by³y ch³opak a obecny - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-11-09, 12:13   #1
trelkamorelka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 20
Unhappy

by³y ch³opak a obecny

Witam was serdecznie i mam nadziejê, ¿e która¶ z was zechcia³aby mi daæ radê. Otó¿ mam dopiero 20 lat, wiêc problem z facetami nie jest tak wa¿ny, poniewa¿ "tego kwiatu jest pó³ ¶wiatu" ale ja jednak chcia³abym wej¶æ w powa¿ny zwi±zek. Ju¿ jeden mam za sob±, trwa³ on 2 lata na odleg³o¶æ. Ch³opak zakrêci³ mi w g³owie, by³y non stop motylki, nawet przez pisanie smsów. Fakt, by³ to taki "niegrzeczny ch³opiec", czêsto siê k³ócili¶my i czasem by³ zbyt samolubny... ale kocha³am go. Mo¿e nadal go kocham. I w tym problem. Bo spotykam siê z innym ch³opakiem na miejscu, który jest "mi³ym ch³opcem" i da³by mi gwiazdkê z nieba, jest s³odki, pouk³adany, przynosi kwiaty (tamten nigdy..) po prostu idea³. I wmawiam sobie, ¿e powinnam byæ z tym mi³ym, bo jest na miejscu. Ale problem w tym, ¿e w ogóle mnie nie podnieca, mimo ¿e jest ca³kiem przystojny. Nawet jego poca³unki mnie irytuj± (fakt, ¿e trochê przesadza z ich ilo¶ci±). Jestem kolejn± zwyk³± kobiet±, która pragnie byæ pod¶wiadomie uleg³a i ci±gnie mnie do ch³opaka, który jest nieprzewidywalny? Trzeba wzi±æ pod uwagê, ¿e z by³ym mi siê nie uda, mimo ¿e twierdzi ¿e mnie kocha i ci±gle do mnie pisze, bo nadal jest na drugim koñcu Polski i nie ma zamiaru przyjechaæ do mnie na sta³e. Po prostu zastanawiam siê, czy nie odpu¶ciæ sobie obu... bo to ju¿ jest przegiêcie. ¯aden z nich nie jest tym, czego pragnê. Pierwszy mnie podnieca i go uwielbiam, ale jest daleko i jest dzieciakiem trochê. Drugi jest odpowiedzialny, kochany, s³odki, ale mnie nie podnieca i mnie irytuje tym, ¿e jest taki potulny. Proszê o wasze zdanie, niekoniecznie radê... Bardzo proszê o cokolwiek, co mog³oby pomóc mi w tej sytuacji, poniewa¿ mam mêtlik. Nie wiem w ogóle kim ja jestem, jakim¶ potworem, skoro nie potrafiê doceniæ tego s³odziaka.
trelkamorelka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-09, 12:48   #2
normalnyFacet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 912
Dot.: by³y ch³opak a obecny

Cytat:
Napisane przez trelkamorelka Poka¿ wiadomo¶æ
Witam was serdecznie i mam nadziejê, ¿e która¶ z was zechcia³aby mi daæ radê. Otó¿ mam dopiero 20 lat, wiêc problem z facetami nie jest tak wa¿ny, poniewa¿ "tego kwiatu jest pó³ ¶wiatu" ale ja jednak chcia³abym wej¶æ w powa¿ny zwi±zek. Ju¿ jeden mam za sob±, trwa³ on 2 lata na odleg³o¶æ. Ch³opak zakrêci³ mi w g³owie, by³y non stop motylki, nawet przez pisanie smsów. Fakt, by³ to taki "niegrzeczny ch³opiec", czêsto siê k³ócili¶my i czasem by³ zbyt samolubny... ale kocha³am go. Mo¿e nadal go kocham. I w tym problem. Bo spotykam siê z innym ch³opakiem na miejscu, który jest "mi³ym ch³opcem" i da³by mi gwiazdkê z nieba, jest s³odki, pouk³adany, przynosi kwiaty (tamten nigdy..) po prostu idea³. I wmawiam sobie, ¿e powinnam byæ z tym mi³ym, bo jest na miejscu. Ale problem w tym, ¿e w ogóle mnie nie podnieca, mimo ¿e jest ca³kiem przystojny. Nawet jego poca³unki mnie irytuj± (fakt, ¿e trochê przesadza z ich ilo¶ci±). Jestem kolejn± zwyk³± kobiet±, która pragnie byæ pod¶wiadomie uleg³a i ci±gnie mnie do ch³opaka, który jest nieprzewidywalny? Trzeba wzi±æ pod uwagê, ¿e z by³ym mi siê nie uda, mimo ¿e twierdzi ¿e mnie kocha i ci±gle do mnie pisze, bo nadal jest na drugim koñcu Polski i nie ma zamiaru przyjechaæ do mnie na sta³e. Po prostu zastanawiam siê, czy nie odpu¶ciæ sobie obu... bo to ju¿ jest przegiêcie. ¯aden z nich nie jest tym, czego pragnê. Pierwszy mnie podnieca i go uwielbiam, ale jest daleko i jest dzieciakiem trochê. Drugi jest odpowiedzialny, kochany, s³odki, ale mnie nie podnieca i mnie irytuje tym, ¿e jest taki potulny. Proszê o wasze zdanie, niekoniecznie radê... Bardzo proszê o cokolwiek, co mog³oby pomóc mi w tej sytuacji, poniewa¿ mam mêtlik. Nie wiem w ogóle kim ja jestem, jakim¶ potworem, skoro nie potrafiê doceniæ tego s³odziaka.
Tak olej obu bo to skrajno¶ci.
normalnyFacet jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-09, 13:35   #3
trelkamorelka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Poka¿ wiadomo¶æ
Tak olej obu bo to skrajno¶ci.
my¶lisz, ¿e czeka na mnie jeszcze jaki¶ zabawny i kochany facet? to by³by idea³, a od zawsze wmawiano mi, ¿e idea³y nie istniej±

