![]() |
#1 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
LUTOWY wszystkowątek od Xandrine_Marie, ZAPRASZAM :)
WĄTEK NIEAKTUALNY, ZAPRASZAM DO KWIETNIOWEGO, KLIK
Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-04-02 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTOWY wszystkowątek od Xandrine_Marie, ZAPRASZAM :)
podoba mi sie kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#12 |
Naczelna wampirzyca
|
Zdjęcia vol. 10
Niestety więcej zdjęć depilatora nie chce mi się załadować teraz, ale spróbuję później, jak się nie dodadzą, to wyślę Wam na pw DALSZE DOKŁADKI JUTRO DO GODZ. 22.00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Witam.
Coś za depilator? ![]() Pozdrawiam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795448 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej, cos u mnie za te rzeczy Yves Rocher? Podaje numerami:
3,5,8,9? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Welcome to Jamrock
|
![]()
znajdziesz cos za :
16. Riche Creme - krem przeciwzmarszczkowy intensywnie regenerujący - nowy, folia, przydatność do 9.2017 r. i ew: 17. Riche Creme - krem przeciwzmarszczkowy intensywnie regenerujący - dosłownie raz nabrany na szpatułkę w celu przetestowania, zużycie jest więc praktycznie zerowe, no ale niestety mamę uczulił, więc idzie dalej w świat, przydatność do 10.2017 r., nie miał kontaktu ze skórą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() 3. Ekologiczny szampon do włosów Ecolabel - nowy, nieużywany 5. Szampon-żel pod prysznic Monoi de Tahiti - nowy, nieużywany, przydatność do 7.2016 r. 7. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet - nowy, nieużywany, przydatność do 6.2017 r. 8. Pogrubiający tusz do rzęs Sexy Pulp, kolor: czarny - nieużywany, ale bez folii 1. Avon Naturals - Balsam do ciała 200 ml Figa z wanilią - nowy, nieużywany, data produkcji 15.09.2014 r. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz. Sesja.
Tylko to mi się podoba: 5. Szampon-żel pod prysznic Monoi de Tahiti - nowy, nieużywany, przydatność do 7.2016 r. Więc nie wiem czy jest sens wymieniać ten żel na ~3 woski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
3. Ekologiczny szampon do włosów Ecolabel - nowy, nieużywany
5. Szampon-żel pod prysznic Monoi de Tahiti - nowy, nieużywany, przydatność do 7.2016 r. 7. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet - nowy, nieużywany, przydatność do 6.2017 r. moze jeszcze cos.. czy znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#20 |
Naczelna wampirzyca
|
Zdjęcia
P.S. odpowiem wszystkim jak już do końca uzupełnię wątek <3 Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-03-20 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Naczelna wampirzyca
|
Inne:
2. Transporter do przewozu psa, kolor czarny (nigdy nie był używany, bo okazał się za mały dla psa jednak o te kilka cm), długość - około 46cm, szerokość - około 32 cm, wysokość - około 27 cm *na zdjęciu torba jest nieco zakurzona, ale przed wysyłką na pewno ją wyczyszczę ![]() 3. Discman marki Elta Germany, model 5728N - nowy, nieużywany, bez folii, przeleżał swoje w półce, korzystałam z innego odtwarzacza CD, dołączę instr. obsługi i oryginalne opakowanie 4. Kompaktowy aparat cyfrowy firmy HP, model Photosmart M407 - używany, UWAGA: USZKODZONA (PĘKNIĘTA) MATRYCA AKA EKRAN LCD- a nuż ktoś szuka części, przed uszkodzeniem aparat działał bez zarzutu, byłam jego jedyną właścicielką, do aparatu dołączę oryginalne opakowanie i kabel USB 5. Telefon komórkowy marki Samsung, model SGH C260, kolor - srebrno-czarny - używany, ale praktycznie nie posiada śladów użytkowania, telefon nadaje się również dla starszych osób. Do sensownej wymianki dołączę również ładowarkę. 6. 3 ozdobne kulki do domu służące do dekoracji - wydaje mi się, że wykonane z czegoś na kształt cienkiego drewienka, kolor kremowy, przeleżały jakiś czas w szafie 7. Zapalniczki - używane, ale zadbane, działają 13. Urodzinowa kartka - kolor i życzenia widoczne na zdjęciu, niepodpisana, otrzymana w styczniu 2015 r. 15. Panasonic CD Jogger - pasek podtrzymujący odtwarzacz CD w trakcie biegania - użyty dosłownie 1 raz, potem przeleżał w szafie, możliwa regulacja paska, kolor grafitowo-czarny, wykonany z elastycznej pianki i siateczki, właściwie nie posiada śladów użytkowania, jak dla mnie można tam włożyć teraz mini portfelik, telefon, czy odtwarzacz mp, no ale ja wolę inne sporty niż bieganie. 16. Elektroniczna ramka na zdjęcia Sandstrom 7'' Digital Photo Frame S7DPF10 - kolor czarny, nowa, nieużywana, w oryginalnym opakowaniu, podłączana pod prąd do kontaktu, wgrywa zdjęcia z usb, stojąca, posiada panel sterowania, umożliwiający m.in. wybór jasności, etc. (podobnie jak przy obróbce zdjęć na komputerze), ŁATWO NIE ODDAM, BO KOSZTOWAŁA PONAD 200 ZŁ, A NIE BYŁA UŻYWANA Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-03-22 o 01:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś za
Ekologiczny szampon do włosów Ecolabel - nowy, nieużywany 4. Szampon przeciwłupieżowy z wyciągiem ze skórki granatu - nowy, nieużywany 5. Szampon-żel pod prysznic Monoi de Tahiti - nowy, nieużywany, przydatność do 7.2016 r. 7. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet - nowy, nieużywany, przydatność do 6.2017 r. 8. Pogrubiający tusz do rzęs Sexy Pulp, kolor: czarny - nieużywany, ale bez folii 9. Podkręcający tusz do rzęs Volume Vertige, kolor: czarny - nieużywany, ale bez folii 10. Dezodorant So Elixir - dosłownie raz psiknięty 11. Dezodorant So Elixir Purple - dosłownie raz psiknięty 12. Peelingujący olejek do dłoni - nowy, nieużywany, nie pamiętam czy miał folię wokół nakrętki, bo kupowałam go w stacjonarce 14. Ovale Lifting - krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi - nowy, folia, przydatność do 4.2017 r.
