|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Most Wanted - wishlista KittyZa różowe rzeczy z wishlisty mogę oddać bardzo wiele. Oprócz tego jestem straszną gadżeciarą, łatwo mnie przekupić czymś markowym Listę będę uzupełniać jak coś nowego wpadnie mi do głowy Kosmetyki: - kosmetyki do makijażu i pielęgnacji ze średniej/wyższej półki (szczególnie zależy mi na 3 krokach Clinique i jakichś matowych cieniach dziennych) - perfumy, najchętniej miniaturki i próbki, nie lubię odlewek - maseczki do twarzy: nawilżające, przeciwtrądzikowe; praktycznie wszystkie, byle nie peel-of - nowe balsamy do ciała, nawilżające i wyszczuplające (ale nie masła i nie Soraya), najchętniej Dove lub Nivea - peelingi do ciała, ale nie cukrowe - żele do brwi - chodzi mi o takie utrwalające żeby brwi "nie wędrowały" ![]() - siateczkowe osłonki na pędzle - tuba na pędzle - pędzelek/grzebyk do brwi - produkty do włosów z L'oreal, Joico Ubrania i dodatki: - torebka nadająca się na co dzień: najlepiej duża kopertówka w kolorze nude, mile widziana Zara - portfel/porządne etui na dokumenty, karty - kardigany i narzutki w rozmiarze S/M, małe L - ubrania z Zary, Mohito w rozmiarze M/L - ciuchy i dodatki na siłownię, chętnie przygarnę jakieś topy lub fajne legginsy, poszukuję też czegoś co zmieściłoby kluczyk do szafki i odtwarzacz MP3 Książki: - Klątwa Tygrysa, tom 4 - Delirium - Sekretny dziennik Laury Palmer - Sto Lat Samotności - Potęga Podświadomości - autorzy: Haruki Murakami, Pawlikowska, Sophie Kinsella (również po ang) - książki o makijażu: Makijaż bez Tajemnic, Perfekcyjny Makijaż (Bobbi Brown), Makijaż z KatOsu Inne: - Victoria's Secret: parasolka, pojemna kosmetyczka podróżna - w ogóle jakaś podróżna kosmetyczka, taka która pomieściłaby pielęgnację - duża, płaska szczotka do włosów (paddle brush) - ozdobne poszewki na małe poduszki, najlepiej fioletowe lub szare - pudełka typu Glossybox albo z Sephory!!! - pachnące świeczki, tealighty: najlepiej waniliowe - suplementy diety z długim terminem ważności, szukam glukozaminy i ewentualnie jakichś dobrych witamin na włosy, paznokcie itd.
Edytowane przez GlamKitty Czas edycji: 2014-08-03 o 11:48 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Most Wanted - wishlista Kitty
To ja mam dużo z Twojej listy, ale książki mnie nie interesują
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post47109862
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam po ciuszki, jednak książki mnie nie interesują
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hm a co Ty na to:
Czarny wkład mac carbon Lancome ode lancome zegarek flo tusz revlitalash za Torbę Amilie korektor mineralny fair Mua paletka cienie sleek au naturel sleek storm avon incadessence blossom 2 woski mini yc 22. Carlos Ruiz Zafon - Gra Anioła 23. Carlos Ruiz Zafon - Cień Wiatru 24. Carlos Ruiz Zafon - Światła Września 25. Carlos Ruiz Zafon - Pałac Północy 26. Carlos Ruiz Zafon - Książę Mgły (nie ma na zdjęciu)
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam na sprzedaż taką kopertówkę Zary
![]() http://www.vinted.pl/kobiety/koperto...-roz-jak-socha |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
cos za kilka ksiazek
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.