|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LUTY Nuxe Sylveco Flavo C Eucerin sól morska do włosów Chanel Coco Mademoiselle EDT
NIEAKTUALNE
Witam! Chciałabym się pozbyć tych rzeczy, więc generalnie prawie wszystko oddam łatwo, za coś co mi się przyda i zużyję, bądź końcówki na przetestowanie. Z góry dziękuję za Avon i Oriflame oraz pielęgnację drogeryjną. W tej chwili szukam głównie : - koraliki Pandora ![]() - lakiery hybrydowe Shellac! - elektryczny pilnik do stóp - najjaśniejsze z palety podkłady Mac - Studio Fix NW10 lub NW13 lub NC15 - bardzo jasnych podkładów mineralnych na spróbowanie - mogą być końcówki - czarne skórzane baleriny rozmiar 37, najzwyklejsze gładkie, bez żadnych udziwnień - produktów Organique, Phenome i innych naturalnych - grzebyka do rozczesywania rzęs z Douglasa - różu np. Benefit, The Balm Hot Mama i inne - z perfum Chloe i Chanel, oryginalne flakony nawet z dużym ubytkiem Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek bądź z przekupkami neutralnymi lub negatywnymi. Pamiętajcie też proszę, że mam uczelnię i pracę, więc nie zawsze mogę od razu odpisać lub wysłać. W październiku miesiącu miałam totalną awarię, gdyż umarł mi komputer ;/ Mogę zrobić dodatkowe zdjęcia, wystarczy poprosić.
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2015-03-15 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY Nuxe Sylveco Flavo C Eucerin sól morska do włosów Chanel Coco Mademoiselle
NUXE Huile Prodigieuse suchy olejek 50 ml NOWY data ważności 04.2016
NUXE perfumy Prodigieux 50 ml NOWEbez kartonika CECEMED szampon z jedwabiem do włosów suchych 300 ml NOWY O-WAY Sea Salt Spray - Spray z solą morską 240 ml z niewielkim ubytkiem, użyłam go 2 razy, zrobię zdjęcie dla zainteresowanych http://www.newstyler.pl/objetosc/130...-morska-240-ml SYLVECO lekki krem nagietkowy NOWY data ważności 05.5015 AURIGA Flavo C 8% witaminy c 2x3ml NOWE data ważności 06.2017 Klej do rzęs Inglot Duo i kępki z Golden Rose EUCERIN Balsam po opalaniu 50 ml NOWY La Roche-Posay Cicaplast w tubeczkach 3 ml nowe Sukienka Body Flirt, rozmiar xs, raz ubrana i wyprana, kolor bezowy, stan idealny Płaszczyk H&M, rozmiar XS, bez wad, ale widać, że był prany i noszony
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2015-02-02 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY Nuxe Sylveco Flavo C Eucerin sól morska do włosów Chanel Coco Mademoiselle
CHANEL Coco Mademoiselle EDT
Pojemność 100 ml bez kilku psików Oddam tylko za: Chanel Allure EDP Chanel Coco Mademoiselle EDP Chanel Chance EDP
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2015-02-01 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Vichy Normaderm 3 ml NOWY data produkcji 05.2012
Essence, nowe końcówki do frencha, w jednym opakowaniu po prostu pouciekały ze swoich miejsc ![]() W7, róż Candy Floss, zużycie minimalne, pędzelek nieużywany Eveline, Lovers Ultra Shine Lipgloss, kolor 615, pomalowałam nim usta może 4 razy jednego dnia, więc ubytek minimalny ma bardzo dobre opinie na KWC, jednak błyszczyki nie są dla mnie Yves Rocher, Flowerparty 4 ml EDT jest ok. 4/5 Joko, Smooth & Light Podkład w płynie kolor J140 pastel otwarty 25.01.2015, data produkcji 09.2012 więc ważny do 09.2015,ubytek jednej pompki
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2015-02-01 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za:
NUXE Huile Prodigieuse suchy olejek 50 ml NOWY data ważności 04.2016 NUXE perfumy Prodigieux 50 ml NOWEbez kartonika CECEMED szampon z jedwabiem do włosów suchych 300 ml NOWY SYLVECO lekki krem nagietkowy NOWY data ważności 05.5015
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem że Coco oddasz tylko za wymienione ale może skusisz się na obie Chloe edp 48/50+ Chloe intense 48/50
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za cece i sylveco?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
NUXE Huile Prodigieuse suchy olejek 50 ml NOWY data ważności 04.2016 NUXE perfumy Prodigieux 50 ml NOWEbez kartonika ??? ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Coś u mnie za AURIGA Flavo C 8% witaminy c 2x3ml NOWE ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
AURIGA Flavo C 8% witaminy c 2x3ml NOWE data ważności 06.2017La Roche-Posay Cicaplast w tubeczkach 3 ml nowe
końcówki essence cos u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tylko nuxe olejek mi sie podoba.
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za tubeczki Cicaplastu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej, dziękuję ale nic dla siebie nie znalazłam, szukam naturalnej pielęgnacji np. Sylveco i innych w tym typie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
niestety, ale zainteresowały mnie tylko te próbki AURIGA Flavo C
![]() zapraszam do mnie ponownie w przyszłości ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej, miałam próbkę tego kremu i nie przypadł mi do gustu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.