![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
#Grudzień# zrób sobie prezent na święta! :)Zapraszam!
![]() Legenda: wymienione/ sprzedane zarezerwowane dokładka dostępne ![]() Wysyłka tylko listem poleconym! Uwaga! Rzeczy mogą znikać, gdyż posiadam również konta na innych portalach ![]() Nie ukrywam - wybredna ze mnie kobietka ![]()
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2014-12-06 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: #Grudzień# zrób sobie prezent na święta! :)
Poszukuję:
Rozmiary XS-S-M-L - tregginsy z zipem z tyłu, marki Pieces (ze zdjecia) XS/S ![]() - tregginsy/rurki moro! ![]() ![]() ![]() - za vansy ze zdjecia oddam wszystko ![]() - bluzy wkladanej przez głowę, najchętniej KEEP CALM lub Parental Advisory - koszula z długim rękawem, mgiełka, biała/ecru - spódniczka rozkloszowana (sztywna) - bluzki oversize i zwykłe z fajnymi nadrukami z sieciówek ![]() - szare dresy - burgundowa bluza rozsuwana, z białym suwakiem ![]() - torebka mała, najchętniej w ćwieki lub jak ze zdjęć - bluza z neonowymi rękawami (prześwitujacymi, mgiełkowatymi) ![]() I to, co wpadnie w oko ![]() Ulubione marki: Bershka, New Yorker, Sinsay
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. Ciemne rurki z przeszyciami na kolanach
![]() Skinny, dopasowane Jeansowe, przecierane Rozmiar S/M 2. Burgundowe rude rurki Dopasowane, jak tregginsy Stan dobry Rozmiar S/M Kolor spodni: bordowy, burgundowy, podchodzący trochę pod brąz ![]() 3. Marmurkowa bluza typu college ![]() Z paskami na rękawach oraz numerkiem - hit! Stan bdb- Polecam na rozmiary XS S Raczej ciężko mi się z nią rozstać, więc tylko za coś z wish ![]() 4. Bralet w azteckie wzorki ![]() Znany także jako crop top Marka: Tally Weijl Rozmiar z metki L, aczkolwiek ja noszę XS/S i jest mi tylko lekko przydużawy ![]() Mam go z wymiany z przemiłą wizażanką, oddam tylko za coś ekstra ![]()
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2015-01-01 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
5. Ażurkowy sweterek oversize
![]() Cieplutki beżowy sweterek Z ażurkowymi wzorkami azteckimi z przodu Jest świetny! Pasuje na osoby noszące XS S M Ja noszę rozmiar S i jest dla mnie lekko oversize ![]() Stan bdb- 6. Włochaty sweterek Włochaty sweterek w kolorze fiioletowym Z przyjemnego, misiowego materiału ![]() Z golfem, idealny na chłodne dni Rozmiar wg mnie XS S 7. Melanżowy sweterek na jesień Szary rozpinany sweterek (kardigan) Z uroczym żabotem Stan bdb- Według mnie jest to XS 8. Czarny kardigan z bufkami Z metki rozmiar L, aczkolwiek pasuje na mniejsze rozmiary ja przy rozmiarze S nosiłam bez problemu ![]() Stan bdb-, brakuje jednego guziczka od dołu 9. Biały kardigan Rozpinany sweterek Na długi rękaw Jest troszkę dłuższy Rozmiar XS/S 10. Asymetryczny sweter w ćwieki ![]() Piękny, czarny, ciepły asymetryczny sweter Typu oversize Z dłuższym tyłem i ćwiekami przy dekolcie Rekaw 3/4 Materiał ma lekko prześwitujący (a'la mgiełka) Jest to oversize, a więc pasuje na rozmiary XS-S-M-L
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2015-01-01 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
11. Koronkowa bluzka
Koronkowa bluzka w kolorze ecru (złamana biel/szarawa) W rozmiarze XS/S Rękaw długości 3/4 Dekolt półokrągły Cała z przezroczystej koroneczki 12. Bluzka w paski Typu basic Na długi rękaw W szaro-różowe paski Dopasowuje się do ciała, jest dłuższa 13. Ażurkowy crop top Krótka bluzka ażurkowa (bralet) W kolorze białym Idealna do różnych stylizacji ![]() Rękaw 3/4 Rozmiar uni, pasuje na XS S M 14. Rozkloszowana spódniczka NEW YORKER ![]() Kolor: pudrowy róż w motylki Z metki rozmiar XS, pasuje też na S Jest nowa, oderwałam tylko metki, ale nie mam do czego nosić Wymieniam bez paska Cena z metki 59,95 15. Bandażowa spódniczka ołówkowa Dopasowana W kolorze miętowym Marki NEW YORKER Rozmiar z metki 36 (S), pasuje także na M, gdyz się rozciąga
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2015-01-16 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
16. Szorty w czaszki
