|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
wrzesień oddam szybko kilka drobiazgów!
witam we wrześniowym wątku z ciuchami, których szybko chcę☠się☠pozbyć za rzeczy codziennego użytku. wymiana najchętniej na terenie warszawy, ale wysyłka także wchodzi w grę.
szukam więc: lakierów do paznokci, żeli pod prysznic, balsamów do ciała, ale także kawy, herbat przeróżnych, a w ostateczności - słodycze (za karmelową białą z wedla np ![]() zapraszam też do 'regularnego' wątku, w którym mam masę innych rzeczy, m.in: miętową mgiełkę, air maxy, nowe burgundowe czółenka, parkę i wieele więcej. Edytowane przez VSVP Czas edycji: 2014-09-22 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wrzesień oddam szybko kilka drobiazgów!
1. biała koszulowa bluzka ze złotymi guziczkami, new look, rozmiar 8, stan db (materiał nie jest już w tak idealnym stanie), ale ogólnie nie ma plam czy zniszczeń, drobniutkie zmechacenia.
2. kobaltowy luźny sweter zara, rozmiar M, ale polecam od XS do może małego M. stan db - sweter jest z akrylu, więc niestety widać to po materiale. troszkę zmechacony, ale normalnie można go nosić. 3. szary kardigan h&m, rozmiar S, polecam od XXS/XS do małego S. stan db, drobne zmechacenia. 4. złamana biel/kremowy sweter z cekinami h&m, rozmiar S, ale polecam na XXS/XS. stan db+ - kilka cekinków odpadło (przeźroczyste, więc nie widać), oraz trochę się mechaci. 5. szary sweter-bluza bik bok, rozmiar XS. fajny, dobrze się nosi, mega uniwersalny. materiał zmechacony od nowości, taki jego 'urok'. (wiskoza i poliester) 6. bralet w koralowym kolorze, gina tricot, rozmiar XS. skrzyżowany na plecach, bardzo elastyczny, posiada jednak dwie wady: jedna to drobne zabrudzenie z przodu (pewnie zejdzie) i jedno ramiączko jest naderwane, ale jest do do przyszycia w pół minuty. po prostu nie mam nici w tym kolorze ![]() 7. granatowa elastyczna bluzka z baskinką, f&f. rozmiar XS, dobra dla XS I S. niestety, po pierwszym wypraniu jedna część baskinki się jakby rozciągnęła - przy noszeniu nie jest to mega widoczne, w sumie wcale, ale widać to na wieszaku. 8. jeansowe szorty, rozmiar dziecięcy 152 cm, ale pasują na XXS/XS. stan bdb+. 9. czarne legginsy cubus XS, zamszowe z przeszyciami. stan dst, sa troszk wytarte i sprane, ale nie maja dziur czy widocznych zmechacen, wciaz dobrze sie je nosi ![]() 10. czarne rurki kupione w szwecji, rozmiar 25, stan bdb: wyglądają na sprane i wytarte, ale takie byly od nowosci. na dole obciete i postrzepione, mozna sobie podwinac lub zaszyc. Edytowane przez VSVP Czas edycji: 2014-09-23 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
szare tregginsy h&m, rozmiar XS. gumka w pasie została troszkę wyjęta, żeby zwęzić je w pasie, można to naprawić. na zdjęciach ukazane też delikatne pęknięcia szwów. wszystko do zrobienia na maszynie, ale ja już ich nie noszę. pasują na XXS i XS. grube, z zamkami na dole, fajnie sie je nosiło.
Edytowane przez VSVP Czas edycji: 2014-09-23 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
szary kardigan river island, męska kolekcja, rozmiar S, polecam też jako damski oversize. stan bdb, drobne, ledwo widoczne zmechacenia. chce się go pozbyć mój wybredny chłopak
![]() ![]() Edytowane przez VSVP Czas edycji: 2014-09-22 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
44444
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
tak jak kardigan wyżej, ten też należy do mojego chłopaka i też oddam go za inny kardigan.
rozmiar S, next, męska kolekcja. stan BDB. Edytowane przez VSVP Czas edycji: 2014-09-22 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
zapraszam! jutro pojawi się więcej rzeczy, w międzyczasie zapraszam też☠na dokładkę do regularnego wątku - tam m.in koszula w jaskółki, bluza floral, udrowa narzutka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię kardigan, ale niestety niczego dla siebie nie wybrałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() Jesteś zainteresowana wymianką za samą czarną spodniczkę na zamek? za Twoją bluzke w panterkę lub za fioletową spodniczkę ? Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
hej
znajdziesz cos u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1411418136 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1411471612 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1411417721
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mogę oddać sweterek za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1413217935 ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
szkoda bo mówiłam o tym topie już na prawdę od jakiś 2 miesięcy i wówczas mówiłaś że oczywiście jest dostępny ana nim i na kurtce zależało mi najbardziej, myślałam że jesteśmy dogadane co do niego, potem rzadko odpisywałaś, niestety sukienki jest nie mam praktycznie
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2014-10-14 o 05:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Chętnie bym wzięła za jednym zamachem:
6. bralet w koralowym kolorze, gina tricot, rozmiar XS 8. jeansowe szorty, rozmiar dziecięcy 152 cm, ale pasują na XXS/XS. stan bdb+. 9. czarne legginsy cubus XS 10. czarne rurki kupione w szwecji, rozmiar 25, stan bdb szare tregginsy h&m, rozmiar XS Jeśli sobie u mnie coś wybierzesz to byłoby fajnie a jeśli nie to mam jeszcze filmy Polańskiego na DVD, lakierów do paznokci parę na wydanie i ewentualnie herbaty.. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.