|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ Nuxe perfumy Srebrna biżuteria Flavo C W7 Eucerin
Witam!
Chciałabym się pozbyć tych rzeczy, więc generalnie prawie wszystko oddam łatwo, za coś co mi się przyda i zużyję, bądź końcówki na przetestowanie. Z góry dziękuję za Avon i Oriflame oraz pielęgnację drogeryjną. W tej chwili szukam głównie : - koraliki Pandora ![]() - lakiery hybrydowe Shellac! - elektryczny pilnik do stóp - najjaśniejsze z palety podkłady Mac - Studio Fix NW10 lub NW13 - bardzo jasnych podkładów mineralnych na spróbowanie - mogą być końcówki - czarne skórzane baleriny rozmiar 37, najzwyklejsze gładkie, bez żadnych udziwnień - produktów Organique, Phenome i innych naturalnych- grzebyka do rozczesywania rzęs z Douglasa - różu np. Benefit, The Balm Hot Mama i inne - z perfum Chloe w różnych wariacjach i Chanel (oprócz Allure, Coco Mademoiselle) oryginalne flakony nawet z dużym ubytkiem Zawsze chętnie przyjmę: - Chanel Allure Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek bądź z przekupkami neutralnymi lub negatywnymi. Pamiętajcie też proszę, że mam uczelnię i pracę, więc nie zawsze mogę od razu odpisać lub wysłać. W październiku miesiącu miałam totalną awarię, gdyż umarł mi komputer ;/ Mogę zrobić dodatkowe zdjęcia, wystarczy poprosić.
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2015-01-18 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Nuxe perfumy Srebrna biżuteria Flavo C W7 Eucerin
Za konkret:
La Roche-Posay Cicaplast w tubeczkach 3 ml nowe Szampon CeceMed z jedwabiem do włosów suchych 300 ml nowy Klej do rzęs Inglot Duo i kępki z Golden Rose Srebrny pierścionek ze sklepu Bijou Brigitte, proba 835, wedlug moich pomiarow rozmiar 14 Komplet W. Kruk kolczyki plus zawieszka, raz ubrane Sukienka Body Flirt, rozmiar xs, raz ubrana i wyprana, kolor bezowy, stan idealny Flavo C 8% witaminy c, oddam 2 lub 3 miniaturki po 3 ml, data ważności 06.2017 Perfumy Nuxe Prodigieux 50 ml nowe bez kartonika Miętowe rurki Stradivarius, nowe z metkami, z metki rozmiar M ale moim zdaniem pasują na XS Szerokość w pasie: 35,5 cm x2 Stan: 23 cm Szerokość w biodrach:42 cm x2 Długość całkowita: 103 cm Szerokość nogawki na dole: 13 cm Płaszczyk H&M, rozmiar XS, bez wad, ale widać, że był prany i noszony Sylveco lekki krem nagietkowy NOWY data ważności 05.5015 O-WAY Sea Salt Spray - Spray z solą morską 240 ml z niewielkim ubytkiem, użyłam go 2 razy, zrobię zdjęcie dla zainteresowanych http://www.newstyler.pl/objetosc/130...-morska-240-ml
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2015-01-29 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Za drobiazg:
Vichy Normaderm 3 ml NOWY data produkcji 05.2012 Essence, nowe końcówki do frencha, w jednym opakowaniu po prostu pouciekały ze swoich miejsc ![]() W7, róż Candy Floss, zużycie minimalne, pędzelek nieużywany Eveline, Lovers Ultra Shine Lipgloss, kolor 615, pomalowałam nim usta może 4 razy jednego dnia, więc ubytek minimalny ma bardzo dobre opinie na KWC, jednak błyszczyki nie są dla mnie Balsam po opalaniu Eucerin nowy Yves Rocher, Flowerparty 4 ml EDT jest ok. 4/5 Joko, Smooth & Light Podkład w płynie kolor J140 pastel otwarty 25.01.2015, data produkcji 09.2012 więc ważny do 09.2015,ubytek jednej pompki
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2015-01-28 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś za perfumy Nuxe
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za miętowe rurki, i eucerin ?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś za biżuterię kruk?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() U Ciebie interesowaloby mnie najbardziej serum z Aurgii Flavo C 8 % i klej do rzes albo kepki. W sumie z Twojej listy mialabym jedynie jasne podklady mineralne i to co w watku wymiankowym. Daj znac czy jestes w ogole zainteresowana to wedy napisze Ci odcienie ![]()
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2015-01-06 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Niestety szampon zostal dzis juz wyslany.
Co do mineralow to teraz napisze Ci mniej wiecej, poniewaz jestem w pracy i nie mam do nich dostepu. Tak wiec posiadam: Lucy minerals odicenie: light, bisque, light medium. Oprocz tego mam totalnie jasne pudry wykonczeniowe z Lucy Minerals w formule Light i Original. Gdy zima mam jasna karnacje to siegam wm.in po nie , mimo ze to pudry wykonczeniowe moga smialo posluzyc jako podklad. Lily Lolo Warm Peach.
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2015-01-08 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Felicita
|
Może coś sobie dobierzesz do https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1420469309 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie dziękuje
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Nie mam nic twojej wish.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, niczego nie wyszperałam
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Nic niestety
![]() Ja tylko perfumy, i najchętniej wishowe ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Maca raczej na pewno wymieniam z inna wizazanka, nic innego nie wpadlo Ci w oko za jedna miniaturke Flavo oraz szampon?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie wpadnie Ci w oko?
Podoba mi się sylveco. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.