|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
NIE ZNAM REGULAMINU Lumene, Inglot, Astor, Rimmel, Paese LISTOPAD
Witam Wizażanki, nazbierało mi się kilka rzeczy, których chciałabym się pozbyć, w związku z czym zapraszam do wymiany.
![]() INGLOT cienie, paletka 3, od lewej: 120 AMC Shine, 418 Pearl, 366 Matte cienie, paletka 5, od lewej: 502 Double Sp, 471 Double Sp, 67 AMC tusz do rzęs Perfect Lenght&Define Mascara (użyty 2 razy, kupiony kilka dni temu) lakier do paznokci 720 Matte ASTOR Soft Sensation Lipcolor Butter 013 Magic Magenta MAX FACTOR Colour Collections Lipstick 837 Sunbronze LUMENE Raspberry Miracle Lip Sorbet 16 Wild Raspberries Natural Code, Mineral Bronze & Blush 10 Pinky (z wymianki) RIMMEL podkład Match Perfection 010 Light Porcelain (trochę mniej niż połowa) Scandaleyes Waterproof Kohl Kayal 001 Black (urwana końcówka, bo mi spadła na podłogę) PAESE Rozświetlający róż do policzków 34 (do 05.14, choć dalej pełnowartościowy) VIRTUAL Metallic Mono 045 QUIZ Duo 50 CATRICE Absolute Eye Colour 120 My Souvenir From Moon (z wymianki) ESSENCE Colour&Shine Eyeshadow 05 Pretty Rockin' MIYO OMG! Eyeshadows 39 Royal ORIFLAME Very Me Lipmania Rock Star Pink MALU WILZ Lipstick 139 SALLY HANSEN Color Comfort Lip Colour Berry Wine MISS SPORTY Perfect Colour Lipstick 054 Read My Lips (z wymianki) YVES ROCHER Glitter Eye Pencil 10 Rose paillete (z wymianki) GOLDEN ROSE 334 (z wymianki) BOOTS No7 Stay Perfect Nail Colour Totally Teal BOOTS No7 Stay Perfect Nail Colour Rose Truffle Wszystko używane, ale w dalszym ciągu dobre. Edytowane przez vigg Czas edycji: 2014-11-16 o 19:58 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumene, Inglot, Astor, Rimmel, Paese
znajdziesz coś u mnie? spodobało mi się kilka rzeczy
m.in tusz inglot, astor szminka w kredce, lakier inglot.
Edytowane przez VSVP Czas edycji: 2014-11-16 o 20:23 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Tusz inglot,szminka sally hansen
?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za wkłady inglot? czy paletki też są na wymianę?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie za RIMMEL podkład Match Perfection 010 Light Porcelain (trochę mniej niż połowa) Scandaleyes Waterproof Kohl Kayal 001 Black (urwana końcówka, bo mi spadła na podłogę) PAESE Rozświetlający róż do policzków 34 (do 05.14, choć dalej pełnowartościowy)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

?