![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LILOU, SKIN79, BIO-OIL, HARAJUKU, CALVIN KLEIN i złlote wisiorki w sierpniuNIEAKTUALNY zapraszam do nowego wątku w podpisie PROSZĘ PRZECZYTAJ !!! NIE PROPONUJ WYMIANY JEŚLI NIE MASZ MODNYCH i ELEGANCKICH CIUSZKÓW W ROZMIARZE 32. wish Obecnie noszę ubrania w rozmiarze 32 i interesują mnie tylko modne eleganckie ciuszki w kolorze żywej czerwieni, wrzosu, biel, biel łączona z czernią, granat z bielą oraz grafit. Buty 37 i szukam tylko i wyłącznie sportowego obuwia. Po za tym jestem najbardziej zainteresowana wszystkim pandorkowatym w tym srebrną bazą. Beadsy mogą być z Apartu i innych firm byle srebrne. Oprócz tego szukam naturalnej pielęgnacji i perfum w adekwatnych pojemnościach. Mogą być miniatury i odlewki. Szukam torby do laptopa 17 cali. Mogę być zainteresowana biżuterią sutache i innymi wyrobami hand made ale tylko bardzo starannie wykonanymi. Jeśli masz coś z prawdziwymi perłami również rzecznymi lub bursztynem też jestem tym zainteresowana. Szukam również sztywnej srebrnej obroży na szyję. Za drobniejsze rzeczy z mojego wątku chętnie wezmę apaszki, rękawiczki, perfumy Oriflame Avon ale tylko nowe na prezenty. Można kusić bransoletkami mokobele ale tylko z naturalnych kamieni za szklane dziękuję. Szukam również dla mojej mamy chust robionych na szydełku lub drutach albo coś w rodzaju poncho. mam na wymianę; 1. Skin79 Chiffon BB Mousse - Mus BB.NOWOŚĆ ! , rewelacyjny mus BB świetnej marki skin79. Otwarty i 2 razy testowany. Jest świetny na lato, nie zapycha. 2. SVR antyperspirant. Otwarty i badany organoleptycznie. Raz użyty na dłoń w celach badawczych. 3. Perman puszek do pudru. Totalna rewolucja w dziedzinie nakładania pudru!!! Puszek jest uszyty z kosztownego Hiszpańskiego weluru. Nowy i nieużywany. 4. Komplet nowych kosmetyków Oriflame, metaliczny lakier (ni to stare jasne złoto ni to srebro, bez brokatowych drobinek) oraz soczysta czerowna pomadka o przedłużonej trwałości. Nadają sie idealnie na prezent. 5. Nowy lakier boga makijażu Horsta Kirchbergera w kolorze pastelowego fioletu. Użyty raz na 2 paznokcie, niestety nie mój kolor. 6. Kolczyki nowe raczej nie srebrne bo nie widzę próby, dlatego oddam za drobiazg lub na dołożenie do wymiany. 7. Drobna biżuteria Reserved i Opia. Na dołożenie do wymiany. Nie wymieniam pojedynczo. 8. Podkład Clinique nowy bez kartonika dwa razy testowany, niestety źle dobrałam kolor, raczej do naturalnej cery niż opalonej nr 4 takijakten PERFUMY WYMIENIAM TYLKO NA INNE PERFUMY, miniatury i odlewki. 1. Harajuku nowe 30 ml 2. Monoi ubytek widoczny na foto, pozostało ok 40 ml 3. Mont Blanc Men odlewka 10 ml - świeża. Edytowane przez LadyOdor Czas edycji: 2014-09-16 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: LILOU, SKIN79, BIO-OIL, HARAJUKU, CALVIN KLEIN i złlote wisiorki w sierpniu
To co w tym poście wymienię tylko na;
-bazę srebrną Pandora i elementy do niej. -obroże srebrną sztywną na szyję. -Angel TM 1. Bransoletka Lilou (grawer; "Man Forever Your" "Are You Special") 2. Złoty wisiorek z metką pr 585 waga ok 1 gr 3 Złoty elegancki wisiorek pr 585 waga ok 1 gr dokładka 4. Bransoletka Lilou z koniczynką (sygn Lilou) rezerwacja Edytowane przez LadyOdor Czas edycji: 2018-03-02 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LILOU, SKIN79, BIO-OIL, HARAJUKU, CALVIN KLEIN i złlote wisiorki w sierpniu
Tak, wstępnie Nina za G (jeszcze się zastanawiam, bo to wymianka w ciemno, nie znam tego zapachu) i za olej i pudła coś... Jak teraz patrzę na Twoje rzeczy, to podoba mi się Bio oil i ten puszek (ile on jest wart? bo nie wiek jak kalkulować
![]() ile pudełek, bo mi nie odp?? Za tonik z kwasami jednak dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Ok to ja na spokojnie popatrzę ile mam różowych pudełek i międzyczasie może wyjaśni się sytuacja z perfumami ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
3. Bio-Oil specjalistyczny olejek do ciała na blizny, rozstępy, nierówny koloryt, do skóry suchej 60 ml pojemność wyjściowa, niewielki ubytek widoczny na fotce.
cos u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() zła:jednak rezygnuje z zapachu ![]() dobra: pudełek mam dużo ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Tak, ona jest na oczy (taka do lodówki ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- I odleweczkę?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
perfumoholiczka
|
Dalej mnie kusisz Harajuku
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To może innym razem nam się uda, bo ja z kolei bio-oil już nie potrzebuje (mam się rozmyśliła, miał być dla niej), tonik z kwasem mam, a szamponu lusha i puszku nie chce
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się obie Twoje złote zawieszki i ten pierścionek ze zdjęcia który mi wysłałaś na priv. Wszystkie rzeczy o które u mnie pytałaś są do wzięcia, jakbyś widziała wymianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
mam w wątku bizuterie swarovskiego, zobacz
![]() ___________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=762749 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
odpisane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Może coś u mnie za Bio-oil i / lub CK? Zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ZA flowerparty YR 30ml jest zafoliowane? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
hoop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
hoop!
Edytowane przez LadyOdor Czas edycji: 2014-08-10 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
zapraszam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dam znać we wtorek wieczorem/środę rano ok?
![]() Wtedy obwącham sobie flowerparty, bo muszę je sobie przypomnieć a dopiero we wtorek będę na mieście. Poczekasz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Za Narciso szukam tylko perfum.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie za Skin79 Chiffon BB Mousse ?
POzdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za biżuterię?
![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
zapraszm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
![]()
up!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam za zamieszanie. Nie spojrzałam w wątek i automatycznie odpowiedziałam pamiętając, że chciałam olejek. Niestety Narciso za CK nie oddam, nawet z dokładką. Wolałabym jeden zapach tzw."pewniak". Muszę zredukować kolekcję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej, zgodnie z umową odzywam się dziś
![]() powąchałam zapach, jest cudny ![]() ![]() czyli SVR Provegol płyn micelarny nowy 500ml Iwostin żel do mycia nowy 100ml ZA Yves Rocher Flowerparty 30ml jeśli pasuje, zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
dokładki zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.