|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Grudniowe wymiany! Dove, AA, Lo'real i inne :)
Hej
![]() Chciałabym się wymieć po raz pierwszy. Nie mam doświadczenia, ale mam nadzieję, że mi pomożecie i pójdzie sprawnie ![]() kolor szary - już nieaktualne fioletowy - właśnie pertraktuje, ale jeszcze możesz pytać ![]() Zwracam uwagę na kolejność propozycji wymian, więc pisz śmiało ![]() Produkty które chcę wymienić to: BALSAMY: - balsam, Dove, Firming, 400 ml, data ważności : 21265BX, pozostało ok. 70% - balsam, Dove, Purly Pampering, 250ml, data ważności: 3007KBX, pozostało 80% - balsam Cztery Pory Roku, Rozświetlający balsam do Ciała, Ecodermine, 250ml, data ważności : 02.2015, pozostało 95 % (raz użyłam) - balsam AA, Ciało wrażliwe, Odżywczy balsam do ciała z masłem malinowym, Zmysłowa malina, 250 ml, data ważności : 0113021, pozostało 80% - balsam Sephora, Mango, 190ml, data ważności : 2111C (nie wiem, czy jest jeszcze ważny, jeśli nie, to nie jest do wymiany, tylko do śmietnika), pozostało 90% KREMY DO TWARZY (dokładka 8.12.2013): - Ziaja 25+, krem nawilżający matujący, dla cery tłustej i mieszanej,50ml, data ważności: 10.2014, pozostało 50% - AA, Pielęgnacja młodości, +18, krem matujaco- normalizujący na dzień , 50 ml, data ważności : 0412051, pozostało 60% - L'oreal Revitalift, krem na noc, 50ml, data ważności : 28J901, nowy FOLIA. - Garnier, Czysta Skóra, Krem nawilżający długotrwały efekt matujący, 75ml, data ważności : 22J203, pozostało 95% (raz użyłam) dokładka (nie ma zdjęcia, ale na życzenie mogę oczywiście zrobić): - L'oreal Nutri - Gold Light & Silky, Nawilżająca terapia odżywcza na dzień, 50ml, NOWY FOLIA, - L'oreal Nutri - Gold Light & Silky, Nawilżająca terapia odżywcza na noc, 50ml, NOWY FOLIA, - L`Oreal, Triple Active Nutrition, Krem przeciw suchości skóry, 50ml, NOWY FOLIA, - L'oreal, serum Revitalift laser X3, 30ml, pozostało 95% -L'oreal Revitalift laser X3, krem pod oczy, 15ml, NOWY FOLIA - Ziaja, Ulga Dla Skóry Wrażliwej, Kremowy żel myjący do twarzy i ciała, 400ml, pozostało 60% INNE: -Ziaja PRO Peeling Enzymatyczny 270ml, data ważności: 01.2016, pozostało: 80% - Dove, odżywka do włosów w sprayu, bez spłukiwania, Intense repair, 200ml, data ważności: 21175 CY, pozostało 45% - Ziaja, Intima, kremowy plyn do higieny intymnej, z kwasem hialuronowym, nawilżający, 500ml, 03.2015, pozostało: 70% - L'oreal, Elseve, Total repair Extreme, Błyskawiczna terapia dla włosów zniszczonych - ampułki z odżywką - mam ich kilkanaście sztuk, jedna ma pojemność 20ml, data ważności : 22K30V Moja wishlista : - lubię serię Ziaja Bio Olejki - winogronowa i awokado(mleczka, kremy z tej serii) - żele pod prysznic Dove, Palmolive - szukam pudru transparentnego - najchętniej Jadwiga dla cery tłustej i mieszanej - Oliwka HIPP lub babydream - cienie Inglota - fajne książki lub biżuteria - dezodoranty w sprayu Dove - podkład mineralny - b. jasny - oleje naturalne - paletki SLEEK'a Wszystkie te rzeczy najchętniej wymienię w Warszawie (zaoszczędzimy obydwie na przesyłce) lub wysyłając za pobraniem, ew. paczkomat. Lista będzie się powiększać ![]() Zapraszam dziewczyny do swoich propozycji wymian! Edytowane przez madameNancy Czas edycji: 2013-12-19 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe wymiany! Dove, AA, Lo'real i inne :)
- Ziaja 25+, krem nawilżający matujący, dla cery tłustej i mieszanej,50ml, data ważności: 10.2014, pozostało 50%
-Ziaja PRO Peeling Enzymatyczny 270ml, data ważności: 01.2016, pozostało: 80% - L'oreal Revitalift, krem na noc, 50ml, data ważności : 28J901, nowy FOLIA. Coś u mnie za powyższe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- balsam, Dove, Purly Pampering, 250ml, data ważności: 3007KBX, pozostało 80% L'oreal Revitalift, krem na noc, 50ml, data ważności : 28J901, nowy FOLIA. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
balsam AA, Ciało wrażliwe, Odżywczy balsam do ciała z masłem malinowym
Ziaja PRO Peeling Enzymatyczny 270ml coś u mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej,
taka mini wymianka tylko za połowę kremu raczej mi się nie opłaca, nie zależy mi na nim aż tak bardzo. Dzięki i do następnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej, może znajdziesz coś u mnie? podoba mi się u CIebie kilka rzeczy..