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

DODAM, ¯E: wszyscy mi wrzucaj±, ¿e taki dobry ch³opak, a ja nim gardzê. ¯e najwyra¼niej mam za du¿o w d*pie skoro nie potrafiê doceniæ dobrego serduszka. DOBRA, rozumiem, ale przecie¿ ja te¿ powinnam go kochaæ. Tylko, ¿e nie jestem w stanie okre¶liæ, czy to przyjdzie z czasem, czy nie on ju¿ wpad³ po uszy. Nie wiem czy lepiej dla niego bêdzie, je¶li skoñczê z nim teraz.

Edytowane przez trelkamorelka
Czas edycji: 2014-11-09 o 13:32 Powód: pomy³ka
Stary 2014-11-09, 13:36   #4
adamin
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Trelkamorelka, ile masz lat?
adamin jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-09, 13:43   #5
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
my¶lisz, ¿e czeka na mnie jeszcze jaki¶ zabawny i kochany facet? to by³by idea³, a od zawsze wmawiano mi, ¿e idea³y nie istniej±

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

DODAM, ¯E: wszyscy mi wrzucaj±, ¿e taki dobry ch³opak, a ja nim gardzê. ¯e najwyra¼niej mam za du¿o w d*pie skoro nie potrafiê doceniæ dobrego serduszka. DOBRA, rozumiem, ale przecie¿ ja te¿ powinnam go kochaæ. Tylko, ¿e nie jestem w stanie okre¶liæ, czy to przyjdzie z czasem, czy nie on ju¿ wpad³ po uszy. Nie wiem czy lepiej dla niego bêdzie, je¶li skoñczê z nim teraz.
koñcz z nim teraz. To, ¿e kto¶ jest mi³y i czu³y nie oznacza, ¿e nadaje siê na partnera. Charakter to nie wszystko (choæ kiedy¶ mia³em inne podej¶cie do tego), wa¿ny te¿ jest wygl±d, chemia, po¿±danie. Dlatego tak czêsto ludziom nie wychodzi bo nie potrafi± wywa¿yæ charakteru wobec wygl±du (i odwrotnie). Ty trafi³a¶ na dwie skrajno¶ci. Wygl±d po 1 a po 2 charakter. Tylko po³±czenie tego wszystkiego da Ci szczê¶cie
Stary 2014-11-09, 13:49   #6
ana909
Erudycja

Wiadomo¶ci: 11 476

Cytat:
Napisane przez adamin Poka¿ wiadomo¶æ
Trelkamorelka, ile masz lat?
Napisa³a ze ma 20.

Taki wiek ze mo¿na ju¿ siê trochê ogarn±æ. Ja bym darowa³a sobie obu. Mia³am kiedy¶ dobrego ch³opaka. Skoñczy³ jako by³y kolega
Stary 2014-11-09, 13:54   #7
CarrieBra
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 617

Cytat:
¯aden z nich nie jest tym, czego pragnê.
Ju¿ w pierwszym po¶cie sama sobie odpowiedzia³a¶ na zadane pytania.

Dziewczyna
, która opanowa³a mechaniczn± skrzyniê biegów,
poradzi sobie w ¿yciu. : -))))
CarrieBra jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-11-09, 18:47   #8
I am Rock
lokalna gwiazda

Wiadomo¶ci: 19 803

Mia³am mi³ego i uleg³ego. Ta druga cecha najpierw cieszy³a, potem zaczê³a doprowadzaæ do rozpaczy, bo on ¿adnej decyzji bez konsultacji ze mn± nie potrafi³ podj±æ. Rozsta³am siê z nim.
Nie ma co ci±gn±æ zwi±zku z facetem, którego poca³unki irytuj±
I am Rock jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-09, 19:23   #9
Alex1771
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 143

Ile obaj maj± lat ? ten co niby kocha i ten co jest mi³y
Alex1771 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-09, 19:42   #10
tooOna
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36

