro obwącham NYC, to dam znać, czy ewentualnie byłabym zainteresowana. OK? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie wszystko poza 3 rzeczami czyli oprócz scrubu do stop,dove do włosów farbowanych i oprócz balsamu samoopalajacego
![]() Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Ziemi egipskiej z pędzlem juz nie mam,resztę mam i jednego bronzera nie ma.nie wszystko co na fotkach jest tylko co w opisie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- To jaka wymianke proponujesz ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
Clarise mgiełka truskawkowa Got2be Gosh professional Estee lauder double Mary key timewise Nyx hd studio podkład Alterna bamboo I tez nie wiem jak wyceniasz i co za to byś chciala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
![]() Beyonce pulse nyc Claire's mgielka truskawkowa Pat & rub by kinga rusin balsam do ciala samoopalajacy brazujacy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.