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=727311 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
- L'oreal Nutri - Gold Light & Silky, Nawilżająca terapia odżywcza na dzień, 50ml, NOWY FOLIA,
- L'oreal Nutri - Gold Light & Silky, Nawilżająca terapia odżywcza na noc, 50ml, NOWY FOLIA, - L`Oreal, Triple Active Nutrition, Krem przeciw suchości skóry, 50ml, NOWY FOLIA, -L'oreal Revitalift laser X3, krem pod oczy, 15ml, NOWY FOLIA coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
up up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
odpiszesz mi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() Znajdziesz coś u mnie za: - balsam, Dove, Purly Pampering, 250ml, data ważności: 3007KBX, pozostało 80% - Ziaja 25+, krem nawilżający matujący, dla cery tłustej i mieszanej,50ml, data ważności: 10.2014, pozostało 50% -L'oreal Revitalift laser X3, krem pod oczy, 15ml, NOWY FOLIA - Ziaja, Ulga Dla Skóry Wrażliwej, Kremowy żel myjący do twarzy i ciała, 400ml, pozostało 60% Mogłabym wymienić się osobiście w Warszawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
podkłady chciałabym wymienić na perfumki z wyższej półki
![]() pozdrawiam
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Nigdy nie wąchałam Noa Cacharel ale z opisu nut zapachowych te perfumy wydają się być bardzo ciekawe
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
a powiedz mi proszę kiedy je zakupiłaś?
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
a wymieniłabyś Noa Cacharel Summer Edition na
Podkład mineralny Meow, poj. wyjściowa 30g, odcień 1 - sleek mau,? bo tego drugiego już nie mam...
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie? podoba mi sie loreal ampułki z odżywką oraz dove odżywka w sprayu i kilka balsamów i moze krem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście, może jeszcze sobie coś wybierzesz z mojego wątku?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To moze za
- Dove, odżywka do włosów w sprayu, bez spłukiwania, Intense repair, 200ml, data ważności: 21175 CY, pozostało 45% - L'oreal, Elseve, Total repair Extreme, Błyskawiczna terapia dla włosów zniszczonych - ampułki z odżywką - mam ich kilkanaście sztuk, jedna ma pojemność 20ml, data ważności : 22K30V (ile ampułek jesteś w stanie oddać?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę nic takiego znaleźć, ale ręczę że produkty są świeżutkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Pójdę jutro do sephory lub douglasa i powącham te perfumy;p wole być ich pewna
![]() pozdrawiam
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
To ja pisze PW i tam ustalimy szczegóły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hejka, byłam w sephorze, powąchałam ten zapach i mnie nie zachwycił ;p nie mówie, że to nie moja bajka, bo zapach nawet ładny, ale nie na tyle, żebym się nim psikała. Czegoś mu moim zdaniem brak.
Muszę zrezygnować z wymianki, bo nie chce perfum których używać nie będę. Przepraszam za zawracanie głowy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.