![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Lutowo-kolorowo u Ignis! MAC, Sleek, Clarins, minerały i inne szpargały
NIEAKTUALNE!!!
Witam w lutowym wymiankowie! Zasady takie jak zawsze i u wszystkich. Warto nadmienić, że nie wysyłam za granicę. W tym miesiącu cały wątek (no dobra, nie cały, jakies pół ![]() Również łatwo mnie przekupić minerałami ![]() ![]() Nie szukam perfum i ubrań. Do wymiany mam następujące rzeczy. Proszę czytać opisy, bo nie wszsytko obfociłam. W razie pytań, pytać ![]() Pielęgnacja: -Avene Cicalfate. Zużyta ok 1/4 . Ważny do 07.2016 -Iwostin Purritin krem redukujący niedoskonałości. Została ok 1/2 z 40 ml -Maseczkę Bingo Spa z kompleksem algowym do cery normalnej . Zużyta 1/4 -Dermedic hydrain 3 hialuro maseczka do twarzy do cery bardzo suchej i odwodnionej. Została połowa. -Dermedic hydrain 3 hialuro krem pod oczy do skóry bardzo suchej i odwodnionej. ZOstała też połowa. -Dermedic filtr przeciwsłoneczny sunbrella do skóry tłustej i mieszanej. Zużyta 1/4 -Clarins krem-żel energizujący na dzień. Nówka, zafoliowana i w pudełku Minerały: -earthnicity minerlas cień w kolorze chocolate. Użyty kilka razy. Waga wyjściowa to 1 gram. -Amilie podkład Stara formuła coverage w kolorze Soft Honey- zużycie 1/5 max -Amilie podkład Stara formuła w kolorze Summer Sand-zużycie 1/2 -EDM cień Dark Brown. Cięzko mi ocenić zużycie ale gwarantuję, że nie jest duże ![]() -Lily Lolo odsypka bronzera Bondi Bronze. W słoiczku z Rossmana ![]() Kolorówka: Oczy: - Catrice cień w kremie Made to Stay w kolorze Mauvie Star. Użyty kilka razy. - Vipera mineral browliner w kolorze 04. Zużycie znikome. - Paleta Cieni Accessorized, o taka:http://blogs.bujournalism.info/2012-...ow-Pallete.jpg - Ingrid baza pod cienie, zużycie to max 1/5 -Kredka NYX w kolorze Cashmere. Raz temperowana. Skuwka pękła, ale nie zsuwa się. -Inglot cień w kolorze taupe o numerku 420 zużycie minimalne -Inglot pigment o numerze 65. Odpowiednik satin taupe. Zużycie minimalne -Kontórówka Manhattan w kolorze Cha Cha Choco. Raz temperowana. Usta: - Revlon Just Bitten Kissable balm stain w kolorze Romantic. Maźnięty kilka razy. Kupiłam w kwietniu ubiegłego roku. -Yves Rocher pomadka couleurs nature w kolorze 01. Użyta kilka razy -pomadka matowa Golden Rose w kolorze 5. Zużycie widać na zdjęciu -pomadka Inglot w kolorze 866. Piękna klasyczna czerwień. Zużycie widoczne. -pomadka Inglot w kolorze 293. Zużycie widoczne. -Catrice pomadka z LE Feathers&pearls w kolorze Josephine's Joy. Zużycie widoczne. -Catrice pomadka z LERocking Royals w kolorze of royal blood. Zużycie widoczne. -Zielona pomadka z MUR z kolekcji Atomic. ![]() -BeYU pomadka w kolorze 81. Piękny burgund! Maźnięta raz jeden. kod to 29E1 -Catrice Beautifying lip smoother. Użyty kilka razy. Końcówka na zdjęciu żółta bo wydezynfekowana ![]() Twarz: - Kryolan dla Glossy Box róż Glossy Rosewood. Zużycie znikome, porysowane wieczko. - Bell rozświetlacz highlighter glow. Kilka razy maźnięty. -Mary Kay transparentny puder sypki. Kika razy użyty, jeszcze z tekturowym opakowaniem (zdjęcie w starym wątku) -Paese róż z olejkiem arganowym w kolorze 43. -Sleek Face Form Fair. Zużycie minimalne. Paznokcie: -Essie mezmerised. Piękny niebieski, ale niestety nie mój odcień :x Zużycie to ok. 1/5 -BarryM w kolorze Blue Moon. Została połowa. -Hean w kolorze takim jak widać ![]() -Lovely Pearl Base. Zużycie ok 1/5 Zapachy: - Yves Rocher mini woda toaletowa Mango i marakuja, edycja limitowana. Została ponad połowa z 20 ml. -Miniatury perfum Salvadore Dali. Jestem pewna, że to oryginały jednak są już na tyle stare, że oddam je bardzo łatwo ![]() Randomowe: Torebeczka z ekoskórki Carry. Piękny turkusowy kolor, stan idealny Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2015-03-24 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lutowo-kolorowo u Ignis! MAC, Sleek, Clarins, minerały i inne szpargały
DOKŁADKA
-Sylveco krem brzozowy z betuliną. Nowy. -Natura siberica - mydło propolisowe. Znowu połowa niesmigana. Znowu moze zniknąć jak skończę aktualnie używana połówkę. Nie bić za to. -Palmers cocoa Butter Formula, maska oczyszczająca. Zużycie ok 1/4. -Gosh Growth mascara. Otworzony cztery tygodnie temu. Jeszcze mokry. Ma silikonową szczote. I dobre opinie na KWC. -Sudocrem 120 gramów. Użyty kilka razy. Chyba trzy ![]() -Amilie róż Chocolate Cake. Zużycie praktycznie żadne. 1/7 może, ale pewnie nawet nie. Ładny, subtelny beżo-róż z drobinkami. -Lumene baza pod cienie. Użyta kilkanaście razy. Tylko za inna bazę, najchętniej ArtDeco. Bedzie tego ![]() Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2015-03-17 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cos za krem Clarins?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mówisz,że oddasz cały wątek za Make Up Revolution Iconic PRO 1 ?
