![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
NIEAKTUALNE - Iwostin, SYOSS, w podróż, różnorodnie, zapraszam :)
Witam w moim WSZYSTKOWĄTKU,
chętnie pozbędę się rzeczy, nie będę wybredna (z małymi wyjątkami). Możliwość również wymianek bezpośrednich w Warszawie. Mój Wish w opisie, ale nie trzymam się go kurczowo. Pozdrawiam! KOSMETYKI / pielęgnacja, kolorówka / 1. Mleczko do ciała ujędrniająco-wygładzające EVELINE COSMETICS z kwasem hialuronowym ZUŻYCIE: brak POJEMNOŚĆ: 300 ml DATA WAŻNOŚCI: październik 2015 wymienione 2. Kajal naturalny BIOTIQUE do makijażu oczu ZUŻYCIE: brak KOLOR: czarnywymienione 3. Tonik normalizujący do twarzy PHARMACERIS zwalczający trądzik, z cynkiem, wyciągiem z łopianu, i tamaryndy ZUŻYCIE: 1/5 POJEMNOŚĆ: 200 ml DATA WAŻNOŚCI: sierpień 2016wymienione 4. Rimmel puder prasowany STAY MATTE 2 sztuki: nr 001 (lekko popękany, ale bez ubytków) i 006 5. Hipoalergiczny żel do higieny intymnej BIAŁY JELEŃ z chabrem i bławatkiem ZUŻYCIE: 1/3 POJEMNOŚĆ: 500 ml DATA WAŻNOŚCI: maj 2015 6. 3 pudełka kremu półtłustego do każdego rodzaju skóry SOFT / 1. z witaminąE, figą i mandarynką, 2. z witaminą E i cytryną, 3. z witaminą E i aloesem ZUŻYCIE: ok. 1/6, aloesu 1/4 POJEMNOŚĆ: 190 ml każdy 7. 2 pudełka wazeliny kosmetycznej BIELENDA ZUŻYCIE: brak POJEMNOŚĆ: 25 ml DATA WAŻNOŚCI: lipiec 2016 8. Tampony BELLA 2 sztuki, nowe oraz O.B. 6 sztuk z opakowania 8 wymienione 9. próbki pasty LACALUT aktiv po dacie ważności 4ml / 3 sztuki dorzucę do wymiany 10. Nawilżający żel do mycia twarzy IWOSTIN PURRITIN, tuba 150 ml, nowy, zafoliowany jeszcze wymienione 11. Baby szampon Johnson's & Johnson's / ZUŻYCIE: 2/3 butelki POJEMNOŚĆ: 500 ml wymienione 12. Borowina SOLPHUR Busko-Zdrój / niedawno zakupiłam, podzielę się, mam kilogramowe pudełko. 13. BIOSILK, ZUŻYCIE: 2-3 razy POJEMNOŚĆ: 207 ml 14. balsam do ciała GARDEN VILLA vanila& rose (pięknie pachnie) 200 ml 15 Lakiery do paznokci: Rimmel 60 seconds nr 450 sunny days Wibo Summer extreme nails nr 520 Coral Prosilk nr 157 Wibo Trend Edition be neutral beż LeMax colour Hot Mini mleczny róż 16. BIODERMA SENSIBIO DS+ - krem łagodzący 17. Zestaw rozświetlających cieni do powiek WIBO, takich jak TUTAJ niestety są bez zakrywania, zużyte tylko trochę, tak jakby troszkę ścięte z wypukłej części. 18. Olejek arganowy z Biochemii Urody KOSMETYKI męskie 1. Szampon dla mężczyzn z keratyną SYOSS do włosów szybko przetłuszczających się ZUŻYCIE: brak POJEMNOŚĆ: 500 ml 2. 3 sztuki deodorantu w sprayu NIVEA FOR MEN z cząsteczkami srebra i z kompleksem minerałów ZUŻYCIE: brak POJEMNOŚĆ: 35 ml 3. Nawilżający żel po goleniu BLACK MULTIMILLIONAIRE z EVELINE Cosmetics ZUŻYCIE: brak POJEMNOŚĆ: 125 ml 4. Woda toaletowa dla mężczyzn BLACK MULTIMILLIONAIRE z EVELINE Cosmetics ZUŻYCIE: brak, w zafoliowanym pudełku POJEMNOŚĆ: 100 ml KOSMETYKI hotelowe: pojedyncze sztuki dorzucę do wymiany 1.czepki kąpielowe, rozmiar uniwersalny / 4 sztuki 2. płyn do kąpieli ok. 25 ml / 3 sztuki 3.szampon z odżywką BIENVENUE PARIS 25 ml / 1 sztuka 4. żel do mycia ciała BIENVENUE PARIS 25 ml / 1 sztuka 5. szampon TROJAnowski ok. 30 ml / 2/3 buteleczki 6. odżywka do włosów i 1/3 szamponu AQUAMER z BEST WESTERN po 22 ml 7. balsam do ciała DECUS AQUAE