|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię kolorówkę
Wymienię kolorówkę, której nie używam. Jestem makeupoholiczką, więc mam tego mnóstwo
![]() Zaznaczam, że plamy w tle nie są brudem tylko naturalnym ubarwieniem mojej toaletki ![]() Mam do wymiany: TWARZ 1. puder sypki Inglot 30g nr 14 ( dla dosyć bladych osób, nie ma dużego krycia) zużycie znikome jak widać na zdjęciu, kupiony 2 mc temu (aż wstyd przyznać że już się go pozbywam ![]() Najchętniej wymienię na podkład Rimmel match perfection classic Ivory albo korektor Rimmel Match Perfection 030 Classic Beige albo jaśniejszy w tubce 2. podkład Kobo Ideal Cover w odcieniu Suntanned, parę razy maźnięty pędzlem, kupiony w maju 3. Bronzer mapka z Sensique, kupiony ok. rok temu, ważny do lutego 2015 4. rozświetlacz Essence z limitowanki The Twilight Breaking Dawn. Nie mam pojęcia kiedy go kupiłam, ale ma 24 mc ważności, więc nie powinien byc po terminie. OCZY 1. Cienie Inglot 338 MATTE (kupiony w tym mc), 420PEARL (kupiony 2 mc temu), 106 AMC SHINE (kupiony w grudniu) , ledwo maźnięte 2. paletki cieni Lovely terra cotta compact nr 1 i 4, ważne do czerwca 2015, trochę używany tylko 1 cień z tych paletek 3. paletka poczwórnych cieni Rimmel smokey brun , ważna do 06.2015 4. cienie pierre rene 2 effects eye shadow w odcieniu milk and choco, brąz zużyty w 1/3, ważne jeszcze pół roku 5. Catrice słynny kamelen czyli C'mon Cameleon , ważny do stycznia 2015 6. Lovely holographic eyes -podwójne cienie brąz i jasny beż, kupione rok temu, zużycie niewielkie 7. Catrice cień w kremie Lord of the Blings, zużycie duże ok. 3/4. Cień jest na pewno po terminie ale zachowuje właściwości 8. biała kredka Catrice, zastrugana ok 4 razy, kupiuona 8mc temu 9. cień w kredce stays no matter what 07 whipped white frosting, kupiona 3 mc temu, użyta 2 razy, nigdy nie strugana 10. cienie quattro Catrice nr 080 Yellow Submarine, zużycie znikome, kupione pół roku temu 11. cienie podwójn llovely matte makeup kremowy i zgniła zieleń, kupione rok temu, prawie nie używane USTA 1.szminka Rimmel Kate Moss nr 103 użyta kilka razy, kupiona rok temu 2.szminka Wibo Elixir 04 użyta kilka razy 3. lakier do ust Rimmel Apocalyps w odcieniu Apocaliptic, nigdy nie miała przyjemności znaleźć się na moich ustach, kupiony na ostatniej promocji -40 w Rossmanie 4. Tint Gloss Super Stay 10 h Maybelline Infinitely fuchsia, iżyty 2 razy, kupiony na ostatniej promocji w Rossmanie Postaram się przesłać zdjęcia. NA CO WYMIENIĘ (Nie ukrywam, że wymieniamj tylko na nieprzeterminowane kosmetyki. Chętnie wymienię zbiorczo wszystkie cienie na jeden fajny produkt lub kilka innych produktów na jeden.) 1. podkład Rimmel match perfection Classic Ivory 2. korektor Rimmel match perfection 030 3. Puder Rimmel stay matte transparentny 4. pędzel do różu lub duofibre z Hakuro 5. kredka Essence w odcieniu Taupe Me 6. kredka do brwi w niezbyt ciepłym odcieniu brązu 7. cień Inglot 353 8. perfumy Avon Treselle 9. jasny korektor pod oczy z collection 2000 10. cienie z Wet and Wild w odcieniach beżu i brązu (trójki lub duże paletki najchętniej walking on eggshells) 11. korektor Catrice Camouflage Cream 010 Ivory 12. fajny różowy róż dobrej firmy np. Bourjois, Mac, 13. bronzer Benefit Dallas 14. coś fajnego z kolorówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię kolorówkę
niestety niczego sobie nie upatrzyłam
![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- chętnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz cos u mnie za puder inglot?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jestem niezmiennie zainteresowana, jeśli będziesz miała chwilę czasu, zajrzyj proszę do mnie
![]() Jeśli mogłabyś również u mnie zamieścić odpowiedź, byłabym wdzięczna ![]() Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-09-11 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.