![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Z chęcią wymienię... Luty
Witam
mam na wymianę ubrania w rozmiarze S/M buty 37 (wkładka 24 oraz 23,5cm) Nie posiadam sprecyzowanej listy,, wish,, , ale kocham sukienki oraz przyjmę odzież do fitnessu Aparat w wiekszości zdjęć przekłamał kolor lub zrobił ,,plamy,, ( zdjęcia robiłam przy dość słabym świetle), dlatego wstawiam zdjęcia z internetu. Nie robię zdjęć na sobie i nie mierzę ubrań, ale odpowiem na wszystkie pytania Noszę rozmiar S/M, mam 161 cm wzrostu Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2015-03-13 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z chęcią wymienię... Luty
Suknia ślubna Sposabella. Suknia może być noszona na 3 sposoby- z długim trenem, bez trenu oraz jako krótka z ozdobną szarfą. Więcej informacji podam na priv
Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2015-03-09 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Sukienka z baskinka MOHITO S (nowa ) - ma małą plamke
Sukienka bandażowa MOHITO S- z chęcią wymienię na inna sukienkę Sukienka MOHITO d S (raz założona)- wymieniona Sukienka Reserved S z grubszej dzianiny, wiosna/jesień prosta, dopasowana sukienka w mawiają S Sukienka New Look S/M wiązana na szyi, marynarka (przepraszam, że nie wyprasowalam) Sukienka robiona na szydełku, Bay 38, jest naprawdę przesliczna zdjęcie podgladowe sukienki Reserved Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2015-03-23 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Sukienka Quiz S
Tunika H&M 34 ale pasuje też na S/M Tunika H&M XS (pasuje również na S/M) Tunika River Island S/M (asymetryczna, dłuższa z tyłu, falbanka) Sukienka Denim Co 36, grubsza, elastyczny materiał, plecy troszkę bardziej wykrojone niż przód Bluzka z psem overesize, z metki S bluzka Oasis 34,ale pasuje też na S/M, szyfonowa dresowe żakiet Curry 36, ale będzie dobry na 38,ma wytloczone,, cekiny,, jakby skórzane czarny krótki, żakiet H&M, 34 sweterek waterfall szary melanż uni Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2015-03-17 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Spódnica Papaya 38 (uszyta z dwóch warstw, szyfonowa)
Spódnica Cropp z suwakiem z tyłu, 36, małe M Spódniczka z cekinow 36-40, na gumie spódnica z haftem, dwuwarstwowa 36-38 spodnica Atmosferę 36-38, szyfonowa na gumie, dwuwarstwowa w kolorowe serduszka Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2015-03-14 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Sukienka Atmosferaz metki 38, ale pasuje na 36. Kolor zmieniony przez aparat. W rzeczywistości amarantowy, bardziej intensywny. Po bokach i na dekolcie czarna przezroczysta siateczka. Materiał elastyczny . kolor najbardziej zzbliżony na ostatnim zdjeciu
wymieniona woskowanie spodnie Stradivarius S, raz założona, mają suwaki z przodu nogawki, bardzo elastyczne Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2015-03-23 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dokładam płaszczyk Hugo Boss 38
Czerwony ze złotymi napami. Rękaw 7/8 z rozcięciem i marszczeniami Bez podszewki Nie jest w perfekcyjnym stanie, ale na pewno w pardzo dobrym. Skracałam go odrobinę u krawcowej (mam 161 cm wzrostu i sięga mi trochę za pupę) Nie jestem w stanie potwierdzić jego autentyczności( był prezentem) Oddaje ponieważ zrobił się na mnie za duży ![]() Kolor jest intensywny, czerwony, wszelkie malinowe odcienie są winą kiepskiego aparatu i braku moich umiejętności fotograficznych ![]() Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2015-04-01 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
skdflewr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
lskdfn
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Buty Blend, za kostkę, stan bardzo dobry, otarcie widoczne na zdjęciu, r 37 (plamki to wina aparatu)
Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2015-03-17 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Nowe buty Kappah 38, wkładka 24,5 cm. Nie noszone,skórzane
Zwykłe adidasy 36, wkładka 23,5 cm Nike Air Max 38 , wkładka 24 Czółenka H&M, 37 Platformy Fleq, 37 (raz załozone, strasznie wysokie) botki granatowo- brązowe (kolor jak na pierwszym zdjęciu, prawdopodobnie skórzane, ale nie pamiętam już) 37 Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2015-02-25 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za platformy bezowe i 1 adidasy ?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Cos za sukienke mohito ze złotym zameczkiem, bandażową chabrową i chabrową z baskinką ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Chetnie przyjełabym dwie sukienki za spodnie + sukienke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1424861783 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1424861783
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli jesteś skłonna do wymiany za kosmetyki to zapraszam do mnie
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1424861523 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Sukienke chetnie oddałabym za tą z mohito ze złotym zipem tylko poprosiłabym wymiary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Taka wymiana także by mi pasowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o koszulę ombre, to jest ona na wylocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.