z MIKOŁAJEK 40 ml / 1 sztuka 8. odżywka do włosów ANNE SEMONIN z RADISSON BLU 40 ml / 1 sztuka 9. balsam do ciała ANNE SEMONIN z RADISSON BLU 40 ml / 1 sztuka 10. żel pod prysznic ANNE SEMONIN z RADISSON BLU 40 ml / 1 sztuka, zużyta w połowie 11. balsam do ciała PIETRAK 20 ml / 1 sztuka 12. żel do ciała PIETRAK 20 ml / 1 sztuka 13. szampon do włosów PIETRAK 20 ml / 1 sztuka 14. balsam Hotel Europa 25 ml / 2 sztuki 15. szampon Hotel Europa 25 ml / 2 sztuki 16. żel do ciała Hotel Europa 25 ml / 1 sztuka 17. żel do ciała VERDE 20 ml / 2 sztuki 18. szampon z odżywką VERDE 20 ml / 2 sztuki 19. szampon Aqua Hotel 20 ml / 1 sztuka 20. balsam do ciała, szampon, odżywka i żel do ciała SHINE for SHERATON 35 ml / 4 sztuki KSIĄŻKI 1. Jerzy Waldorf Sekrety Polyhymii - książka z 1967 roku, widoczne ślady ze względu na wiek sklejony grzbiet, ale dobrze utrzymana 2. Psychika i poznanie, E. Paczkowska-Łagowska 3. Kabaret Hemara wg Ryszarda Marka Grońskiego 4. Zbiory Chopin Posters 5. Rysunki ze zbiorów Lwowskiej Galerii Sztuki - wyd. Instytut Adama Mickiewicza, 6. Superczytanie. Jak uczyć się trzy razy szybciej/ Zbyszek Brześkiewicz 7. Jak zdobyć, utrzymać i porzucić mężczyznę - nowe spojrzenie / Krystyna Kofta 8. Praktyka jogi dla kobiet - Lois Steinberg DOM pojedyncze mniejsze rzeczy dorzucę do wymiany 1. pływające tealighty, białe i czerwone krótkie świece. 2. koraliki w pojemnikach poukładane kolorystycznie - dla zainteresowanych szczegóły 3. filc A4 4. 5. cyrkiel, temperówka, zeszyt A4 6. notes z magnesem na lodówkę 7. pokrowiec na kilkadziesiąt płyt oraz pudełka plastikowe na płyty CD 8. sprawna ładowarka do szczoteczki elektrycznej BRAUN , taka jak TUTAJ 9. skrobaczka na zimę do szyb samochodowych 10. świeczniki szklane na świece tealighty 11. ozdobne drzewko do bizuterii ZWIERZĘTA 1. dużo bardzo dobrej jakościowo karmy dla kociaków: - 29 saszetek po 100g Animonda Rafine / 2 rodzaje Indyk, serca, marchew i Koktajl drobiowy, krewetki - 8 saszetek po 100g Royal Canin / Neutered Adult - 22 saszetki po 100g Almo Nature / Adult 2. Szampon weterynaryjny dla psów i kotów PEROXYVET do skóry i sierści przetłuszczonej ZUŻYCIE: 1 mycie małego zwierzaczka POJEMNOŚĆ: 100 ml DATA WAŻNOŚCI: listopad 2015
WISH: kosmetyki naturalne, książki w tematyce zdrowia i urody, muzyczne (płyty, książki, małe instrumenty), glinki suche, podkład mineralny, olej jojoba, buteleczka na oliwę z oliwek Edytowane przez turczynka38 Czas edycji: 2014-12-28 o 09:56 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ - Iwostin, SYOSS, w podróż, różnorodnie, zapraszam :)
Moze coś u mnie? Podoba mi się tu prawie wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
17x10x4.5 cm
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:02 ---------- Ja bym bardzo chciała: 3. Nawilżający żel po goleniu BLACK MULTIMILLIONAIRE z EVELINE Cosmetics 4. Woda toaletowa dla mężczyzn BLACK MULTIMILLIONAIRE z EVELINE Cosmetics 1.czepki kąpielowe, rozmiar uniwersalny / 2 sztuki 11. Baby szampon Johnson's & Johnson's / ZUŻYCIE: 2/3 butelki POJEMNOŚĆ: 500 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: SIERPIEŃ - Iwostin, SYOSS, w podróż, różnorodnie, zapraszam :)
Czy coś byś u mnie znalazła za jakąś część karmy?
