![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
CZERWIEC Sylveco, Bourjois, UD, Yankee Candle, Inglot, Revlon, SKIN79, Toni&Guy, BU
(ups, chyba trochę zatrzymałam się w czasie, proszę o poprawienie tytułu z czerwca na lipiec
![]() Witam serdecznie i zapraszam do wymiany! ![]() Najchętniej wymienię się od razu za więcej rzeczy, żeby nie wydać fortuny na przesyłki. Chcę się już tego wszystkiego pozbyć i opróżnić szufladę ![]() Czego szukam: zapach Victoria's Secret Bombshell we wszelkiej formie The Balm, Bahama Mama Bikor, Ziemia Egipska Affinitione 24h 10IVORE waterproof powder Aussie, odżywka w sprayu Molecule 01 na wypróbowanie Sylveco, szampon pszeniczno-owsiany (i inne z naturalnym składem) SKIN79, Crystal Peeling Gel (lub jakiś inny dobry peeling enzymatyczny) Naturalne masła do ciała, kremy do rąk, stóp Oliwki do ciała HIPP lub Babydream Balsamy do włosów Agafii Bazy pod cienie (oprócz Urban Decay, Artdeco, Hean; szukam czegoś co zadziała na moje powieki ![]() Żele antybakteryjne do rąk Yankee Candle - świeca lub woski Soft Blanket (inne też) Melisski ![]() Koszulki do biegania ale nie wykluczam innych rzeczy ![]() RZECZY ŚWIEŻO DODANE ZAZNACZAM NA ZIELONO
If you change nothing, nothing will change! Edytowane przez azaina Czas edycji: 2014-08-15 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: CZERWIEC Sylveco, Bourjois, UD, Yankee Candle, Inglot, Revlon, SKIN79, Toni&Guy
DO WYMIANY
Pielęgnacja: 1. Sylveco, lipowy płyn micelarny - nowy 2. Sylveco, lekki krem nagietkowy - nowy 3. Stiefel, Physiogel, Hypoalergiczny żel myjący do skóry suchej i wrażliwej - użyty jeden raz, data ważności: 05.2016 4. La Roche Posay, Effaclar K próbka - dorzucę do wymiany, jeśli ktoś będzie chciał wypróbować 5. Olej tamanu z Biochemii Urody - została resztka, na wypróbowanie 6. Epiduo - zakupione ok. 2-3 miesiące temu, pozostało go ok. 90% (maść na receptę, więc usuwam) 7. Bielenda dwufazowy olejek do kąpieli Ameryka jagoda acai&awokado - nowy 8. Regenerum do paznokci - użyte jakieś 5 razy 9. Toni&Guy Sea Salt Spray 75ml - na pewno jest jeszcze połowa, wydaje mi się, że ponad 21.07. - Radical mgiełka wzmacniająca - zużycie jak na zdjęciu - Radical serum ziołowo-witaminowe - zostało 80-90% 22.07. - Crystal ałun - naturalny dezodorant w kamieniu - używany, opakowanie jest trochę sfatygowane, bo przez pewien czas przewalał się w szufladzie ![]() ![]() - Gąbka - nowa - Lirene Dermoprogram, Body Arabica, Balsam brązująco - ujędrniający caffe MOCHA - zostało jakieś 80-85% (zużycie widać nawet na zdjęciu) - Marion, Termoochrona, Serum chroniące włosy przed działaniem wysokiej temperatury - po dacie ważności (było ważne do czerwca tego roku), zostało go na pewno przynajmniej połowa, bo nie używałam go dużo - Pharmaceris T, Sebo - Almond Peel 10% (Krem złuszczający do cery trądzikowej - II stopień złuszczania) - zostało go już raczej niewiele, trudno mi powiedzieć ile, na pewno wystarczy na przetestowanie
If you change nothing, nothing will change! Edytowane przez azaina Czas edycji: 2014-08-15 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: CZERWIEC Sylveco, Bourjois, UD, Yankee Candle, Inglot, Revlon, SKIN79, Toni&Guy
Makijaż:
