|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
PAŹDZIERNIK - wymienię HURTOWO :) Zapraszam:)
Hej
Witam Was bardzo serdecznie w moim kolejnym wątku![]() UWAGA!!! NAJCHĘTNIEJ ODDAM RZECZY HURTOWO, NAWET CAŁY WĄTEK ZA COŚ, CO MI SIĘ PRZYDA ![]() NA WYMIANĘ MAM: -Maybelline, Fit Me Foundation SPF18- podkład w kolorze 120, pozostało 90-95% produktu, fajny lekki podkład jednak nie do końca mój kolor - Yves Rocher, Couleurs Nature, Duo Poudre Bronze et Nacre (Podwójny puder brązujący), użyty 1 raz -Yves Rocher, Sexy Pulp, Pogrubiający tusz do rzęs, świeżutki, czarny, użyty 1 raz -The Body Shop, White Musk Blush, mgiełka do ciała, 100 ml, pozostało 70% -Unia, Alantan Dermoline, Lekki krem z alantoniną i d-pantenolem 5%, uzyty 1 raz, ważny do 02.2015 -Depileve, Folisan- produkt na wrastające włoski i podrażnienia po depilacji... odlane 50 ml, mam z wymiany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-folisan.html -Biotherm, Purefect, Skin Hydrating Gel Anti-imperfection-anti-shine (Krem intensywnie nawilżający i silnie zwężający pory)- miniatura 11ml/ 20 ml -Siquens, MedExpert, Krem na naczynka na noc, pojemność 30 ml, uzyty 2-3 razy -Catrice, Ultimate Shine, pomadka w kolorze 040 (piękna brzoskwinka), użyta 3 razy -Alantan maść, 30 g- cudowna na podrażnienia, rany, suche miejsca... 30 g, użyta 2 razy -Sephora, Cień do powiek w kolorku peanch beige (13), uzyty 2 razy - niestety pokruszył się, ale opakowanie jest tak solidne że spokojnie można go używać -Rimmel Kate Moss, słynna pomadka w kolorze 16, zużycie niewielkie -Catrice, Made to Stay, cień w kremie kolor 040 (delikatny, szampański), użyty 2 razy -Vipera, puder- mozaika w odcieniu 101 (można używać jako rozświetlacz ale także jako bronzer lub zamiast różu), 11g, widoczne wgłębienie na środku, samego produktu na moje oko zostało 70% -Essence, baza rozświetlająca, użyta kilka razy w małych ilościach, pojemność 20 ml (opakowanie z pompką) -Essence, Wild Craft, cień do powiek z edycji limitowanej, kolorek to taki połyskujący beż, 3 g, użyty zaledwie ze 4 razy -Maybelline Watershine Gloss, Błyszczyk do ust – krystaliczny połysk, kolorek 230 Precious Lilac (na ustach baaardzo delikatny kolor, raczej transparentny), zostało go ok. 85% z 5 ml -Avon, chłodzący błyszczyk do ust, kolor Iced Latte, nie widac dokładnie zużycia ale myślę że 50% -Yves Rocher, Peeling morelowy do twarzy, 50 ml, pozostało ok. 60-70%, ważny do 03/2015 -Avon Incandessence, w gwiazdce, bez atomizera, z 50 ml zostało ok. 1/3 -Yves Rocher, próbka Vanille Noire -Rossmann, okrągła szczotka do masażu, użyta raz, zdezynfekowana -Catrice, Ultimate Nudes, 010 Dance Like A Prima Ballerina, 10 ml, pozostało ok. 80% a nawet więcej -Golden Rose, lakier nudziak w kolorze 205, 12,5 ml, zostało 90% -Miss Sporty, lakier do paznokci z serii clubbing, kolorek 330 miętowy, uzyty raz, świeży -Essence Studio Nails, szybkoschnący lakier nawierzchniowy, 8 ml, użyty 1 raz -Sally Hansen, Continuous Treatment Strength, odżywka do paznokci, 13,3 ml, użyta 1 raz -Eveline 3w1, 60sekundowy