![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-02-18 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś za:
-Pharmaceris płyn bakteriostatyczny z 2% kwasem migdałowym jakies 2/3 zostały ![]() -Clarins krem-żel energizujący na dzień. Nówka, zafoliowana i w pudełku - Kryolan dla Glossy Box róż Glossy Rosewood. Zużycie znikome, porysowane wieczko. -Mary Kay transparentny puder sypki. Kika razy użyty, jeszcze z tekturowym opakowaniem (zdjęcie w starym wątku) ![]()
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-Amilie podkład Stara formuła w kolorze Summer Sand-zużycie 1/2 -Sleek Face Form Fair. Zużycie minimalne. ? ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- A ja nie oddam Annabelle za Sleeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za: Clarins krem-żel energizujący na dzień. Nówka, zafoliowana i w pudełku BeYU pomadka w kolorze 81. Piękny burgund! Maźnięta raz jeden. kod to 29E1 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze pomyślę, bo wciąż łudzę się, że ktoś zechce zrobić wymianę na odcień 51
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, czy znalazłabyś coś u mnie za miniaturki Salvadore Dali
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Jeśli tylko znajdziesz cos w moim wątku, co by Ci pasowało, to poza Salvadorem chapnęłabym chętnie od Ciebie: Kredkę NYX Cashmere, Sleek Face Form Fair i rozświetlacz Bell. A ponieważ zaznaczyłaś, że nie Jesteś pewna stanu miniaturek, to nie miałabym pretensji ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Rezygnuję, poczekam na cud, może ktoś będzie miał jaśniejszy odcień. Chętnie wymieniłabym HM na jakiś inny, jaśniejszy podkład bądź jasne minerały, więc jeśli masz coś takiego poza wątkiem to byłoby super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
-Inglot cień w kolorze taupe o numerku 420 zużycie minimalne -Inglot pigment o numerze 65. Odpowiednik satin taupe. Zużycie minimalne Avene Cold Cream. Zostało ok 1/3 ze 100 ml. Ważny do 10.2015
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie za Clarins krem-żel energizujący na dzień?
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic.
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy. znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Hej, napisz, które byś chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za MAC pomadka w kolorze Hug me ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
Chętnie oddam Ci te kosmetyki. natomiast obejrzałam je teraz , żeby sprawdzić ,czy wszystko w porządku z nimi i mam parę uwag, które mogą wpłynąć na Twoją decyzję. Lepiej przed wymianą, niż już po fakcie
![]() ![]() No i kolejna sprawa, to fakt, że te kosmetyki ,które wymieniłaś, to jednak za mało w porównaniu z tymi, które ja od Ciebie bym chciała. czy widzisz opcję dobrania sobie czegoś jeszcze u mnie? Najbardziej zależy mi na Sleeku i tych miniaturkach, ale jakby udało się zmontować większą wymiankę, byłoby fajnie. Niestety, nie używam kosmetyków mineralnych , nie mam też niczego z Twojego wish, ale może znajdziesz coś jeszcze w moim wątku, lub mogłabym dołożyć Ci np. kawę , czy herbatę, o ile pijasz czarne?
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2015-02-20 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
Szkoda, może następnym razem się uda
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Chętnie wymienię te kremy bb za krem Clarins.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Daj mi parę dni do namysłu. Krem jest z 2012 i musiałabym go zużyć dośc szybko, a patrząc na moje zapasy może to nie być łatwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.