10. Bourjois, puder Healthy Balance nr 52 (vanille) - zużycie niewielkie (jak na zdjęciu) 11. Manhattan clearface powder&make up nr 76 sand - nowy, ale bez gąbeczki 12. Bourjois, Healthy Mix (Podkład rozświetlający), nr 51 - użyty jeden raz (wycisnęłam 2-3 pompki) 13. Revlon Colorstay 180 SAND BEIGE, wersja dla skóry normalnej/suchej - wydaje mi się, że jest go około pół buteleczki 14. Pierre Rene podkład Skin Balance nr 20 Champagne - użyty parę razy 15. SKIN79 BB cream Intense Classic Balm - trudno mi określić, ale na pewno jest go jeszcze połowa 16. W7 Trends, Honolulu Bronzer - zużycie niewielkie (jak na zdjęciu) 17. W7 Trends, Candy Floss Brightening Face Powder (Rozświetlający róż do policzków) - zużycie niewielkie (jak na zdjęciu) 18. Róż Inglot nr 72 wkład - zużycie niewielkie (jak na zdjęciu) 19. Catrice, Defining Blush (Róż do policzków), kolor 040 Think Pink - zużycie niewielkie (jak na zdjęciu) 20. Urban Decay baza pod cienie - odlewka, którą mam z wymiany (pojemniczek, w którym się znajduje ma 7ml, a samej bazy jest ok. 5ml) 21. Astor, Big & Beautiful BOOM! Volume Mascara (Tusz dodający objętości) - nowy. nie wiem jaka jest data ważności i kiedy został kupiony (dostałam go w prezencie), ale tusz jest mokry, wygląda na świeży. jedynie naklejka z kodem kreskowym i opisem (na zakrętce) jest trochę "poobdzierana", nie wiem czy to komuś przeszkadza, ale wolę napisać 22. Maybelline, Eye Studio, Lasting Drama Gel Liner (Eyeliner w żelu) z pędzelkiem - zużycie niewielkie (jak na zdjęciu) 23. Technic, High Lights (Rozświetlacz do twarzy) - zużyta 1/3 (widać na zdjęciu) - za drobiazg 24. Pędzel Sense&Body do podkładu - nowy 22.07. - Iwostin, Correctin Purritin, Fluid matujący trwale kryjący dla skóry trądzikowej SPF 30, kolor jasny - zostało pół tubki, chyba nawet ponad - Pomadka Essence w kolorze 01 Frosted - zużycie minimalne - Pomadka-błyszczyk Bell Glam&Sexy w kolorze nr 45 - zużycie minimalne (napisy na opakowaniu trochę starte)
If you change nothing, nothing will change! Edytowane przez azaina Czas edycji: 2014-07-24 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
25. Lakiery do paznokci (za drobiazgi)
Podaję w takiej kolejności jak na zdjęciach. Kolory mogą się różnić, więc polecam sprawdzać w googlach swatche. - Delia, Coral, nr 155 - Delia, Coral, nr 139 - Delia, Coral, nr 115 - Wibo, Trend Edition, nr 3 - Lovely Classic, nr 29 - Lovely Snow Dust, nr 1 - Joko, nr J153 Marilyn Monroe - Joko, nr J166 Secret Pink - Wibo (nie widzę nr) - Wibo, nr 390 26. Woski Yankee Candle Nie będę ich dodatkowo opisywać, ponieważ wszystko widać na zdjęciach Honey Blossom, Garden Sweet Pea, Treehouse Memories, Buttercream, Pink Sands, Coastal Waters, Whoopie Pie, Red Velvet, Christmas Memories, Salted Caramel, Golden Sands, Vanilla Lime, Lovely Kiku, Champaca Blossom, Pink Dragon Fruit - już nie ma! zostały mi: Under The Palms, Snow In Love, November Rain, Snowflake Cookie i Merry Marshmallow 21.07. Perfumy: 27. FM - Coco Mademoiselle wyjściowo 30ml - zużycie jak na zdjęciu, napisy są trochę starte 28. C-THRU black diamond wyjściowo 75ml - zużycie jak na zdjęciu 22.07. 29. Wyciorki do czyszczenia zębów/aparatu ortodontycznego ![]()
If you change nothing, nothing will change! Edytowane przez azaina Czas edycji: 2014-07-22 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś za wszystkie woski?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja też po wszystkie woski. ZAPRASZAM d
![]()
![]() |
#8 |
Chimay
|
coś za
1. Sylveco, lipowy płyn micelarny - nowy 3. Stiefel, Physiogel, Hypoalergiczny żel myjący do skóry suchej i wrażliwej - użyty jeden raz, data ważności: 05.2016 6. Epiduo - zakupione ok. 2-3 miesiące temu, pozostało go ok. 90%?