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Wątek ubraniowy jest nieaktualny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za saszetki dla kota i kilka kosmetyków do pielęgnacji (pod prysznic?) męskich i damskich? Mam sporo rzeczy poza wątkiem, z BU, mazideł, zioła, herbatki liściaste
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze cos za karme dla kotkow
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
To nie ma sensu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za
Nawilżający żel do mycia twarzy IWOSTIN PURRITIN, tuba 150 ml, nowy, zafoliowany jeszcze biosilk, Tampony BELLA 2 sztuki, nowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej,widzisz coś u mnie za saszetki karmy? Jaka jest jej data ważności?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Nawilżający żel do mycia twarzy IWOSTIN PURRITIN, tuba 150 ml
hej, przepraszam że dopiero teraz odpisuje, wcześniej rozmawiałyśmy o wymianie za tonik, widzę teraz że dorzuciłaś ten żel (albo wcześniej nie zauważyłam) i chętnie przygarnęłabym go zamiast toniku, mogę wtedy jeszcze coś od siebie dorzucić ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Super,a widzisz coś jeszcze za większą ilość?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy. znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A o które perfumy chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
szkoda, tak jeszcze pomyslałam że może mogłabyś wymienić sam żel na revlon i lakier, wtedy zrezygnowałabym z kocich saszetek
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
10. Nawilżający żel do mycia twarzy IWOSTIN PURRITIN, tuba 150 ml, nowy, zafoliowany jeszcze ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hmm,oddałąbym za 6 puszek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
dzięki ale nic nie wpadło mi w oko
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
chętnie bym się z Tobą wymieniła, ale w Twoim watku nic dla siebie nie widzę.. może masz coś z mojej łisz?
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
OK, to moze już bez tych kosmetyków dla mężczyzn? Może być tak?:
1.Mleczko do ciała ujędrniająco-wygładzające EVELINE COSMETICS z kwasem hialuronowym 11. Baby szampon Johnson's & Johnson's / ZUŻYCIE: 2/3 butelki POJEMNOŚĆ: 500 ml 1.czepki kąpielowe, rozmiar uniwersalny / 2 sztuki 8. Tampony BELLA 2 sztuki, nowe oraz O.B. 6 sztuk z opakowania 8 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ok to jaka chcesz wymianke
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- hmm przyznam ze raczej skusze sie tylko na wieksza wymiane Czy bylabys w stanie dobrac cos u mnie czy zupelnie nic nie znajdziesz?
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Ok, to tak:
-henna Jamilah nowa -indygo nowe -pokrzywa, skrzyp - mieszanka ok.150g -olejek geranium, połowa małego słoiczka -kwas migdałowy,alantoina, panthenol, wszystkiego po trochu -maseczka Kallos Latte - odlewka ok.200ml -algi Ascophyllom Nodosum ok.25g -olej palmowy z nasion eko ok 35 g -witamina C w proszku ok 10 g -50 g herbaty: Sencha Double Lemon z trawą cytrynową, Yerba Mate Palona z Cynamonem, Czarna Earl Grey z bergamotką
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a cos u mnie by Cie zainteresowało??
![]() za joge, i jedzenie dla kotów? ![]()
![]() wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776062 Szukam książek==>https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=668260 Wymienie książki==> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=669482 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
mi sie podoba BIODERMA SENSIBIO DS+ oraz biosilk (czym jest?)
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
dokładka
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Pytanie zatem ile saszetek (smak obojętny) 100g jesteś w stanie mi zaoferować
![]()
![]() |
#28 |
Lux Mundi
|
Mogłabym oddać kosmetyki za 6 puszek [dorzucę jeszcze oryginalny rooibos - muszę później zważyć ile go jest].
A nie potrzebujesz ubrań ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ta borowina to jest kosmetyczna czy lecznicza? Nakłada się ją jako maseczkę?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Mogłabym rozważyć wymianę, ale tylko pod warunkiem że ode mnie przygarnęłabyś (wszystko lub część) puder,ekstrakt i "Bliżej natury". "Zdrowia kobiety" nie oddam za borowinę. Jeśli Ci to będzie pasować to muszę się najpierw Ciebie podpytać w jaki sposób ją stosujesz. To jest dokładnie ta; http://eduzdrowisko.pl/152,borowina-plus.html ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.