![]() Krótkie spodenki jeans typu marmurki w motyw czaszek Z postrzępionymi nogawkami Oraz wystającymi kieszeniami floral- HIT! Rozmiar M Założone tylko dwa razy 17. Ombre szorty spodenki Krótkie spodenki jeansowe ombre DIY Z ćwiekami Oddaję z bólem serca, ale na mnie są za duże ![]() Rozmiar wg mnie to S/M Stan bdb-, na zdjęciu są widoczne małe plamki, nie przeszkadza to absolutnie w ich noszeniu 18. Neonowe szorty spodenki Piękne nowe, bez metki, neonowe szorty Dopasowane, dresowe (materiałowe) Z metki rozmiar L, aczkolwiek wg mnie jest to rozmiar uniwersalny, ja nosząc S czuję, ze są troszkę za duże, wydaje mi się, że spokojnie będą pasować na eMkę, mają rozciągliwy materiał więc eLka też powinna pasować ![]() Rozciągają się i dopasowują do ciała Polecam! 19. Burgundowa spódniczka mini W kolorze bordowym/wiśniowym Na gumie - dopasowuje się do ciała Rozmiar wg mnie XS Polecam! Idealna do jesiennych stylizacji 20. Biustonosz w serduszka Usztywniany biustonosz w kolorze beżowym z uroczymi, czarnymi serduszkami W rozmiarze 80B (na mnie pasuje przy rozmiarze 75B) Z seksowną koronką oraz kokardką Założony tylko raz (ja wolę push up, dlatego sprzedaję) Także praktycznie nowy, polecam!
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
21. Sukienka/tunika w stylu vintage
Nowiutka z metką Z przyjemnego, misiowego (welurowego) materiału Z cekinami, idealna na sylwestra ![]() Jest ekstra, niestety to nie mój kolor 22. Urocza dopasowana sukienka Z bufkami na ramionach Góra w kwiatki, wzór floral Dół w kolorze brązowym Baardzo wygodna! Rozmiar wg mnie S, pasuje także na M, jest bardzo rozciągliwa ![]() 23. Sukienka typu bombka Urocza sukienka lekko rozkloszowana o fasonie bombki W odcieniach fioletu Posiada ramiączka regulowane na długość Odcięta w talii, nadaje dziewczęcy urok Polecam! Założona tylko raz na imprezę ![]() Stan bdb- Z metki rozmiar M, aczkolwiek ja noszę eSkę i rowniez pasuje 24. Biała tunika z falbankami Może służyć jako sukienka dla niższych osób ![]() świetnie sie układa, maskuje brzuszek ![]() Stan dobry Ramiączka regulowane
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
25. Czarny t-shirt oversize
Pasuje na rozmiary XS-S-M-L 26. T-shirt Jack Daniels Brązowy t-shirt na krótki rękaw Z nadrukiem typu DIY (kupiona przeze mnie na aukcji) - Jack Daniels Bluzka jest superdopasowana, typu basic Jest dłuższa ![]() Polecam na rozmiary od XS do S 27. Koszula Orsay w kratę Urocza koszula/bluzka w kratę Marki Orsay Rozmiar XS/S (z metki rozmiar S) 28. Gładki czarny t-shirt Typu basic Stan bdb-, bardzo fajny materiał 29. Beżowe buty CLARA BARSON Piękne beżowe czółenka na niskim obcasie Mega stabilne, mega wygodne Założone tylko jeden raz (nie chodze w obcasach) Z uroczą kokardką Naprawdę polecam! Rozmiar 38 30. Prostownica do włosów Z włącznikiem/wyłącznikiem Więcej info dla zainteresowanych 31. NOWE kolczyki vintage Yes dla Avon Oferuję nowe, nieużywane Wiszące kolczyki Marki YES dla Avon W piękny wzór vintage W pudełeczku świetnie nadającym się na prezent 32. Podkład matujący firmy MIYO Zdjęcie z internetu, ale to dokładnie ten sam ![]() Użyty tylko raz, okazało się, ze to nie mój kolor Odcień 04 - Golden
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Miejsce na dokładkę
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam!
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za bralet?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
kochana, jednak podziękuję
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
nic
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
up
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hop
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
podoba mi się ta bluzka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1417873564
więc zależy co chciałaś ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się: 3. Marmurkowa bluza typu college, ale nie sądzę być ją oddała za serum
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1417874570 jakiej jest długości i szerokości w biuście
czy jest szansa na zdjęcie na kimś ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Niestety nie opłaci mi się wysyłka jednej bluzeczki, jeśli podoba Ci się coś więcej, możemy się dogadać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej, podoba mi się bluza BROOKLYN
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ale niestety podoba mi się tylko ta bluzeczka
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
up
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic ;(
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.