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() 1. Sylveco, lipowy płyn micelarny - nowy 2. Sylveco, lekki krem nagietkowy - nowy 3. Stiefel, Physiogel, Hypoalergiczny żel myjący do skóry suchej i wrażliwej - użyty jeden raz, data ważności: 05.2016 4. La Roche Posay, Effaclar K próbka - dorzucę do wymiany, jeśli ktoś będzie chciał wypróbować 5. Olej tamanu z Biochemii Urody - została resztka, na wypróbowanie 7. Bielenda dwufazowy olejek do kąpieli Ameryka jagoda acai&awokado - nowy 16. W7 Trends, Honolulu Bronzer - zużycie niewielkie (jak na zdjęciu) 17. W7 Trends, Candy Floss Brightening Face Powder (Rozświetlający róż do policzków) - zużycie niewielkie (jak na zdjęciu) 23. Technic, High Lights (Rozświetlacz do twarzy) - zużyta 1/3 (widać na zdjęciu) - za drobiazg 24. Pędzel Sense&Body do podkładu - nowy
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
10. Bourjois, puder Healthy Balance nr 52 (vanille) - zużycie niewielkie (jak na zdjęciu)
11. Manhattan clearface powder&make up nr 76 sand - nowy, ale bez gąbeczki 12. Bourjois, Healthy Mix (Podkład rozświetlający), nr 51 - użyty jeden raz (wycisnęłam 2-3 pompki) coś u mnie? oddam duuużo ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post47328703 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za woski?
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post47109862
Ja po sylveco
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej podoba mi sie u Ciebie : Sylveco lipowy plyn micelarny,
Sylveco,krem. Physiogel, zel myjacy.BB Cream Skin. Spray Salt. Zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za pozostałe woski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
1. Sylveco, lipowy płyn micelarny - nowy 12. Bourjois, Healthy Mix (Podkład rozświetlający), nr 51 - użyty jeden raz (wycisnęłam 2-3 pompki) 24. Pędzel Sense&Body do podkładu - nowy Wszystkie woski?
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Chimay
|
A w pozostałych wątkach sprawdzałaś?
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś za 12. Bourjois, Healthy Mix (Podkład rozświetlający), nr 51 - użyty jeden raz (wycisnęłam 2-3 pompki)
![]() |
#21 |
Chimay
|
Mam w nim nie tylko książki
![]() No nic, może innym razem
![]() |
![]() |
#22 |
Wieczne Kutango
|
Oddałabym Ci wszystkie rzeczy które chciałaś ale kurczę nic nie widzę w Twoim wątku..
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
o, kurcze, ile Ty masz fajnych rzeczy! bardzo chętnie sie wymienię
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za bb skin79, róż w7 i woski?
---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ---------- wszystko co wymieniłaś chętnie oddam, a w zamian bym najchętniej przygarnęła to co wymieniłam w tym tyle wosków ile możesz oddać
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1. Sylveco, lipowy płyn micelarny - nowy 2. Sylveco, lekki krem nagietkowy - nowy 3. Stiefel, Physiogel, Hypoalergiczny żel myjący do skóry suchej i wrażliwej - użyty jeden raz, data ważności: 05.2016 9. Toni&Guy Sea Salt Spray 75ml - na pewno jest jeszcze połowa, wydaje mi się, że ponad
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś za 3,10, 17 i 23?
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
cos za woski?
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- a jakie Ci zostana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za cos z tych rzeczy:
1. Sylveco, lipowy płyn micelarny - nowy 2. Sylveco, lekki krem nagietkowy - nowy puder bourjois puder manhattan podklad bourjois woski yc? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.