Rozumiem Cie doskonale, te¿ nie przepadam za takimi ch³opakami którzy niemal "wchodz± Ci do ty³ka" i dali by Ci gwiazdke z nieba, ci±gle Ci s³odz± a¿ do przesady. Wolimy takich pó³ na pó³, kochanych a jednocze¶nie szalonych i nieprzewidywalnych. Ale ma³o takich
tooOna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-09, 21:17   #11
trelkamorelka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Alex1771 Poka¿ wiadomo¶æ
Ile obaj maj± lat ? ten co niby kocha i ten co jest mi³y
ten ex co niby kocha 24, a ten milutki 21

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-09, 22:33   #12
LubiePlacuszki
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 103

Polecam wybraæ... ¿adnego, z pierwszym bêdziesz cierpieæ a z drugim bêdziesz siê mêczyæ. Co do tego milutkiego, zostaw go, skoro nie ma chemii a jego poca³unki Cie irytuj± to oznacza, ¿e nie powinna¶ z nim byæ ani dawaæ mu fa³szywych nadziei. Prêdzej czy pó¼niej go zostawisz a wtedy bêdzie cierpia³ bardziej. Jeste¶ m³oda, jeszcze wiele przed Tob±, facetów równie¿.

Cytat:
Napisane przez tooOna Poka¿ wiadomo¶æ
Rozumiem Cie doskonale, te¿ nie przepadam za takimi ch³opakami którzy niemal "wchodz± Ci do ty³ka" i dali by Ci gwiazdke z nieba, ci±gle Ci s³odz± a¿ do przesady. Wolimy takich pó³ na pó³, kochanych a jednocze¶nie szalonych i nieprzewidywalnych. Ale ma³o takich
Tak wolicie:

- silnych ale delikatnych,
- twardych ale czu³ych,
- stanowczych ale sk³onnych do ustêpstw,
- rozrywkowych ale spokojnych,
- bad boyów ale szanuj±cych swoj± kobietê,

Cudne z was istoty.

Edytowane przez LubiePlacuszki
Czas edycji: 2014-11-09 o 22:36
LubiePlacuszki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-10, 01:28   #13
chmura lamp neonowych
chaos maker

Wiadomo¶ci: 399

Cytat:
Tak wolicie:

- twardych ale czu³ych,

Cudne z was istoty.
Lepiej bym tego nie ujê³a. Niestety, w du¿ym stopniu to prawda. Mi na przyk³ad z tym ¼le, ¿e taka jestem :| Mo¿e dlatego, ¿e z jednym "idea³em" mi siê nie uda³o, a drugi "idea³" ma mnie w dupie za przeproszeniem.

A co do autorki, to daj sobie spokój z obydwoma. Znajdziesz trzeciego jeszcze, spoko.

"Bojê siê (...), ¿e on zniknie, wiesz,
ten kto¶, kogo pokocham ca³ym sercem bladym,
chocia¿ mówi±, ¿e go ju¿ nie mam."
chmura lamp neonowych jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-10, 02:36   #14
takbonie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 457

Chyba im m³odsza dziewczyna tym szuka kogo¶ bardziej agresywnego, nieprzewidywalnego bad boya.

Z czasem to siê zmienia.
takbonie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-10, 09:31   #15
normalnyFacet
Zakorzenienie

Kobiety s± niczym muzu³manie. S± nieszczê¶liwi w Iraku, Syrii, Pakistanie.
A gdzie s± szczê¶liwi?
We Francji, Anglii, Danii.
I kogo za to wini±? Nie islam nie przywódców, nie siebie.
Wini± o to kraje w ktorych sa szczê¶liwi i robi± wszystko tak aby zamieniæ je w kraje, w których szczê¶liwi nie byli

Innymi slowy kobieta jest nieszczesliwa z facetem, który niby "w³azi jej w ty³ek" (czytajmy to jako szacunek, czu³o¶æ itp.) Za to bierze siê za chama, buraka np. za dresiarza, jednocze¶nie robi wszystko aby ten dresiarz by³ taki jak ten mi³y
Stary 2014-11-10, 09:42   #16
LubiePlacuszki
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 103

Jak ¿yæ Panie premierze? Jak ¿yæ? Na szczê¶cie s± kobiety, które tak nie my¶l±. Dlatego, trzeba im pomniki stawiaæ. Najlepiej, ze z³ota i tak te¿ je traktowaæ.
LubiePlacuszki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-11-10, 18:26   #17
I am Rock
lokalna gwiazda

Wiadomo¶ci: 19 803

Cytat:
Napisane przez LubiePlacuszki Poka¿ wiadomo¶æ

Tak wolicie:

- twardych ale czu³ych,

Cudne z was istoty.
Ale to kropka w kropkê mój facet!
S± tacy!
I sam mnie znalaz³.
I am Rock jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-11-10 19:26:57

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.