|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
![]() by³y ch³opak a obecny
Witam was serdecznie i mam nadziejê, ¿e która¶ z was zechcia³aby mi daæ radê. Otó¿ mam dopiero 20 lat, wiêc problem z facetami nie jest tak wa¿ny, poniewa¿ "tego kwiatu jest pó³ ¶wiatu"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 912
|
Dot.: by³y ch³opak a obecny
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
my¶lisz, ¿e czeka na mnie jeszcze jaki¶ zabawny i kochany facet? to by³by idea³, a od zawsze wmawiano mi, ¿e idea³y nie istniej±
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- DODAM, ¯E: wszyscy mi wrzucaj±, ¿e taki dobry ch³opak, a ja nim gardzê. ¯e najwyra¼niej mam za du¿o w d*pie skoro nie potrafiê doceniæ dobrego serduszka. DOBRA, rozumiem, ale przecie¿ ja te¿ powinnam go kochaæ. Tylko, ¿e nie jestem w stanie okre¶liæ, czy to przyjdzie z czasem, czy nie ![]() Edytowane przez trelkamorelka Czas edycji: 2014-11-09 o 13:32 Powód: pomy³ka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Trelkamorelka, ile masz lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Erudycja
Wiadomo¶ci: 11 476
|
Napisa³a ze ma 20.
Taki wiek ze mo¿na ju¿ siê trochê ogarn±æ. Ja bym darowa³a sobie obu. Mia³am kiedy¶ dobrego ch³opaka. Skoñczy³ jako by³y kolega ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 617
|
Ju¿ w pierwszym po¶cie sama sobie odpowiedzia³a¶ na zadane pytania.
![]() |
#8 |
lokalna gwiazda
Wiadomo¶ci: 19 803
|
Mia³am mi³ego i uleg³ego. Ta druga cecha najpierw cieszy³a, potem zaczê³a doprowadzaæ do rozpaczy, bo on ¿adnej decyzji bez konsultacji ze mn± nie potrafi³ podj±æ. Rozsta³am siê z nim.
Nie ma co ci±gn±æ zwi±zku z facetem, którego poca³unki irytuj± |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 143
|
Ile obaj maj± lat ? ten co niby kocha i ten co jest mi³y
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
Rozumiem Cie doskonale, te¿ nie przepadam za takimi ch³opakami którzy niemal "wchodz± Ci do ty³ka" i dali by Ci gwiazdke z nieba, ci±gle Ci s³odz± a¿ do przesady. Wolimy takich pó³ na pó³, kochanych a jednocze¶nie szalonych i nieprzewidywalnych. Ale ma³o takich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 103
|
Polecam wybraæ... ¿adnego, z pierwszym bêdziesz cierpieæ a z drugim bêdziesz siê mêczyæ. Co do tego milutkiego, zostaw go, skoro nie ma chemii a jego poca³unki Cie irytuj± to oznacza, ¿e nie powinna¶ z nim byæ ani dawaæ mu fa³szywych nadziei. Prêdzej czy pó¼niej go zostawisz a wtedy bêdzie cierpia³ bardziej. Jeste¶ m³oda, jeszcze wiele przed Tob±, facetów równie¿.
Cytat:
- silnych ale delikatnych, - twardych ale czu³ych, - stanowczych ale sk³onnych do ustêpstw, - rozrywkowych ale spokojnych, - bad boyów ale szanuj±cych swoj± kobietê, Cudne z was istoty. Edytowane przez LubiePlacuszki Czas edycji: 2014-11-09 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
chaos maker
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
A co do autorki, to daj sobie spokój z obydwoma. Znajdziesz trzeciego jeszcze, spoko.
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Bojê siê (...), ¿e on zniknie, wiesz,
ten kto¶, kogo pokocham ca³ym sercem bladym, chocia¿ mówi±, ¿e go ju¿ nie mam." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 457
|
Chyba im m³odsza dziewczyna tym szuka kogo¶ bardziej agresywnego, nieprzewidywalnego bad boya.
Z czasem to siê zmienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kobiety s± niczym muzu³manie. S± nieszczê¶liwi w Iraku, Syrii, Pakistanie.
A gdzie s± szczê¶liwi? We Francji, Anglii, Danii. I kogo za to wini±? Nie islam nie przywódców, nie siebie. Wini± o to kraje w ktorych sa szczê¶liwi i robi± wszystko tak aby zamieniæ je w kraje, w których szczê¶liwi nie byli ![]() Innymi slowy kobieta jest nieszczesliwa z facetem, który niby "w³azi jej w ty³ek" (czytajmy to jako szacunek, czu³o¶æ itp.) Za to bierze siê za chama, buraka np. za dresiarza, jednocze¶nie robi wszystko aby ten dresiarz by³ taki jak ten mi³y ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 103
|
Jak ¿yæ Panie premierze? Jak ¿yæ? Na szczê¶cie s± kobiety, które tak nie my¶l±. Dlatego, trzeba im pomniki stawiaæ. Najlepiej, ze z³ota i tak te¿ je traktowaæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
lokalna gwiazda
Wiadomo¶ci: 19 803
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.