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
pytałaś o yankee i kringle, niestety nie znalazłam nic dla siebie. pozdrawiam
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Odświeżacz powietrza Aril Premium Winter Collection - Warm Apple & Cinnamon 250 ml . Młodzieżowe spodnie narciarskie marki AlpinePro, rozmiar L, ?
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Coś za:
3. Ekologiczny szampon do włosów Ecolabel - nowy, nieużywany 7. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet - nowy, nieużywany, przydatność do 6.2017 r. 12. Peelingujący olejek do dłoni - nowy, nieużywany, nie pamiętam czy miał folię wokół nakrętki, bo kupowałam go w stacjonarce ![]() 13. Maseczka do twarzy i włosów z glinką marokańską - nowa, ale bez folii, chciałam ją wypróbować, ale już sam jej zapach mnie zniechęcił na amen, także nie ma ubytku w tubce 14. Ovale Lifting - krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi - nowy, folia, przydatność do 4.2017 r. 15. Ovale Lifting - krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi - nowy, folia, przydatność do 4.2017 r. 16. Riche Creme - krem przeciwzmarszczkowy intensywnie regenerujący - nowy, folia, przydatność do 9.2017 r. 18. Serum Vegetal 3 Force+ krem intensywnie ujędrniający na dzień - też raz nabrany na szpatułkę w celu testu, no ale też uczulił, zużycie też właściwie zerowe, nie miał kontaktu ze skórą, przydatność do 7.2017 r., nie nadaje się raczej na prezent, bo opis po polsku jest uszkodzony, a właściwie brzydko oderwany, bo znajdowała się na nim naklejka z imieniem, gdyż krem miał powędrować pod choinką na prezent, no wyjątkowo nie wyszło mi to oderwanie ![]() 19. Riche Creme Omega - intensywne serum przeciwzmarszkowe - nieużywane, ale bez folii, no i mam wrażenie, że firma zrobiła fabrycznie za dużą nakrętkę do tego produktu, no ale przy wysyłce nic nie powinno się wylać, bo produkt ma blokującą pompkę, przydatność do 9.2017 r. 1. Avon Naturals - Balsam do ciała 200 ml Figa z wanilią - nowy, nieużywany, data produkcji 15.09.2014 r. 2. Avon Naturals - mini balsam do ciała 50 ml śliwka w cukrze z wanilią - nowy, nieużywany, data produkcji 9.11.2013 r. Według Avonu każdy produkt ma zawsze 2-3 lata przydatności od daty produkcji podanej na opakowaniu, ja kupowałam te produkty właśnie w okresie bardzo zbliżonym do dat produkcji, no i te rzeczy były kupowane u konsultantki, także nie pochodzą z wymian (chyba, że zaznaczę inaczej). Próbki: 1. Calming Effects - Illuminating Foundation, odcień Ivory Pink 2. Calming Effects - Illuminating Foundation, odcień Cream 3. Calming Effects - Illuminating Foundation, odcień Nude 4. Calming Effects - Illuminating Foundation, odcień Pale Pink 5. Calming Effects - Illuminating Foundation, odcień Warmest Beige 6. Calming Effects - Illuminating Foundation, odcień Light Nude 7. Solutions Firming Cream SPF 20 - Ujędrniający krem na dzień - 2 szt. 8. Solutions Recontouring Cream - Krem modelujący owal twarzy na noc - 2 szt. 9. Solutions Balanced+ Matte Day SPF 15 - Nawilżająco-matujący krem na dzień do c. tłustej i mieszanej 10. Solutions Balanced+ Matte Night - Nawilżający żel-krem na noc przywracający równowagę c. tłustej i mieszanej 11. Solutions Ageless Results 8in1 Complete Anti-Aging Cream SPF 20 - Odmładzający krem na dzień 12. Solutions Ageless Results 8in1 Intensive Anti-Aging Cream - Multiregeneracyjny krem na noc
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki Edytowane przez madzik_7 Czas edycji: 2015-02-05 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kilka rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.