wysuszacz, utwardzacz i nabłyszczacz, 12 ml, nowy (bez kartonika) -Papiloty miękkie, oczywiście nowe (tylko 1 wyjęty i zagięty dla sprawdzenia) http://www.rossnet.pl/Produkt/For-Yo...zt,327011,2804 PRÓBKI: -DaxCosmetics, 30+, krem reduktor zmarszczek mimicznych na dzień, 10 ml, nowy -Dermika pharmatherapy, krem do redukcji zmarszczek -Yves Rocher, Cure Solutions Eliksir 7.9 (Serum - aktywator młodości), 1ml -La Roche Posay: *podkład Toleriane Teint, kolorek 13 (3 x 1 ml) *Hydreane Legere 2 x 2ml *Hydraphase Intense Legere 4 x 2ml *Effaclar Duo 2 x 2ml *Rosaliac AR Intense 3 x 1,5 ml *Toleriane Ultra 3 x 1,5 ml |
|
|
|
|
#2 |
|
on tired little feet
|
Dot.: PAŹDZIERNIK - wymienię HURTOWO :) Zapraszam:)
Podoba mi się u Ciebie parę rzeczy, znalazłabyś coś u mnie?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Yves Rocher, Sexy Pulp, Pogrubiający tusz do rzęs, świeżutki, czarny, użyty 1 raz Alantan maść Maybelline, Fit Me Foundation SPF18- podkład w kolorze 120, Yves Rocher, Peeling morelowy do twarzy, 50 ml, pozostało ok. 60-70%, ważny do 03/2015 Golden Rose, lakier nudziak w kolorze 205, 12,5 ml, zostało 90% -Avon Incandessence, w gwiazdce, bez atomizera, z 50 ml zostało ok. 1/3 -Yves Rocher, próbka Vanille Noire -Rossmann, okrągła szczotka do masażu, użyta raz, zdezynfekowana
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
The Body Shop, White Musk Blush, mgiełka do ciała, 100 ml, pozostało 70%
-Unia, Alantan Dermoline, Lekki krem z alantoniną i d-pantenolem 5%, uzyty 1 raz, ważny do 02.2015 -Depileve, Folisan- produkt na wrastające włoski i podrażnienia po depilacji... odlane 50 ml, mam z wymiany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-folisan.html -Biotherm, Purefect, Skin Hydrating Gel Anti-imperfection-anti-shine (Krem intensywnie nawilżający i silnie zwężający pory)- miniatura 11ml/ 20 ml -Alantan maść, 30 g- cudowna na podrażnienia, rany, suche miejsca... 30 g, użyta 2 razy -Yves Rocher, Peeling morelowy do twarzy, 50 ml, pozostało ok. 60-70%, ważny do 03/2015 -Avon Incandessence, w gwiazdce, bez atomizera, z 50 ml zostało ok. 1/3 -Yves Rocher, próbka Vanille Noire ? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Yves Rocher, Couleurs Nature, Duo Poudre Bronze et Nacre (Podwójny puder brązujący), użyty 1 raz Hydreane Legere 2 x 2ml *Hydraphase Intense Legere 4 x 2ml *Effaclar Duo 2 x 2ml Unia, Alantan Dermoline, Lekki krem z alantoniną i d-pantenolem 5%, uzyty 1 raz, ważny do 02.2015
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
witaj, niestety nic nie znalazlam, ale zasubskrybuje watek i jak sie cos pojawi to sie odezwe
.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Coś za:
The Body Shop, White Musk Blush, mgiełka do ciała, 100 ml, pozostało 70% Essence, baza rozświetlająca Catrice, Ultimate Nudes, 010 Dance Like A Prima Ballerina |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś za tusz Yves Rocher i odżywke Sally Hansen?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

Witam Was bardzo serdecznie w moim kolejnym wątku