|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() były chłopak a obecny
Witam was serdecznie i mam nadzieję, że któraś z was zechciałaby mi dać radę. Otóż mam dopiero 20 lat, więc problem z facetami nie jest tak ważny, ponieważ "tego kwiatu jest pół światu"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: były chłopak a obecny
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
myślisz, że czeka na mnie jeszcze jakiś zabawny i kochany facet? to byłby ideał, a od zawsze wmawiano mi, że ideały nie istnieją
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- DODAM, ŻE: wszyscy mi wrzucają, że taki dobry chłopak, a ja nim gardzę. Że najwyraźniej mam za dużo w d*pie skoro nie potrafię docenić dobrego serduszka. DOBRA, rozumiem, ale przecież ja też powinnam go kochać. Tylko, że nie jestem w stanie określić, czy to przyjdzie z czasem, czy nie ![]() Edytowane przez trelkamorelka Czas edycji: 2014-11-09 o 13:32 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Trelkamorelka, ile masz lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Erudycja
|
Napisała ze ma 20.
Taki wiek ze można już się trochę ogarnąć. Ja bym darowała sobie obu. Miałam kiedyś dobrego chłopaka. Skończył jako były kolega ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Już w pierwszym poście sama sobie odpowiedziałaś na zadane pytania.
![]() |
#8 |
lokalna gwiazda
|
Miałam miłego i uległego. Ta druga cecha najpierw cieszyła, potem zaczęła doprowadzać do rozpaczy, bo on żadnej decyzji bez konsultacji ze mną nie potrafił podjąć. Rozstałam się z nim.
Nie ma co ciągnąć związku z facetem, którego pocałunki irytują |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Ile obaj mają lat ? ten co niby kocha i ten co jest miły
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Rozumiem Cie doskonale, też nie przepadam za takimi chłopakami którzy niemal "wchodzą Ci do tyłka" i dali by Ci gwiazdke z nieba, ciągle Ci słodzą aż do przesady. Wolimy takich pół na pół, kochanych a jednocześnie szalonych i nieprzewidywalnych. Ale mało takich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Polecam wybrać... żadnego, z pierwszym będziesz cierpieć a z drugim będziesz się męczyć. Co do tego milutkiego, zostaw go, skoro nie ma chemii a jego pocałunki Cie irytują to oznacza, że nie powinnaś z nim być ani dawać mu fałszywych nadziei. Prędzej czy później go zostawisz a wtedy będzie cierpiał bardziej. Jesteś młoda, jeszcze wiele przed Tobą, facetów również.
Cytat:
- silnych ale delikatnych, - twardych ale czułych, - stanowczych ale skłonnych do ustępstw, - rozrywkowych ale spokojnych, - bad boyów ale szanujących swoją kobietę, Cudne z was istoty. Edytowane przez LubiePlacuszki Czas edycji: 2014-11-09 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
chaos maker
|
Cytat:
A co do autorki, to daj sobie spokój z obydwoma. Znajdziesz trzeciego jeszcze, spoko.
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Chyba im młodsza dziewczyna tym szuka kogoś bardziej agresywnego, nieprzewidywalnego bad boya.
Z czasem to się zmienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kobiety są niczym muzułmanie. Są nieszczęśliwi w Iraku, Syrii, Pakistanie.
A gdzie są szczęśliwi? We Francji, Anglii, Danii. I kogo za to winią? Nie islam nie przywódców, nie siebie. Winią o to kraje w ktorych sa szczęśliwi i robią wszystko tak aby zamienić je w kraje, w których szczęśliwi nie byli ![]() Innymi slowy kobieta jest nieszczesliwa z facetem, który niby "włazi jej w tyłek" (czytajmy to jako szacunek, czułość itp.) Za to bierze się za chama, buraka np. za dresiarza, jednocześnie robi wszystko aby ten dresiarz był taki jak ten miły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Jak żyć Panie premierze? Jak żyć? Na szczęście są kobiety, które tak nie myślą. Dlatego, trzeba im pomniki stawiać. Najlepiej, ze złota i tak też je traktować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.